aš tai tą kriauklę išvalau, išbalinu su stipriais vakikliais a la Domestos.Gerai, kad pirkom rusvos spalvos, tai nelabai uzsiteršia
.

Kaip gerai, kad yra tokių nesavanaudiškų žmonių, kaip Eglė iš Vilniaus, kurios dėka išvengiau prasto pirkinio už gana aukštą kainą.Labai Tau ačiū, Egle, kad laiku paprotinai, o tai būčiau "pralėkusi" su savo visom akmens masės kriauklėm...
Kaip jau anksčiau minėjau, baldų salonas pasiūlė "angliškos" gamybos su 10metų garantija akm. plautuvę.Firma "Brenor", 75proc. granito ir t.t.
Kai pagaliau internete radau Brenor.lt.- visas puslapis buvo "tylko po polskegu",
o aš kadangi po polskegu nei bum bum, paskambinau tiesiog patiems platintojams Vilniuje, (tie patys, kurie klaidina patiklius baldų salono darbuotojus bei jų klientus) ir štai ką sužinojau-
Jokia "Pagaminta Anglijoje" ta vargšė plautuvė net iš tolo nekvepia, nes ją gamina
lenkai pagal itališką technologiją.
Atseit daug kas šiomis plautuvėmis domisi, ,kokybe nesiskundžia...
Na tikrai nieko nenoriu blogo ant jų sakyti, bet tas lenkiškai-itališkas variantas, švelniai tariant
O be to, dar joje reiktų patiems prasigręžti skylę čiaupui, o čiaupas būtų vėl nežinia koks.Atseit, tinka "Franke" čiaupai ir t.t.
Tai taip aš ir nenusipirkau savo išsvajotosios akm. plautuvės.
Bet Vileišio 18 užsisakiau dar pigiau Teka akm. plautuvę ir čiaupą, (viskas kartu kainavo lygiai 700 Lt), tikiuosi, kad vokiška kokybė neapvils...

Kaip jau anksčiau minėjau, baldų salonas pasiūlė "angliškos" gamybos su 10metų garantija akm. plautuvę.Firma "Brenor", 75proc. granito ir t.t.
Kai pagaliau internete radau Brenor.lt.- visas puslapis buvo "tylko po polskegu",

Jokia "Pagaminta Anglijoje" ta vargšė plautuvė net iš tolo nekvepia, nes ją gamina

Atseit daug kas šiomis plautuvėmis domisi, ,kokybe nesiskundžia...

O be to, dar joje reiktų patiems prasigręžti skylę čiaupui, o čiaupas būtų vėl nežinia koks.Atseit, tinka "Franke" čiaupai ir t.t.
Tai taip aš ir nenusipirkau savo išsvajotosios akm. plautuvės.
Bet Vileišio 18 užsisakiau dar pigiau Teka akm. plautuvę ir čiaupą, (viskas kartu kainavo lygiai 700 Lt), tikiuosi, kad vokiška kokybė neapvils...

gerai, kad issiaiskinai, mes to nepadarem...

sekmes

AKMENS MASĖS KRIAUKLĖ
? GAl kas dar pasidalins savo patirtim?

Taip, tos pačios Brenor plautuvės. Tai, kad jų paviršius šiurkštesnis, tai faktas.O kas dėl valymo, tai nieko tiksliau negaliu patart, nes negirdėjau jokių atsiliepimų iš jas nusipirkusių.
Bet mane labiausiai nuvylė tai, kad bandoma "prastūminėti" neaiškios kilmės ir kokybės produktą kaip labai gerą.
Tai taip ir šiandien man neaišku- angliškos jos ar itališkai lenkiškos???
O kas dėl pačių modelių, tai man irgi jie patiko - Franke tokio neturėjo, tai taip ir "užsiroviau" ant šios firmos...

Bet mane labiausiai nuvylė tai, kad bandoma "prastūminėti" neaiškios kilmės ir kokybės produktą kaip labai gerą.

QUOTE(giedrele @ 2006 05 17, 00:22)
Taip, tos pačios Brenor plautuvės. Tai, kad jų paviršius šiurkštesnis, tai faktas.O kas dėl valymo, tai nieko tiksliau negaliu patart, nes negirdėjau jokių atsiliepimų iš jas nusipirkusių.
Tai taip ir šiandien man neaišku- angliškos jos ar itališkai lenkiškos???
O kas dėl pačių modelių, tai man irgi jie patiko - Franke tokio neturėjo, tai taip ir "užsiroviau" ant šios firmos...

Sunku, kai mažai info

labutis, Otaip, siaip pas mane atrodo Franke, bet pirkau tamsiai ruda...nepastebejau, kad blogai valytusi, valau elementariais milteliais cif pasta dar kazkuo, kas papuola...gal nieko neismato, nes tamsi...
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 17, 10:42)
labutis, Otaip, siaip pas mane atrodo Franke, bet pirkau tamsiai ruda...nepastebejau, kad blogai valytusi, valau elementariais milteliais cif pasta dar kazkuo, kas papuola...gal nieko neismato, nes tamsi...

QUOTE(Otaip @ 2006 05 17, 09:51)

pas mane sviesi, pilksvos spalvos, tai tikrai atrodo nekaip - demeta, kurios labai sunkiai atsivalo... reikes paieskoti popieriuko - kokios firmos

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 17, 11:01)
pas mane sviesi, pilksvos spalvos, tai tikrai atrodo nekaip - demeta, kurios labai sunkiai atsivalo... reikes paieskoti popieriuko - kokios firmos 

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 17, 10:01)

tai va, raudau...
gerai, kad mano vyras toks tvarkingas, viskas kas susije su buto irengimu susegta i papke...
susinervinau

firma "Franke", o kainavo 1179Lt

as jau pradedu galvoti, gal as ka ne taip darau...

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 17, 12:49)
tai va, raudau...
gerai, kad mano vyras toks tvarkingas, viskas kas susije su buto irengimu susegta i papke...
susinervinau
, jei tokie pinigai, tai ja reiktu maziausiai priziureti, o dabar.... 
susinervinau