Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

Visoms, gimdancioms Anglijoj, rekomenduociau NCT antenatal kursus - labai gerai paaiskina visa sistema, ir kaip gimdyti, kaip elgtis namie kaip prasideda gimdymas po to ligoninej, apie visus galimus nuskausminimo metodus ir pan. Uzsirasyt reikia po 12 sav. scano, paskui vietu nebelieka. Daugiausia ateina poros, apybrangiai (priklausomai nuo ilgumo nuo 50 iki 150£) bet tikrai verta; susipazinau su sauniom vietinem mamytem thumbup.gif Sitie kursai yra privatus bet oficialus, darbdavys turi isleisti is darbo apmokant darbo laika.

Siaip manau sistema cia geresne nei LT - jie cia leidzia daugiau gimdyt naturaliai ir nera tokie arsus CP salininkai. Pvz, kai man jau buvo apie 7 cm atsidarymas, nebenorejau gult ant stalo apziurai nes AS gimdziau, o akusere dirbo savo darba - ir ka, kuo puikiausiai patikrino ta atsidaryma ir man klupint... Neisivaizduoju LT gydytoju taip besielgianciu, juk JIE tai dirba, o gimdyve TIK gimdo... biggrin.gif
Atsakyti

bet yra ir nemokamu kursu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte24: 03 rugsėjo 2009 - 10:56
as irgi girdejus kad yra ir nemokami kursai kurie vyksta vietineje ligonineje. tik man ydomu kada juos pasiulo ar reikia eiti kazkur uzsirasyti?
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 09 01, 12:49)
Zodziu kenkia vaikui ane? O tu man dar paaiskink kuo skiriasi spinalinis nuo epidurinio ar cia vienas ir tas pats??

zinok nezinau 4u.gif pabandyk per google paziuret 4u.gif

del kursu tai kai kada pasiulo midwife kursus,pvz pas mane buvo toj papkej kur dave "bounty" ten buvo informacinis lapelis apie tuos kursus 4u.gif pasiklauskit mw ir pasakys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Na ka,as jau turiu raudonaja nestuke.gif knyga,o rytoj einu darytis sceno.Truputi neramu unsure.gif Bet noriu pamatyti savo maziuka,nes vis kazkaip dar nesitiki,kad laukiuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2009 09 06, 11:10)
Sveikos 4u.gif Na ka,as jau turiu raudonaja  nestuke.gif knyga,o rytoj einu darytis sceno.Truputi neramu unsure.gif Bet noriu pamatyti savo maziuka,nes vis kazkaip dar nesitiki,kad laukiuosi doh.gif

geru ispudziu pasimatyme su maziuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2009 09 06, 11:10)
Sveikos 4u.gif Na ka,as jau turiu raudonaja  nestuke.gif knyga,o rytoj einu darytis sceno.Truputi neramu unsure.gif Bet noriu pamatyti savo maziuka,nes vis kazkaip dar nesitiki,kad laukiuosi doh.gif

sekmes rytoj 4u.gif baltai pavydziu blush2.gif

man dar dvi savaites laukt kol echo bus doh.gif
Atsakyti
butu labai idomu isgirst nuomone gimdziusiu cia, Anglijoje. kaip viskas vyksta, ar didelis skirtumas nei Lietuvoje? pvz gimdymo poza, aplinka, gydytoju elgesys ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 09 11, 09:23)
butu labai idomu isgirst nuomone gimdziusiu cia, Anglijoje. kaip viskas vyksta, ar didelis skirtumas nei Lietuvoje? pvz gimdymo poza, aplinka, gydytoju elgesys ir t.t.

Sveikute,cia retai kas uzsuka,geriau pasiskaitinek gimdymo istorijas va cia http://www.supermama...?...=485370&st= ne visos jos UK bet manau atsirnksi,as jau visas perskaiciau ax.gif nes labai domina gimdymas cia UK.
Atsakyti
Sveikutes mamytes ir busimos mamytes! Nusprendziau sukurti nauja temele skirta nestukems UK, kadangi esu busima mamyte UK ir nezinau labai daug ivairiu dalyku. Mums 8 savaiteles, maziukai dar smile.gif mums atsiunte laiskuti, ivairiu siuntimu is ligonines pasidaryti kazkokiu tyrimu. gal zinote kas tai yra community midwife (T5) 3 tyrimas? o sonographer 4 (NGH) man atrodo kad echoskopas cia? ar as klystu? beje norejau paklausti ar zinote geru ligoniniu Londone? nes is kai pazystamu girdejau blogu atsiliepimu apie kai kurias ligonines. labai dekoju visoms uz atsakymus smile.gif laikykites nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif sveikinu istojus i musu gretas nestuke.gif 4u.gif
siaip temuke gera..mano vyras isvaziuoja i Maidstone miestą, Kentas, Jungtinė Katalystė (Anglija). ir po kurio laiko vaziuosiu ir as smile.gif tai jei kas is jusu ka nors zinot apie ten esancias ligonine ir pns, tai padetumet jei parasytumet biggrin.gif o temos autore gal gali parasyt apie kokias ligonines ka blogo zinai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juditute @ 2010 02 03, 13:59)
Sveikutes mamytes ir busimos mamytes! Nusprendziau sukurti nauja temele skirta nestukems UK, kadangi esu busima mamyte UK ir nezinau labai daug ivairiu dalyku. Mums 8 savaiteles, maziukai dar smile.gif mums atsiunte laiskuti, ivairiu siuntimu is ligonines pasidaryti kazkokiu tyrimu. gal zinote kas tai yra community midwife (T5) 3 tyrimas? o sonographer 4 (NGH) man atrodo kad echoskopas cia? ar as klystu? beje norejau paklausti ar zinote geru ligoniniu Londone? nes is kai pazystamu  girdejau blogu atsiliepimu apie kai kurias ligonines. labai dekoju visoms uz atsakymus smile.gif laikykites  nestuke.gif  4u.gif

na ligonines turi dairytis kazkur netoliese, nes kitam miesto gale nieks taves nepriims. visiems tyrimams ir t.t. duoda siuntimus i ligonine kuriai priklausai pagal gyvenama vieta. Jei kaip dauguma lietuviu gyveni rytu londone, tai gali pakliuti i Newham general hospital. aptarnaujantis personalas juodziai ir babajai, balta veida sunkiai rasi..ispudis labai blogas, kaip beje ir kvapas ligoninej. gera kolektyva turi Queen Elizabeth hospital, woolwichiui. prieziurai ir gimdymui rekomenduociau. aisku nezinia kada ir kur gali papult ant sundaktario... turi dar pakankamai laiko,dairykis. sekmes.
Atsakyti