Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Gal kas zinot kiek laiko reikia nesioti guminius - silikniunius tarppirscius? Man jau beveik 3 menesiai po operacijos, kojos netelpa nei i vienus normalius batus.. o daktare sake, kad batai turi buti kietu padu, tai kaip supratau crocsai netinka ... g.gif
Atsakyti
tarpirsti reikia apie tris men nesiot, tai tau jau nebereikia, o tai kas yra kad koja netelpa, jug negali but taip ilgai patinus, gal bijai kist i siauresnius?
Atsakyti
Na su tais tarppirsciais netelpa, nes man is abieju pusiu operavo, bet ir istinus dar, aisku jau maziau.. turbut ir bijau dar smarkiai kist blush2.gif
Atsakyti
Mano neistinus, bet i aukstakulnius, vasaros batelius nelenda schmoll.gif taip norejau paziureti, kaip cia jie man atrodo, kai jau be to kauliuko..matyt teks palaukti dar..
Papildyta:
QUOTE(39and69 @ 2008 12 10, 22:51)
mano koja po operacijos neatrodo kad butu susiaurejusi, nezinau gal patinusi, bet i jokius batus neilendu, tik kad kauliuko nera.

man kartais atrodo, kad tas kauliukas siek tiek yra...nors nuo to kaip buvo, tai kaip diena ir naktis..man matyt paranoja biggrin.gif
Atsakyti

Sveikute smile.gif sandriux,
as jei eisiu i lauka tai su orto batu. Siaip tris savaites miniau tik viena koja, dabar jau reikia pradeti su kita ant kulno, bet kazkaip neiseina, bijau. po lauka nevaikstau nes gyvenu 5 aukste be lifto.
Kazkaip as tikejausi, kad koja po operacijos susiaures, bet atrodo kad nesusiaurejo.
O tau koks rezimas buvo paskirtas po operacijos? Ar deti kokie varzteliai i koja?
Papildyta:

man kartais atrodo, kad tas kauliukas siek tiek yra...nors nuo to kaip buvo, tai kaip diena ir naktis..man matyt paranoja biggrin.gif
[/quote]
Labutis RAME,
man irgi taip pat atrodo kaip tau kad tas kauliukas lyg ir yra, bet ne toks didelis.
As irgi, kaip tu pasidariau nuotraukas pries operac ir po, tai galiu palyginti. Bet gal mums nera kantrybes, gi tame sanari kur kaukiukas daryta operacija, todel reikia laiko, kad nusistovetu pusiausvyra.
Papildyta:
QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 11, 23:10)
Gal kas zinot kiek laiko reikia nesioti guminius - silikniunius tarppirscius? Man jau beveik 3 menesiai po operacijos, kojos netelpa nei i vienus normalius batus.. o daktare sake, kad batai turi buti kietu padu, tai kaip supratau crocsai netinka ...  g.gif

Man gydytojas parase 3 sav? Bet manau kad kuo ilgiau tuo geriau. Ar tavo koja patinusi, kad netelpa, arpedos forma pasikeite?

KIEK LAIKO TUREJOTE NEDARBINGUMO LAPELI ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(39and69 @ 2008 12 12, 14:13)

Papildyta:

Man gydytojas parase 3 sav? Bet manau kad kuo ilgiau tuo geriau. Ar tavo koja patinusi, kad netelpa, arpedos forma pasikeite?
KIEK LAIKO TUREJOTE NEDARBINGUMO LAPELI ? drinks_cheers.gif

Patinusi, forma pasikeite, bet tik i gera puse. Man operavo is abieju pedos pusiu, didziojo pirsto kauliukas truputi liko, bet zymiai geriau nei pries tai .. ir manau, kad tai yra normalu ax.gif
Atsakyti
Dar vienas klausimas. Buvom su dukra pas chirurgę, sakė, sprendimas vienareikšmiškas: operuoti, bet dar pasiūlė tepti kojas jodu dukart per dieną, atseit, apmažėja tas kaulas. Ar bandėte tokį dalyką? Man keistai kažkaip pasirodė, o ir gydytoja smulkiau nieko paaiškinti negalėjo...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 12 12, 16:30)
Dar vienas klausimas. Buvom su dukra pas chirurgę, sakė, sprendimas vienareikšmiškas: operuoti, bet dar pasiūlė tepti kojas jodu dukart per dieną, atseit, apmažėja tas kaulas. Ar bandėte tokį dalyką? Man keistai kažkaip pasirodė, o ir gydytoja smulkiau nieko paaiškinti negalėjo...

mano mama anksciau taip dare. irgi kazkas jai patare, bet net tepdama viena karta vakare pries miega ir tai sugebejo sau oda toj vietoj sudeginti doh.gif gal nereikia labai daug to jodo tepti g.gif bet jai toks budas padejo, sake kad nebeskauda ir atrode kad kaulas nebeauga, jau gal puse metu praejo, o jai kol kas viskas ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 12 12, 16:30)

Paskaityk ką rašo Shaita 2008.11.20 11:122
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2008 12 12, 16:00)

Dėkui 4u.gif
Mane kiek nustebino toks patarimas, ir ne bobutės, o chirurgės biggrin.gif , bet jodas ne karvę kainuoja, išbandysiu.
Atsakyti
Noreciau, kad kas nors paaiskintu moksliskai, kaip gali kaulas sulyst?? Gal jis aptirpsta..?
Atsakyti
[quote=39and69,2008 12 12, 16:13]
Sveikute smile.gif sandriux,
as jei eisiu i lauka tai su orto batu. Siaip tris savaites miniau tik viena koja, dabar jau reikia pradeti su kita ant kulno, bet kazkaip neiseina, bijau. po lauka nevaikstau nes gyvenu 5 aukste be lifto.
Kazkaip as tikejausi, kad koja po operacijos susiaures, bet atrodo kad nesusiaurejo.
O tau koks rezimas buvo paskirtas po operacijos? Ar deti kokie varzteliai i koja?

man du sraigteliai yra kojoj, as tik dvi sav sokavau ant vienos kojos, nors gydytojas ir sake 3 nemint. Bet kad ant vienos kojos neina nieko pasidaryt doh.gif , tai kazkaip savaime pradejau pridet koja ant kulnies, o kadangi neskaudejo tai ir pradejau eit ant kulno. Vakarais koja labai istinsta, turbut nuo vaiksciojimo schmoll.gif . Ryte atsikelus koja atrodo siaura, o veliau ir vel kaip batonas ispamsta, nors neskauda. Kazin ar taip turi but, ar cia man i gydytoja kreiptis. Turiu 2 metuku dukryte, taip kad gulet ir nevaiksciot tikrai negaliu. Dabar jau 3 sav po operacijos, kazin kada atsileis patinimas ir i kokius nors batus galesiu ikist koja ax.gif
Atsakyti