Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

Pas mane juoda tai tikrai daugiau tokios nepirkciau, o be to dar per griovelį ir suskilo verysad.gif Mano patarimas prieš perkant pasiteiraukit kam taikoma garantija, nes mano atveju paaiškino, kad jei suskilo, kad ir bestovėdama garantijos nėra, tik neaišku kam ji tada aplamai reikalinga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 05 vasario 2008 - 09:20
o granitinės plautuvės tai ir yra tos akmens masės? kur Vilniuje galima už geriausią kainą nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai rupi kur Vilniuje galima nusipirkti akmens mases kriaukliu. cool.gif
Atsakyti
http://www.akmensimp....lt/index1.html
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2007 11 07, 16:29)
as noreciau paklausti  apie dirbtino akmens (gal cia ir tas pats- keramikines) kriaukles, jei tektu dar karta rinktis, ar pasirinktumete ta pati varianta (gal kam visgi geriau buvusi sena gelezine? g.gif

Jau prie gelezines tai tikrai nenoreciau grist, net nera ka lygint.
Atsakyti
Mes nusipirkom kriauklę smėlio spalvos, naudojamės jau kažkur nuo naujų metų. Tikrai nieko nelieka, nors kava geriam dažnai, nesimato net kalkių. Pas draugus yra tokia tamsi, gal kiek tamsiai žalsvo atspalvio, tai labai matosi visi vandens lašeliai g.gif
Atsakyti
jau beveik treji metai kaip naudojuosi akmens mases plautuve(beige) smelio spalvos ir maisytuvas toks thumbup.gif net neisivaizduoju saves be sios kriaukles mirksiukas.gif vanduo kaip nuo zasies nubega,jokiu zymiu thumbup.gif
viena is seniausiu gamintoju f."Franke" thumbup.gif tfu tfu tfu kolkas neskilo nors ir nekarta esu trinktelejus ne viena lekste ax.gif
http://www.franke.lt...oberflaeche.htm
cia galima pasirinkt modeli, ir maisytuvus 4u.gif
pirkau Kaune(ilgai ieskojau ir radau),galiu pasufleruot kur pigiau jei kam idomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2008 02 12, 15:23)
pirkau Kaune(ilgai ieskojau ir radau),galiu pasufleruot kur pigiau  jei kam idomu tongue.gif

Labai prasau pasufleruok mirksiukas.gif jau ikalbejau MB pirkti butent akmens mases kriaukle karsta.gif jei dar kaina butu mazesne, visai paimciau virsu lotuliukas.gif laukiu info mirksiukas.gif
Atsakyti
Siulau nuvykti i "Tavyda", Pramones pr. ir paprasyti nuolaidos. Tikrai suteiks ir labai maloniai aptarnaus. Mes ir maisytuva ten pirkome.
Atsakyti
Pas mane irgi akmens mases Franke sidabrine kriaukle ir maisytuvas toks pat.Nors dar tik menuo kaip naudojuos bet patenkinta nerealiai,nesimato jokiu nesvarumu,lengvai valosi,gili. thumbup.gif O ir krano grazus dizainas ,labai smulkiai bega srove,nesitasko.Tikrai palyginus su tureta metaline doh.gif pasaka.Tik kad ta kainyte siek tiek kandziojas,bet kai pagalvoji ,tai ne metams perki mirksiukas.gif Verta moket thumbup.gif
Atsakyti
Ir as negaliu atsidziaugti Frankes kriaukle ir maisytuvu. Labai pergyvenau, kad is mano gan auksto maisytuvo begantys vanduo taskysis. Neapgavo pardavejai, nesitasko.
Atsakyti
Noriu ir aš pasigirti savo naująja virtuvės praustuve.
Prieš Kalėdas įsigijom akmens masės praustuvę iš „G formos“. Ji pas mane sulieta su stalviršiu kartu. Dar tik keli mėnesiukai, bet negaliu atsidžiaugti – savo senąją vis šveisdavau ir šveisdavau, o ji kaip nešvari atrodydavo, taip nešvari. O naująją akmeninę taip paprasta prižiūrėti, ji taip lengvai valosi thumbup.gif Man patiko kad galėjau susiprojektuoti plautuvę pati – kokio noriu dydžio, formos, spalvos (čia turėjau kur išlieti fantaziją rolleyes.gif ). Ir nesibraižo ji visiškai, ir dėmių jokių nelieka, ir karštus puodus be jokios baimės statau ant stalviršio. O kaip šis pirkinys virtuvę papuošė thumbup.gif .. Tikrai įspūdingai atrodo!! thumbup.gif thumbup.gif
Dabar įkalbinėju MB akmens masės praustuvę ir vonioj įrengti mirksiukas.gif
Atsakyti