QUOTE(Selva @ 2010 05 06, 23:04)
Jei bjaurus kvapas, tai greiciausiai ne vien grybelis kankina, bet ir bakteriju disbalansas yra- bloguju daugiau, nei geruju. Gal kokia bakterine vaginoze ar kas. Nes grybeliui siaip budongos baltos, tirstos, dazniausiai varskes pavidalo bekvapes isskyros.
Pala, o pienlige yra tas pats kas grybelis? As jau susimaisiau su budingiausiais pozymiais... Kai grybelis - tada niezti? O kai pienlige? Ar atvirksciai?

Lietuviskuose terminuose reikia susigaudyt, o kur dar - angliskuose...

Bet gydytoja sake, kad naturalus ir net profilaktiskai naudojamas kartais - naturalaus jogurto truputis ikisto TEN padeda atstatyti vietiniu rugsciu pusiausvyra. Reiks megint.

Selva, tikai nezinau nieko apie i namucius vaiksciojancias MW. Poliklinikoje tai per pirma susitikima ir pasveria, ir ugi pamatuoja. Bet nestumo pradzioje daugeliui nesciuju buna bloga - gal del to poliklinika pirmam vizitui ir siuncia MW i namucius. As tai buciau apsidziaugusi, jei butu mane namie aplanke!

Tiesa, per nesciuju kursus MW sake, kad po gimdymo lanko namuciuose gimdyve ir leliuka ne todel, kad paziureti kaip tvarkingai gyvena, o kad naujai mamytei ir taip pakankamai streso pastarosiomis dienomis!

Mazgea, uzuojauta ir laikykis!

Liga neisisiautejo, bet kosulys siaubingas buvo. Kai ciulpiami - saldantys saldainiukai nebepadedavo naktim miegot - nusipirkau vaistinej vaikisko skyscio nuo kosulio (vaistines gydytoja sake kad tinka ir nescioms).

O del tableciu nescioms nuo pykinimo - kas nori - jas geria, bet daugelio nuomone - geriau pakenteti (jei imanoma pakenteti). Visgi - tai chemija. Mano GP sake - kentek jei gali, o jei jau tikrai ziauriai...

Man nestumo pradzioj labai norejosi tu tyrimu susijusiu su nestumu kuo greiciau. O savijauta buvo labaaaaaaaaaai nekokia - neatpazinau savo kuno ritmo, pradejo keistis pojuciai, temperamentas, skoniai,... Nebeatpazinau saves net veidrodyje - veidas sukudo kazkaip... Ir niekas negalejo paaiskinti itikinamai, tiesiog - diagnoze - nescia.