Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

nu mes tai ziauriai susispaude bet nusipirkom akmens mases ir tokie patenkinti esam kad sakes. jau geriau pataupyti, bet toks efektas kad sakes. mes pirkom senukuose uz 500 kazkur.. ax.gif

ziauriai fainai, valos lengvai nu is vis tai ne tos senovines ax.gif
Atsakyti
Noriu nedideles apvalios, akmens mases kriaukles. Tekos ar France firmos. Gal kas zinote gera modeli? Kaina irgi domina. Taip pat noretusi ir maisytuvo, bet kad nebutu labai brangus (300-400 Lt). Lauksiu atsakymo.
Atsakyti
Mes pikome FRANKE kriaukele smelio spalvos ir maisytuva. Sumokejom kazkur apie 1100 g.gif
Maisytuvas issitraukia kaip dusiukas.

Labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Rudaakė,2007 03 28, 11:28]
Mes pikome FRANKE kriaukele smelio spalvos ir maisytuva. Sumokejom kazkur apie 1100 g.gif
Maisytuvas issitraukia kaip dusiukas.

Labai patenkinta thumbup.gif

O gal galima butu suzinot tavo kriaukles ir maisytuvo prekini numeri. As turiu France kataloga, bet labai sunku pagal ji issirinkti. Ar tavo kriaukle su padeklu, ar be jo? O gal apvali?
Atsakyti
Jetus, reiktu ieskot dabar tu modeliu g.gif

Apvali manoji smile.gif

Atsakyti
Na, suprantu, jei ilgai reiktu ieskot, tai neverta vargt. Nors man tai ziauriai butu palengvine gyvenima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2007 03 28, 21:39)
Na, suprantu, jei ilgai reiktu ieskot, tai neverta vargt. Nors man tai ziauriai butu palengvine gyvenima  smile.gif

radau ceki, ant kurio raso:

plautuve ROG 610-41
kaina 539

maisytuvas Belaqua 903.80
kaina 629

dar nuolaidu gavau tai sumokejau 1027
Atsakyti
Labai aciu. Geras, as taip pat issirinkau sia apvalia kriaukle bei toki pati maisytuva is katalogu. Idomu, kur jus pirkote, jei gavot dar tokia nebloga nuolaida?
Ar patogi si kriaukle? Nepasigendat padeklo?
Atsakyti
QUOTE(Fijora @ 2007 03 29, 00:05)
Labai aciu. Geras, as taip pat issirinkau sia apvalia kriaukle bei toki pati maisytuva is katalogu. Idomu,  kur jus pirkote, jei gavot dar tokia nebloga nuolaida?
Ar patogi si kriaukle? Nepasigendat padeklo?

thumbup.gif

Vakaru morena atrodo vadinasi smile.gif
Klaipedoje mes.... blush2.gif

man tai ji super, gili kraiukle. o padeklo man nereikia, man ji kampe stovi. Salia padekliuka nusipirkau paprasata ir ok. Dar jei indaplove turi, tai indu nedziovinsi juk ant tu padeklu tongue.gif
Atsakyti
As Franke kriaukle (smelio spalvos) + toki pat krana pirkau turguj. Mokejau apie 700lt.
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia patarimo: kur galima nusipirkti valiklį akmens masės kriauklei... Žinau, kad yra specialūs, nes pradėjo tamsėti dugnas verysad.gif Bandžiau valyti su paprastais milteliais, valikliais įvairiais, soda, truputį vaizdas pagerėjo, bet neperdaugiausiai. Labai laukiu patarimų kur galima įsigyti tokį valiklį Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2007 04 04, 13:10)
Sveikos,
labai reikia patarimo: kur galima nusipirkti valiklį akmens masės kriauklei... Žinau, kad yra specialūs, nes pradėjo tamsėti dugnas  verysad.gif Bandžiau valyti su paprastais milteliais, valikliais įvairiais, soda, truputį vaizdas pagerėjo, bet neperdaugiausiai. Labai laukiu patarimų kur galima įsigyti tokį valiklį Vilniuje.

nejaugi nieks nevalot kriaukles? g.gif labai laukiu patarimu...
Atsakyti