Įkraunama...
Įkraunama...

Pykina važiuojant mašina

Mano berniuka irgi pykino pastoviai,kol nepradejom sodinti prieky,aisku buvo jau vyresnis,bet tikrai nematau jokios rizikos sodinti priekyje,juk kedutej sedi,prisegtas,taigi rizika tokia pati kaip ir gale ax.gif
Atsakyti
Na mes turėjom kelionę į Airiją praeitą savaitę. Iki oro uosto 80km atlaikė. 3val skrydį atlaikė. O likus gal 4km iki namų apsivėmė.Tai tokia mūsų dalia.Mamka vemdavo visur ir lelka dabar su maišais ir ranksluosčiais. Gal išaugsim. g.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau saldainukus paprastus ciulpemus net nemetinius.tai kol mes ji kramtom viskas super jis ir uzimtas ir patenkintas ir burnoj kazka turi.tai trumpas distancijas taip galma vaziuoti be vemimu net ir su marsrutiniu autobusu.Bet gi yra ir minusu sugadinsiu vaikui dantis doh.gif
Atsakyti
labai pazystama problema, mane pykina visa gyvenima, ziuriu dukrai tas pats. Visada is anksto numatom marsruta, renkames tiesesni kelia, kad maziau vingiavimu, kalniuku ir posukiu butu.Visada pasiemam atsigert ir visada ziurim, kad butu nekarsta, o net vesoka geriau, isrengiu visada masinoj. Tai vat sitie dalykai padeda, aisku ne 100 proc. As ,deja, sito dalyko, neisaugau, gal dar isaugsiu, gi man dar tik 26 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asmeryte: 23 spalio 2009 - 23:40
Mama pasakojo,kad mane nuolat pykino masinoje,vemdavau. Atejo laikas ir isaugau. Aciu Dievui vaikams viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Elizabeht @ 2009 06 05, 09:19)
Sveiki  4u.gif
Sia problema turejo mano 2 vaikai. Dukra isaugo, bet dar vis negali pakesti masinos kvapo  doh.gif Su dukra , kai jai buvo 2m ruosiames keliauti, tai gydytoja pasake, kad nera jokiu vaistu (Vokietijoje), o yra tokios apyrankes, kurios stimuliuoja tam tikrus taskus. Ar padejo? Net nezinau, gal tai priklauso nuo isitikinimo  lotuliukas.gif  O siaip siulo kelioneje nieko nevalgyti, isskyrus surias lazdeles. Karta isbandeme -nebuvo bloga, bet neaisku ar nuo tu lazdeliu  smile.gif

NUSIPIRKOM TAS APYRANKES IR NEPADEJO,VAZIAVOM GERA VALANDA,VAIKAS APSIVEME 2 KARTUS.ESU PRARADUSI BET KOKIA VILTI,VISKA ISBANDZIAU NIEKAS NEPADEJO.TIKIUOSI ISAUGS,BET SIRDIS PLYSTA ZIURINT verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano dičkį pykina nuo mažens, kažkaip nesistebiu, mane pačia pykina po šiai dienai , nepykina tik tada, kai pati vairuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inciukass @ 2009 12 04, 00:57)
NUSIPIRKOM TAS APYRANKES IR NEPADEJO,VAZIAVOM GERA VALANDA,VAIKAS APSIVEME 2 KARTUS.ESU PRARADUSI BET KOKIA VILTI,VISKA ISBANDZIAU NIEKAS NEPADEJO.TIKIUOSI ISAUGS,BET SIRDIS PLYSTA ZIURINT verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

varksiukai jus verysad.gif mums su apyrankem ne visada buna bloga.bet stengemes keliones metu miegoti ir buti su apyrankem.
Laikykites mirksiukas.gif
tikekimes kad sis nemalonus dalykas greitai praeis drinks_cheers.gif
Atsakyti
man ši tema visai neaktuali, tokių bėdų maniškės neturėjo (na bent iki šiol tfu tfu tfu), bet kažkada lyg skaičiau straipsnį, kad vaikas važiuodamas turi žiūrėt pro langą, geriau būtų į priekį, kad matytų judančius objektus. Nes kai vaikas dairosi po automobilį, tai jo smegenyse nesutampa informacija, maždaug, kūnas ir protas sako, kad vaikas važiuoja, o akys nefiksuoja judėjimo ir smegenims siunčia signalą apie stovėjimą. Tada ir supykina. Žiauriai nenorėčiau jūsų suklaidinti, nes tikrai tiksliai nepamenu, bet gal kažkam pagelbės tokia mintis?
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Esu girdejusi, kad reikia ka nors duoti kramtyti g.gif o gal klystu?
Atsakyti
turim šią problemą tik ne su dvimetuku,o su dičkiu,kai tik į mašiną garantuotas vėmimas verysad.gif be maišiuko ir mineralinio vandens negalim važiuoti ir dažnai prašo,kad kur sustotume,liūdna,bet nieko negalim pakeist,bandėm sodinti per viduriuką,sakėm nežiūrėk į šonus į bėgančius vaizdus,net gydytojai sakėm,kad gal kokie vaistai prieš kelionę yra,bet ji tik numykė tipo būna vaikams unsure.gif taip ir toliau dar vargstame tikiuosi,gal išaugs kada nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raidiene @ 2010 04 27, 13:11)
Esu girdejusi, kad reikia ka nors duoti kramtyti  g.gif  o gal klystu?

Seip neklystat.kramtymas padeda mes pasiimam tik tako nebutinai metinio.zirniukai mazi ju daug tai taip pratempiam neilgas keliones. 4u.gif
Atsakyti