QUOTE(tss @ 2009 08 24, 21:49)
pamacius ta kleckuti tokia ramybe apima, nes iki tol tai vis kokiu nerimu, ar auga, ar vystosi, visokiu baimiu pilna. o cia pamatai kad visas zmogeliukas jau, vartosi sau patenkintas, labai geras jausmas.. daro scana per pilvo siena, galbut priklauso nuo aparato, bet maniskis matesi puikiai, nuotraukos labai ryskios gavosi. o kaip ten daro vaginalini scana net neisivaizduoju, niekada man jo nedare, turbut jausmas nekoks ?
tiesa kai dare scana 8 savaite tai tik daugiau nerimo man buvo,nes lyg per mazas tas vaisukas buvo pagal laika, sirdute lyg matesi,bet as pati nelabai ten supratau, demele kazkokia ir tiek. o dabar jau atrado kad netgi vyresnis vaikiukas nei 12 savaiciu, nu zodziu baisiai man patiko sitas vizitas pas gydytojus, geru emociju visom kam jis bus dar tik
Jausmas nekoks,bet kai pamatai ekrane savo klecka tai uzplusta visai kiti jausmai

Vat butent iki 12 savaites del visu aiskumu ir daromas tas vaginalinis,nes viskas matosi kuo puikiausiai pati turiu keleta nuotraukyciu 8 ir 10 savaiciu(cia su pirmu nestumu LT) foto kaip is vadoveliu

.
QUOTE(voriukas85 @ 2009 08 25, 09:26)
sveikos

man pirmas

ir esu londone, nezinau nei kur eiti

man dar tik 5 savaites,bet reiketu gal pas daktaru jau uzsirasyti...buciau labai dekinga uz informacija...o gal kas buvot lietuviu klinikoje?kaip ten kas?kaip kainos ir kokybe?
Sveikute,taip pradek nuo GP jie skiria visus reikiamus tyrimus,tik kaip Orchideja minejo nesitikek anksciau kaip 12 sav.skano. del sventos ramybes sestadieni lekiu i ta lt klinika,echo kaina 60sv. Cia kad ramiau sulaukciau tu 12 savaiciu