Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(pijuska @ 2006 05 02, 20:51)
Yra pirkti Franke firmos pasta plautuvių valymui. Nebandžiau akmens masės, bet metalinę valo gerai.Sako, kad išvalo ir akmens masės.

išvalo, išvalo, pati turiu ir naudoju ir net kelkines nuosėdas nuo jos nuvalo
user posted image jei kalbat apie šią
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 02, 21:05)
o kiek mazdaug kastuoja? kur pirkt?
4u.gif

kiek kainuoja nepamenu, nes pirko kartu su kriaukle. pirkom senukuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliukasbum: 12 kovo 2008 - 16:50
Msee jau treti metai turime baltą doh.gif Franke kriauklę (derinau prei baltos buitinės technikos). Kartais prasikeikiu ją valydama. Buvau nusipirkusi Senukuose tą mažą dėžutę spec.pastos (Franke firminės) už6 Lt, tai šiek tiek gelbėja. Bet tikrai išbalinau vieną kartą išpylusi išvirintus skalbinius kartu su visais chemikalais. Tada tiiikrai buvo balta, gal net baltesnė nei pirkom... Daugiau taip neeksperimentuoju. Neseniai nusipirkau tokį šveitiklį. Jį vadina "močiutės akmeniu", ir platina kartu su įvairiomis mikropluošto šluostėmis. Šitas valiklis-polirolis labai gerai šveičia metalinius puodus (tam ir pirkau), bet atradau, kad jis beveik analogiškas Franke pastai, tai dabar naudoju ir kriauklei. Rezultatas tenkina.
Atsiprašau už nuotrauką, bet kažkaip nėjo man jo nufotografuoti:
user posted image
Atsakyti
O ar galima i tokia kriaukle pilti verdanti vandeni, pvz. nuo bulviu? Nes as kazkur skaiciau, kad gali iskilti kriaukle g.gif
Atsakyti
As pilu. Dar nieko neatsitiko.
Atsakyti
O as vis bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 03 17, 13:39)
O as vis bijau  g.gif

as tai pilu, net ir nezinojau, kad negalima biggrin.gif ir tikrai nepanasu , kad skiltu schmoll.gif
Atsakyti
Musu kriaukle Franke firmos, turim tokios pacios firmos valikli, tai man nuvalo labai gerai, biski patrini, nereikia nei sveisti, mano manymu ji galima isigyti tose parduotuvese kuriose pardavineja tokias kriaukles, mums buvo ideta kaip dovana prie kriaukles
Atsakyti
Su plienine net nera ka lyginti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronet: 31 kovo 2008 - 14:51
QUOTE(KriuKriu @ 2007 10 16, 15:57)
As irgi maciau lietuviska akmens mases kriaukle, ir gal 250 Lt pigiau kainuoja nei ta vokiska Franke. Gal kas turite? smile.gif

O kur, kur matėt? g.gif Greit pasi cool.gif psakokit....
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 03 31, 19:20)
O kur, kur matėt?  g.gif  Greit pasi cool.gif psakokit....

as tokios maciau pardotuveje "Moki vezi" prie buvusios "Ventos"
kaina tikrai vilioja bet pabijojau del kokybes, tada jie turejo tik pirma savaite stenda pasistate ir spalvu pasirinkimas buvo mazas, sake kad gamina Kaune, kaina tikrai mazesne negu Franke, nesnekant jau apie Palade arba Blanco
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2008 03 31, 19:20)
O kur, kur matėt?  g.gif  Greit pasi cool.gif psakokit....

Sita lietuviska kriaukle yra Ermitaze, dabar ir kainuoja 319, nes akcija kazkokia. Vat ir galvoju imt sita ar Franke g.gif
Atsakyti
kol kas savo franke nesiskundžiu
Atsakyti