Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

QUOTE(tss @ 2009 08 24, 21:10)
as siandien irgi turejau sita 12 sav. scana. tikrai labai idomu,nuodugniai viska apziuri, ar nosyte, akytes,kojytes, rankytes vietoj, galvyte nugaryte,viskas jau puikiausiai matosi, judesiukai tokie juokingi, maskatuojasi sau kaip nori lialius, labai grazu. taip pat patikslina gimdymo data, nes pagal mm gali but visai kitaip.

Tikrai labai ydomu bigsmile.gif jauciu pamacius savo kleckuti sirdis sokineja is laimes wub.gif O sitas scanas per pilvo sienele? Nes man atrodo iki 12 ar 10 savaites daro per maksti.
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2009 08 24, 23:21)
Tikrai labai ydomu bigsmile.gif jauciu pamacius savo kleckuti sirdis sokineja is laimes wub.gif O sitas scanas per pilvo sienele? Nes man atrodo iki 12 ar 10 savaites daro per maksti.

pamacius ta kleckuti tokia ramybe apima, nes iki tol tai vis kokiu nerimu, ar auga, ar vystosi, visokiu baimiu pilna. o cia pamatai kad visas zmogeliukas jau, vartosi sau patenkintas, labai geras jausmas.. daro scana per pilvo siena, galbut priklauso nuo aparato, bet maniskis matesi puikiai, nuotraukos labai ryskios gavosi. o kaip ten daro vaginalini scana net neisivaizduoju, niekada man jo nedare, turbut jausmas nekoks ? unsure.gif
tiesa kai dare scana 8 savaite tai tik daugiau nerimo man buvo,nes lyg per mazas tas vaisukas buvo pagal laika, sirdute lyg matesi,bet as pati nelabai ten supratau, demele kazkokia ir tiek. o dabar jau atrado kad netgi vyresnis vaikiukas nei 12 savaiciu, nu zodziu baisiai man patiko sitas vizitas pas gydytojus, geru emociju visom kam jis bus dar tik thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif man pirmas nestuke.gif ir esu londone, nezinau nei kur eiti blush2.gif man dar tik 5 savaites,bet reiketu gal pas daktaru jau uzsirasyti...buciau labai dekinga uz informacija...o gal kas buvot lietuviu klinikoje?kaip ten kas?kaip kainos ir kokybe? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 08 24, 21:10)
as siandien irgi turejau sita 12 sav. scana. tikrai labai idomu,nuodugniai viska apziuri, ar nosyte, akytes,kojytes, rankytes vietoj, galvyte nugaryte,viskas jau puikiausiai matosi, judesiukai tokie juokingi, maskatuojasi sau kaip nori lialius, labai grazu. taip pat patikslina gimdymo data, nes pagal mm gali but visai kitaip.

Jo apziuri viska ir dar tiria sprando rauksle. Eme po to kraujuko tau? smile.gif

QUOTE(voriukas85 @ 2009 08 25, 09:26)
sveikos smile.gif  man pirmas  nestuke.gif  ir esu londone, nezinau nei kur eiti  blush2.gif  man dar tik 5 savaites,bet reiketu gal pas daktaru jau uzsirasyti...buciau labai dekinga uz informacija...o gal kas buvot lietuviu klinikoje?kaip ten kas?kaip kainos ir kokybe? blush2.gif  4u.gif

O esi prisirgeistravus GP? Jei taip tai eik i GP ir pasakyk kad laukiesi, jie tada tau turi duot pasirinkt ligonine, kuriok lankysies nestumo metu ir gimdysi. Jie viska issius i ligonine, o is ten jau lauksi laisko pirmam susitikimui su MW ir pirmam skanui, anksciau 12 sav apoitmento pas MW ne nesitikek mirksiukas.gif
Lietuviu klinika esanti Palmes Green - kiek teko girdeti nekokia ten ginekologe, pinigus plesia ir tiek...Nesiulyciau schmoll.gif
Jei kas dar neaisku klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 08 24, 21:49)
pamacius ta kleckuti tokia ramybe apima, nes iki tol tai vis kokiu nerimu, ar auga, ar vystosi, visokiu baimiu pilna. o cia pamatai kad visas zmogeliukas jau, vartosi sau patenkintas, labai geras jausmas.. daro scana per pilvo siena, galbut priklauso nuo aparato, bet maniskis matesi puikiai, nuotraukos labai ryskios gavosi.  o kaip ten daro vaginalini scana net neisivaizduoju, niekada man jo nedare, turbut jausmas nekoks ?  unsure.gif
tiesa kai dare scana 8 savaite tai tik daugiau nerimo man buvo,nes lyg per mazas tas vaisukas buvo pagal laika, sirdute lyg matesi,bet as pati nelabai ten supratau, demele kazkokia ir tiek. o dabar jau atrado kad netgi vyresnis vaikiukas nei 12 savaiciu, nu zodziu baisiai man patiko sitas vizitas pas gydytojus, geru emociju visom kam jis bus dar tik thumbup.gif

Jausmas nekoks,bet kai pamatai ekrane savo klecka tai uzplusta visai kiti jausmai wub.gif Vat butent iki 12 savaites del visu aiskumu ir daromas tas vaginalinis,nes viskas matosi kuo puikiausiai pati turiu keleta nuotraukyciu 8 ir 10 savaiciu(cia su pirmu nestumu LT) foto kaip is vadoveliu biggrin.gif .
QUOTE(voriukas85 @ 2009 08 25, 09:26)
sveikos smile.gif  man pirmas  nestuke.gif  ir esu londone, nezinau nei kur eiti  blush2.gif  man dar tik 5 savaites,bet reiketu gal pas daktaru jau uzsirasyti...buciau labai dekinga uz informacija...o gal kas buvot lietuviu klinikoje?kaip ten kas?kaip kainos ir kokybe? blush2.gif  4u.gif

Sveikute,taip pradek nuo GP jie skiria visus reikiamus tyrimus,tik kaip Orchideja minejo nesitikek anksciau kaip 12 sav.skano. del sventos ramybes sestadieni lekiu i ta lt klinika,echo kaina 60sv. Cia kad ramiau sulaukciau tu 12 savaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 08 25, 14:08)
Jo apziuri viska ir dar tiria sprando rauksle. Eme po to kraujuko tau? smile.gif

Taip, kombinuotas tyrimas del dauno sindromo kaip suprantu. krauja eme jau antra kart, pirma kart nuleido bent 5 butelaicius 10 savaiciu, bet tai buvo kraujo grupei nustatyti ir visi privalomi tyrimai.
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 08 25, 12:08)
O esi prisirgeistravus GP? Jei taip tai eik i GP ir pasakyk kad laukiesi, jie tada tau turi duot pasirinkt ligonine, kuriok lankysies nestumo metu ir gimdysi. Jie viska issius i ligonine, o is ten jau lauksi laisko pirmam susitikimui su MW ir pirmam skanui, anksciau 12 sav apoitmento pas MW ne nesitikek mirksiukas.gif
Lietuviu klinika esanti Palmes Green - kiek teko girdeti nekokia ten ginekologe, pinigus plesia ir tiek...Nesiulyciau schmoll.gif
Jei kas dar neaisku klausk mirksiukas.gif

nu nezinau nezinau....man appt buvo kai buvo 9 sav,tai,kad gal nereikia,kad anksciau nesitiket.va echo tai taip,daro nuo 11 sav tik,jei nesitiri del dauno sindromo.
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 08 25, 19:05)
nu nezinau nezinau....man appt buvo kai buvo 9 sav,tai,kad gal nereikia,kad anksciau nesitiket.va echo tai taip,daro nuo 11 sav tik,jei nesitiri del dauno sindromo.

O jei tiriesi del dauno tai tada 12 sav.???

Kaip sveikatos? Kaip su miegu reikaliukai? As laaabai prastai miegu naktim,per pirma nestuma buvo tas pats o dabar ir vel,ryte bunu visai nepailsejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretux: 25 rugpjūčio 2009 - 22:00
QUOTE(gretux @ 2009 08 25, 21:58)
O jei tiriesi del dauno tai tada 12 sav.???

Kaip sveikatos? Kaip su miegu reikaliukai? As laaabai prastai miegu naktim,per pirma nestuma buvo tas pats o dabar ir vel,ryte bunu visai nepailsejus.

Kiek skaiciau tai del dauno sindromo tiria nuo 11 sav iki 13 ir 6d.
O as zinok miegu kada tik galiu,o galiu daznai,tai miegu ir miegu ir atsikelus miego noriu doh.gif Nu bet pas mane ir spaudimas zemas,nors GP kai pamatuoja su savo pries kariniu antikvariniu aparatu tai sako normalus,nors zinau,kad 80/43 kai atsikeliu nera normlu doh.gif ir kraujas is nosies bega,bet vel mano daktaras sake,kad man nemazakraujyste doh.gif ,gal midwife bus normalesne ir isisaiskins kas ir kaip. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 08 25, 21:05)
va echo tai taip,daro nuo 11 sav tik,jei nesitiri del dauno sindromo.

nu nezinau,man atrodo cia skiria sita 11-13 sav. dauno sindromo kombinuota tyrima visom be jokio klausimo tu jo nori ar ne.
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 08 25, 19:05)

Na tai apoitmenta gal kai kur ir anksciau paskirai, bet retas man rodos atvejis, nes gi anglai iki 12 sav. nelabai nestumu ir rupinas....As ir daugelis kiek girdziu ir paskaitau pas mw apie 12 sav. patenka, as pati ta pacia sav. pas mw ejau ir i dating scan mirksiukas.gif

QUOTE(tss @ 2009 08 25, 21:29)
nu nezinau,man atrodo cia skiria sita 11-13 sav. dauno sindromo kombinuota tyrima visom be jokio klausimo tu jo nori ar ne.

Ne visom, jei nuejus pasakysi, kad nenori, kad tirtu nieks ir netirs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2009 08 25, 21:21)
Kiek skaiciau tai del dauno sindromo tiria nuo 11 sav iki 13 ir 6d.
O as zinok miegu kada tik galiu,o galiu daznai,tai miegu ir miegu ir atsikelus miego noriu doh.gif Nu bet pas mane ir spaudimas zemas,nors GP kai pamatuoja su savo pries kariniu antikvariniu aparatu tai sako normalus,nors zinau,kad 80/43 kai atsikeliu nera normlu doh.gif ir kraujas is nosies bega,bet vel mano daktaras sake,kad man nemazakraujyste doh.gif ,gal midwife bus normalesne ir isisaiskins kas ir kaip. ax.gif

Faina noreciau ir as kartais pamiegot kaip barsukas ilgiau bet... O del spaudimo tai blink.gif as maniau kad mano 100/50 yra mazas,bet su tavo palyginus labai normalus smile.gif

QUOTE(Orchideja85 @ 2009 08 25, 21:56)
Na tai apoitmenta gal kai kur ir anksciau paskirai, bet retas man rodos atvejis, nes gi anglai iki 12 sav. nelabai nestumu ir rupinas....As ir daugelis kiek girdziu ir paskaitau pas mw apie 12 sav. patenka, as pati ta pacia sav. pas mw ejau ir i dating scan mirksiukas.gif
Ne visom, jei nuejus pasakysi, kad nenori, kad tirtu nieks ir netirs rolleyes.gif

O ka jei randa neduok Dieve zinoma ta sindroma,kas tada???
Atsakyti