QUOTE(tss @ 2010 02 10, 13:46)
kad nieko daugiau netikrino tai yra normalu

kol toks mazytis nestumas dar nieko gali nematyti, tai tik papildomo streso tau sukeltu, ner ko ten lysti jei gerai jautiesi. aisku jei kamuotu stiprus skausmai,prasidetu kraujavimas, tada jau reik ziuret, bet tik extra atvejais.
O kodel tu taip skubi del darbovietes? oficialia pazyma kad esi nescia gausi tik nuo 20 savaites jei teisingai pamenu, tai ta pazyma turesi nesti i darboviete. o iki tol...tiesiog saugok save, nes nes bet kuris darbdavys tau gali pasakyti- nestumas ne liga.
Taip ir man pasake, kai paklausiau, ar neisrasys kokio rasto i darba, sake israsys 14 savaiciu pries gimdyma. O skubu del to, kad kartais tenka dezes pakilnoti, kas zinau kenkia, nes jos nera lengvos. Bet kokiu atveju, pranesiau jau savo Human Resourses, jis liepe man parasyt laiska, o paskui, kai gausiu ta

knyga ir pradesiu lankytis ligoninej jau viskas paprasciau bus. As tik tikejausi to lapo, nes viena drauge nuejo pas GP, tai ten is karto jai israse lapuka, kad antras nestumas ir kad 7 sav, tai jai buvo labai paprasta, nunese popieriuka ir viskas isspresta. O as ejau, aiskinau, kad taip ir taip, lapo niekas neparase...kaip kokia melage tikriausiai atrodziau, bet nieko, duok die viskas gerai, tada visas pasaulis pamatys po 2-3 men

Nestumas aisku ne liga, bet tai draugei tai roju darbe buvo sukure, nieko daryt nereikejo, rupestis begalinis buvo

as to vaikucio taip trokstu, kad neistverciau kokios nelaimes del darbo kaltes
Papildyta:
QUOTE(Eglutis @ 2010 02 10, 15:00)
Labutis,
tai jau tikrai...as pirma karta apsilankiau pas GP sausio 18 diena ir dar lyg siol laukiu siuntimo scanui, nes turiu cista bei laisvo skyscio dubenyje, todel norejau kuo greiciau suzinot kaip ten kas, ar mano zirniukui viskas gerai...manes net nesvere, gerai kad nors kraujo spaudima pamatavo...matyt net neime i galva kad as cia laukiuos..nei pas midwife nedave jokio siuntimo..todel pati praeita penktadieni uzsirasiau, taciau ir vel lauksiu dvi savaites

tai gi manau kad su savo mazuliu susimatysiu tik kokia 12 savaite..niekur jie neskuba kaip matau
O zinai, man sake, kad jei per dvi savaites negausiu laisko is ligonines, turiu grizti pas GP, nes kartais buna, kad pasimeta laiskai ir ju nepristato, nes man siandien uzpilde kazkokias formas ir tada jie issiuncia ligoninei, tai manau, gal pas tave vienas is variantu? Uzjauciu del laukimo, mane tai zudo. Tiesa sakant net nzn ar laukiuosi, nes kitu pozymiu, kaip dingusios menesines nera. Nu ir testukas II parode, bet vistiek norejau patvirtinimo