Įkraunama...
Įkraunama...

Akmens masės kriauklė

QUOTE(Otaip @ 2006 05 17, 12:31)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
doh.gif  eina sau - kainavo tai nemažai  - nu va - ir šitos firmos minusiukas kažkoks ..  rolleyes.gif  blush2.gif  .. tai gal man visgi pirktis savo nužiūrėtą  BRENOR  blush2.gif  .. nu man ji niekaip iš galvos neišeina - ta forma  doh.gif  .. plius mes būtent juodos spalvos pirkt norėtumėm - tai gal ir nieko baisaus, kad ne "įdealiai" valysis  rolleyes.gif . Arba reik nueit parduotuven su skudureliu ir kokiu kremu - paterlint biškutį ir pavalyt ekspozicijoj  cool.gif - ar ji tikrai tokia šiurkšti ir pan  blush2.gif  blush2.gif

Tai ant juodos turbut tikrai nesimatis, pas mus sviesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 17, 13:35)
Tai ant juodos turbut tikrai nesimatis, pas mus sviesi  verysad.gif

console.gif
... žinai, matyt, maža čia paguoda bus - bet sakau - jum pakeist dar ne taip brangiai gal kainuos 4u.gif
, o jei pas mus ta dviguba visgi pasirodys bloga beesanti schmoll.gif ... tai su tokia skyle stalviršy .. teks keist ir visą stalviršį doh.gif .. Mes, matai planuojam ją vonioj statyt su dviem kraniukais - tai tokio kito varianto nerasim kitur doh.gif .. jei virtuvėj - tai po to į variantą su padėklu ar. pan būt galima pasikeist rolleyes.gif . Nu, nebežinau net - pasimetus esu mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2006 05 17, 13:45)
console.gif

, o jei pas mus ta dviguba visgi pasirodys bloga beesanti  schmoll.gif  ... tai su tokia skyle stalviršy .. teks keist ir visą stalviršį  doh.gif  .. Mes, matai planuojam ją vonioj statyt su dviem kraniukais - tai tokio kito varianto nerasim kitur  doh.gif  .. jei virtuvėj - tai po to į variantą su padėklu ar. pan būt galima pasikeist  rolleyes.gif . Nu, nebežinau net - pasimetus esu  mega_shok.gif

Jei juoda plautuvė bus virtuvėje, tai dėl valymo ypatingų problemų neturi būti -čia tiks ir prastesnės kokybės, bet jei tokia bus naudojama vonioje- va tada tai bus amžina problema: doh.gif doh.gif doh.gif vandens nuosėdos, dantų pastos likučiai tik šveisk ir šveisk, na nebent jei nėra daugiau kuom gyvenime užsiimt... :ax
Atsakyti
QUOTE(giedrele @ 2006 05 17, 18:09)
Jei juoda plautuvė bus virtuvėje, tai dėl valymo ypatingų problemų neturi būti -čia tiks ir prastesnės kokybės, bet jei tokia  bus naudojama vonioje- va tada tai bus amžina problema: doh.gif  doh.gif  doh.gif vandens nuosėdos, dantų pastos likučiai tik šveisk ir šveisk, na nebent jei nėra daugiau kuom gyvenime užsiimt... :ax

doh.gif
... pilka kriauklė vonioj? ... blush2.gif
Atsakyti
Turim jau 2metai Franke kriaukle ir pravalau su bet kokiu valikliu ir labai retai.Kadangi smelio spalvos,tai nieko nesimato,tik kazkiek po valymo pasvieseja ir viskas.Kriaukle- thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2006 05 17, 13:35)
Tai ant juodos turbut tikrai nesimatis, pas mus sviesi  verysad.gif

Nelabai norėčiau sutikti... blush2.gif
Galiu pasidalinti savo patirtimi...Pas mus jau virš 2 metų virtuvėje stovi Franke juoda akmeninė kriauklė...
Oi kiek aš ieškojau info dėl jos valymo ir t.t Ant daugelio valiklių parašyta kad nerekomenduoja akmens masės kriauklėm..tai ir lietuviškais valiau ir iš Tomas Philips pirkau bet vis tiek kalkės labai jau greitai pasimatydavo...
Tai dabar naudoju Cilint Bang bet labai praskiedžiu...palieku 5 min ir gerai nuplaunu...Kriauklė blizga kaip nauja ir kol kas jokiū blogybių nepatebėjau ( tfu..tfu..tfu tikiuosi ir neišlįs )

Atsakyti
Kaip mane nuliudino,kad nelabai jus ir patenkintos Franke kriaukle.O as visai neseniai ja nupirkau ir vandens maisytuva toki, bet dar nepastaciau.Jau man chromuota, tai tikrai nepatinka, nes visi ibrezimai matosi, o ir kalkemis is kart apsinesa , ir tokios baisios baltos demes matosi.Tai mane itikino , kad Franke nesibraizo ir labai praktiska, daznai valyti nereikia.
Atsakyti
O as irgi nusipirkau apvalia juoda Franke akmens mases kriaukle. Tik dar laukiu virtuves kol pagamins. Tai vadinasi ji nelabai gerai valosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2006 06 02, 22:45)
O as irgi nusipirkau apvalia juoda Franke akmens mases kriaukle. Tik dar laukiu virtuves kol pagamins. Tai vadinasi ji nelabai gerai valosi ax.gif

O musu virtuvej stovi Franke tokia kremine akmens meses kriaukle mirksiukas.gif
Valosi labai gerai, net kartais nematau tu nesvarumu.
Nors jei perbraukt pirstu, tai jaustusi ju daug rolleyes.gif
Mes labai labai esam ja patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
As padariau isvada, kad priklauso nuo spalvos.... pas mus pilka - as nepatenkinta... amzinai purvina
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 02, 22:01)
O musu virtuvej stovi Franke tokia kremine akmens meses kriaukle  mirksiukas.gif
Valosi labai gerai, net kartais nematau tu nesvarumu.
Nors jei perbraukt pirstu, tai jaustusi ju daug  rolleyes.gif
Mes labai labai esam ja patenkinti  thumbup.gif

drinks_cheers.gif ,ir musu kremine,tokia gal daugiau smelio,vnzo,sviesi...Tai super!
Negaila pinigu ir siaip,valau retai,nieko nesimato,jau kaip pasiseke,tai thumbup.gif ,o syki tai kazka balinau su chliorkem,tai po to ta skystima ispylaiu,dar per krastus perejau su skuduriuku,tai is viso issviesejo,akyse,vel kaip nauja! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi, nezinau, kaip ten bus , kai pradesiu naudotis ta kriaukle.Pas mus naujam bute niekaip nepadaro virtuves baldu, jau menesi veluoja.Tai dar neisbandziau kriaukles, bei tikiuosi nebus blogiau uz chromuota.Juk , zymiai didesni pinigai.O jai blogesne, tai vistiek vyrui nesiskusiu, nes gincu buvo daug doh.gif Mano tai smelio spalvos, kaip supratau nelabai skundziates.
Atsakyti