Įkraunama...
Įkraunama...

Pykina važiuojant mašina

Nupirkau saviškei tas apyrankes, bet neleidžia uždėt, žviegia doh.gif Nors paskutinę kelionę atlaikė 80km mašina, 3val skrydžio ir vėl 20km mašina.
Atsakyti
Jo, pamenu ir man apyranke padejo, kai buvau maza, kazkokia su magnetukais ar nezinia su kuo dar g.gif
o dar ciulpdavau metini ar koki rugstesni saldainuka. Na, sustot kely net autobusas sustodavo kas pusvalandi, neturejo kito pasirinkimo - arba stoja arba vemiu salone.
Uzjauciu mamyte, jei keliujat su masina, sustokite dazniau, leiskit vaikui pajudeti, pakvepuot grynu oru.
Atsakyti
už poros savaičių lekiam i krymą su mašina, vežamės dukrytę 1. m. 10 mėn., paskutiniu metu ją pykina ir vemia automobilyje, giminaitė patarė į kelionę pasiimti gėrimo su imbieru, sakė jos vaikams padėdavo, dar mačiau rašėte kad vertigoheel padeda nuo pykinimo, persiskaitysiu jo aprašymą ar tinka mažiems vaikams, mačiau mama mano geria tai iš jos pasiimčiau tų vaistukų, kas dar...maišelių, servetėlių,rūbelių turėti po ranka thumbup.gif
aš pati ištisai vemdavau mašinoj, autobuse, troleibuse iki kokių 20 metų, net keliolikos km atstumas man būdavo ilgas, tai tikiuosi mano mažulka bus atsparesnė už mane ax.gif
Atsakyti
pas mus tas pat dukra vaziuodama vemia nuejom i vaistine nusipirkom speceliu vaistu nuo supimo.isgerem valanda pries kelione irir vaziuojam jokio pykinimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare2001 @ 2010 05 09, 17:54)
pas mus tas pat dukra vaziuodama vemia nuejom i vaistine nusipirkom speceliu vaistu nuo supimo.isgerem valanda pries kelione irir vaziuojam jokio pykinimo thumbup.gif

kokius pirkot jei nepaslaptis? ir kokio amziaus dukryte?
Atsakyti
Pastaraji menesi pradejo mano dukra pykinti vaziuojant, net du kartus apsiveme, o ir vaziavom neilgai, cia vietoje po pacia Klaipeda tik, tai ir vaistai nuo supimo lyg ir neprieko, netinka siuo atveju.
Atsakyti
Sako, kad supimasis supynese padeda. Issitreniruoja vestibiuliarinis aparatas. Po to kai tetis itaise supynes mane mazyte pradejo zymiai maziau pykinti!
Atsakyti
Didžiajai mes irgi vaistukus naudojom iki kokių 12 m. Paskui praėjo. Čia dėl vestibiuliarinio aparato smile.gif
Atsakyti
as iki siol negaliu masinoje skaityti. turiu butinai ziureti pro langa, nes kitaip supykina. O kai maza buvau uziminedavo, prasydavo padainuoti, padeklamuoti eilerascius, neleisdavo snuduriuoti. bet maiselis vemimui visada po ranka buvo.
gerai,kad vaikai nepaveldejo.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2010 06 14, 20:45)
as iki siol negaliu masinoje skaityti. turiu butinai ziureti pro langa, nes kitaip supykina. O kai maza buvau uziminedavo, prasydavo padainuoti, padeklamuoti eilerascius, neleisdavo snuduriuoti. bet maiselis vemimui visada po ranka buvo.
gerai,kad vaikai nepaveldejo.

Man tas pats, negaliu skaityti, iskart supykina, turiu ziureti pro priekini langa, tada gerai.
Mano mazoji siandien vel kai vaziavom tiesiu keliu, soko savo kedutej, dainavo, visa laiminga ir viskuo patenkinta buvo. O vos tik ivaziavom i kiemus ir pradejom sukinetis pirmyn atgal reikiamo adreso ieskodami, iskart supykino tas vazinejimas ratais, teko stoti ir ramiai pabuti langeli praverus.
Beje supynes mes kieme turim, supame kone kasdien po truputi, o ir kudikysteje visokiausiose supynese laika leisdavo, turejom ju net kelias.
Ir dar, nemanau, kad tokie dalykai paveldimi.
Atsakyti
Temos autorei - cia buvo daug patarimu, bet visu pirma, tai vairuotojas turetu atsizvelgt i tai, ir vairuot NORMALIAI -be jokiu staigiu stabdymu , posukiu , nes tas ypatingai veikia. Jokiu kvapu masinoje ( a la kvepalai salono), ir kuo vesesnis oras 4u.gif As net ziema neleidziu silumos ijungt vyrui lotuliukas.gif Mane pykina visa gyvenima....Taip pat valgymas labai gelbeja -istisas ko nors kramsnojimas, zinoma jei vaikas maziukas, tai pavojinga kelioneje kramtyt...Na ir ziurejimas tiesiai, ir jokio demesio blaskymo, kad nesukiotu galvytes.
O visos tos apyrankes....nezinau, bet manes jos neveikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2010 06 16, 17:12)
Temos autorei  - cia buvo daug patarimu, bet visu pirma, tai vairuotojas turetu atsizvelgt i tai, ir vairuot NORMALIAI -be jokiu staigiu stabdymu , posukiu , nes tas ypatingai veikia. Jokiu kvapu masinoje ( a la kvepalai salono), ir kuo vesesnis oras 4u.gif As net ziema neleidziu silumos ijungt vyrui  lotuliukas.gif Mane pykina visa gyvenima....Taip pat valgymas labai gelbeja -istisas ko nors kramsnojimas, zinoma jei vaikas maziukas, tai pavojinga kelioneje kramtyt...Na ir ziurejimas tiesiai, ir jokio demesio blaskymo, kad nesukiotu galvytes.
O visos tos apyrankes....nezinau, bet manes jos neveikia  schmoll.gif

Gryna tiesa, kad daug priklauso nuo vairuotojo. Jei staigiai stabdo ir posūkius išima, kad griūt reikia, tai kaip gali nepykint. drinks_cheers.gif
Atsakyti