Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(39and69 @ 2008 12 02, 15:55)
Labulis RAME, 4u.gif
kaip laikaisi, siandien buvau siulu traukime, sake dar dvi savaites nesioti bilnto tarp pirstu, o po to silikonini dekliuka, Klausiaiu kiek nesiot dekliuka, sake nera nurodymu kiek, bet kokias tris savaites tai reiktu.
Kaip laikaisi, kada tau ta metaline plokslele isimines?

Sveika smile.gif ir as dvi savaites nesiojau binta..o su silikoniniu dar dabar esu, jis man nemaiso schmoll.gif treciadieni einu tartis del kitos pedos operacijos smile.gif o metaline plokstele turetu isimti kovo gale-balandzio pradzioj, t.y. po 6 men.
Velnias, padarys man kita koja ir vel kabliuosiu du menesius su tuo batu doh.gif bet esu patenkinta ir noriu kuo greiciau susitvarkyt, kad vasara man jau nebutu jokiu rupesciu!
Kaip tavo koja, nesigaili, kad darei? Kaip skausmas? Ar daug vaikstai?
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2008 12 08, 18:46)
Sveika smile.gif  ir as dvi savaites nesiojau binta..o su silikoniniu dar dabar esu, jis man nemaiso  schmoll.gif treciadieni einu tartis del kitos pedos operacijos  smile.gif  o metaline plokstele turetu isimti kovo gale-balandzio pradzioj, t.y. po 6 men.
Velnias, padarys man kita koja ir vel kabliuosiu du menesius su tuo batu  doh.gif bet esu patenkinta ir noriu kuo greiciau susitvarkyt, kad vasara man jau nebutu jokiu rupesciu!
Kaip tavo koja, nesigaili, kad darei? Kaip skausmas? Ar daug vaikstai?

Tau gerai gausis, kad iki vasaros galesi vaikscioti ax.gif , as kol kas soliuoju ant vienos kojos, kita savaite pradesiu minti ant kulno ir taip minsiu 6 savaites. ir po to kai gerai stovesiu ant koju galesiu operuoti kita. Kojos man po operacijos ir dabar neskauda.
Sakyk, ar tau po to kai nuims tas metalines ploksteles, peda tvirtins kokiais metaliniais varztais ar vielom ar ne?
Tarp kitko literaturoje radau kad ta silikona reikietu 3-4 men nesioti
Atsakyti
Daktaras kalbejo tik apie ploksteles isemima, o apie tvirtinima nieko nesake, manau, kad tik isims ir viskas. Ta plokstele yra tam, kad stabiliai laikytu kaula jo gijimo metu, kaulas sugis ir viskas, ji nebereikalinga irnesakyk.gif
Va ir man sake ji dar panesioti, nes darys antra koja, tai apziures ir sita, pasakys kada nebereik jau..
O ant kulno minsi su tuo batu ar savarankiskai? wub.gif
Atsakyti
4u.gif pakartosiu savo klausimuka ax.gif Kiek jus laike ligonineje po operacijos?
Atsakyti
Mane viena diena ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
perskaičiau visą temą, bet tokios informacijos nerandu: ar gali būti ši bėda paauglei? Keturiolikmetė dukra pradėjo skųstis pėdos skausmais, apžiūrėjau - akurat, iššokęs kauliukas gerokai, kitoje kojoje (kurios neskauda) - mažiau, bet irgi iššokęs. Rytoj einam pas chirurgą, o šeimos gydytoja iš karto pasakė, kad čia padės tik operacija... blink.gif Aukštakulnių vaikas nenešioja, pagrindinis apavas - sportiniai batukai, ne per siauri ir ne per maži, tai iš kur tas kaulas?
Aš pati tokios problemos neturiu, mama - taip pat ne, todėl nieko apie tai neišmanau doh.gif
Atsakyti
Miaska, gal cia genas is anksciau persidave, gal is vyro puses kas turjejo..gal augimas per greitas, per silpni raisciai ir t.t as irgi nenesiojau aukstakulniu, o yra...nors man nuo sestos klases atsirado, tai kokia kalba cia apie aukstakulnius??? blink.gif tiesiog issoko ir didejo..mano giminej turejo tik mano prosenele (is mamos puses) toki defekta. Nesigilinu, faktas, kad yra problema, daug metu ja kentejau daugiau ar maziau, o va tik 34 m. issioperavau doh.gif reikejo anksciau, bet gal ir gerai, kad dabar, nes metodai geresni smile.gif
Atsakyti
Ačiū, supratau. Dėl augimo gali būti - šįmet mažoji augo itin sparčiai, dar vasarą pėdos atrodė normaliai, o va dabar - iškraipytos, bet ir ūgio priaugta gal 10 cm... Žiūrėsim, ką pasakys chirurgas rytoj.
Atsakyti
snd man ir jau 2 sav po operacijos, iseme siulus, bet koja vis dar patinus. Jau vis dazniau bandau mint ant kulno, nes soliuodama ant vienos kojos nieko namie nepasidarau doh.gif . Dar neikisu kojos i joki bata, nors tam reikalui nusipirkau zieminius crocsus, bet ir i ji koja nelenda schmoll.gif, todel be ramentu niekur negaliu iseit. O beveik ir niekur neinu jau 2 sav verysad.gif , o jau taip noris, nors ir pasislubuojant bet vis po kiemuka su vaiku pavaiksciot
Atsakyti
As irgi crocsus matavausi po operacijos, tai nepatogu buvo, biski skaudejo ties kauliuko vieta, bet kai isgis pilnai, tikrai nusipirksiu! Siandien buvau pas ortopeda ir susitariau gruodzio 16 d. operuotis antra peda ax.gif Kazkaip negalvojau, kad iki Kaledu busiu patvarkyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2008 12 10, 21:43)
As irgi crocsus matavausi po operacijos, tai nepatogu buvo, biski skaudejo ties kauliuko vieta, bet kai isgis pilnai, tikrai nusipirksiu! Siandien buvau pas ortopeda ir susitariau gruodzio 16 d. operuotis antra peda  ax.gif Kazkaip negalvojau, kad iki Kaledu busiu patvarkyta  biggrin.gif

labutis PAME 4u.gif
galiu minti ir su orto batu ir be bato. bet turiu orto bata nusipirkusi. kas tie crocsai ?
mano koja po operacijos neatrodo kad butu susiaurejusi, nezinau gal patinusi, bet i jokius batus neilendu, tik kad kauliuko nera.
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2008 12 10, 23:51)
labutis PAME 4u.gif
galiu minti ir su orto batu ir be bato. bet turiu orto bata nusipirkusi. kas tie crocsai ?
mano koja po operacijos neatrodo kad butu susiaurejusi, nezinau gal patinusi, bet i jokius batus neilendu, tik kad kauliuko nera.

as minu be bato, o ikisu tik i vyro batus, koja patinus, dabar israse tepti tepaliuka HepaGel nuo patinimo. O kaip tu iseini i lauka, su orto batu? As snd su dukryte vaiksciojau po kiema su vyro slepkem biggrin.gif

o va cia crocsai http://shop.crocs.co...ds-mammoth.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandriux: 11 gruodžio 2008 - 21:46