Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

labas, mamytukai! 4u.gif
mes su pilvuku pas savo teveli i anglija atvaziavom tik geguzes 1d.. gyvenam milton keynes, tai gal dar kas cia gyvena? smile.gif butu malonu pabendrauti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 05 gegužės 2010 - 21:08
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 05, 22:08)
labas, mamytukai! 4u.gif
mes su pilvuku pas savo teveli i anglija atvaziavom tik geguzes 1d.. gyvenam milton keynes, tai gal dar kas cia gyvena? smile.gif  butu malonu pabendrauti blush2.gif  biggrin.gif

LABUKAS, nestuke 4u.gif Pazinciu skyrelis yra sukurtas su pavadinimu ,,Susipazinkime". Ten nestukes ir mamukes, ir dar tik planuojancios skelbiasi. mirksiukas.gif
O savo mieste gyvenanciu gal rastum temeleje ,,Kas gyvena Vidurio Anglijoje". g.gif
4u.gif
Del nestumo visais klausimukais - drasiai klausk cia (kiek zinau - ne plepaliukams si temele...). Nors as mielai ir cia plepeciau. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(p Raganyte @ 2010 05 05, 23:21)
LABUKAS, nestuke  4u.gif Pazinciu skyrelis yra sukurtas su pavadinimu ,,Susipazinkime". Ten nestukes ir mamukes, ir dar tik planuojancios skelbiasi.  mirksiukas.gif
O savo mieste gyvenanciu gal rastum temeleje ,,Kas gyvena Vidurio Anglijoje".  g.gif
4u.gif
Del nestumo visais klausimukais - drasiai klausk cia (kiek zinau - ne plepaliukams si temele...). Nors as mielai ir cia plepeciau.  biggrin.gif  4u.gif

as turbut pasirodysiu visiska blondine, bet gal gali man linkus numest, kad iskarto patekciau i situos du skyrelius? blush2.gif
buciau lb dekinga 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif turiu klausymeli viena, gal kuri nors turejot pienlige? Ir gal zinot kokiu vaistuku galima nusipikti vaistinejene? Man pas mw tik po 2 savaiteliu, tai nezinau ar cia laukt to susitikimo ar dabar pradet jau kazka daryt, beje ir pas daktara appointmenta gauciau greiciausiai tik po savaites doh.gif , tai galvoju ar cia verta pas ji registruotis g.gif Turiu Klotrimazol zvakuciu, bet pameciau lapeli ir nezianu ar jas galima vartoti nesciosioms g.gif ?
Aciu uz pagalba, nestukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogelyte @ 2010 05 06, 10:42)
Labas mergaites 4u.gif turiu klausymeli viena, gal kuri nors turejot pienlige? Ir gal zinot kokiu vaistuku galima nusipikti vaistinejene? Man pas mw tik po 2 savaiteliu, tai nezinau ar cia laukt to susitikimo ar dabar pradet jau kazka daryt, beje ir pas daktara appointmenta gauciau greiciausiai tik po savaites  doh.gif , tai galvoju ar cia verta pas ji registruotis g.gif Turiu Klotrimazol zvakuciu, bet pameciau lapeli ir nezianu ar jas galima vartoti nesciosioms g.gif ?
Aciu uz pagalba, nestukes  4u.gif

labuki smile.gif
apie zvakuciu naudojima gali paskaityti cia:) http://www.100metu.l...es/clotrimazole
ir dar va nuoroda kur gali pasiskaityt kaip mamos kalba apie pienlige:)
http://www.supermama...p;#entry6458444
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 06 gegužės 2010 - 12:28
QUOTE(maukis2 @ 2010 05 06, 11:23)
labuki smile.gif
apie zvakuciu naudojima gali paskaityti cia:) http://www.100metu.l...es/clotrimazole
ir dar va nuoroda kur gali pasiskaityt kaip mamos kalba apie pienlige:)
http://www.supermama...p;#entry6458444

Labai tau dekui uz pagalba thumbup.gif pasirodo turiu vaistuku visai neblogu kuriuos galiu naudoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogelyte @ 2010 05 06, 10:42)
Labas mergaites 4u.gif turiu klausymeli viena, gal kuri nors turejot pienlige? Ir gal zinot kokiu vaistuku galima nusipikti vaistinejene? Man pas mw tik po 2 savaiteliu, tai nezinau ar cia laukt to susitikimo ar dabar pradet jau kazka daryt, beje ir pas daktara appointmenta gauciau greiciausiai tik po savaites  doh.gif , tai galvoju ar cia verta pas ji registruotis g.gif Turiu Klotrimazol zvakuciu, bet pameciau lapeli ir nezianu ar jas galima vartoti nesciosioms g.gif ?

As tai siulyciau pasiskambinti IS RYTO i savo poliklinika ir uzsisakyti apointmenta pas kad ir bet kuri gydytoja, jei negautum pas savo. Kiekviena poliklinika visada pasilieka extra apointmentu kiekvienai dienai, tik reikia buti vienai is pirmuju pretenduojanciu. mirksiukas.gif Tai su juo pasitart ir tada daryt kokias nors isvadas ir veiksmus...
Vistik nestukes esam - gal nelabai eksperimentuokim. mirksiukas.gif 4u.gif

As turejau lengva pienlige, tai man israse tokiu vaistuku... Viena tablete ir ilga plastmasine lazdele... blush2.gif biggrin.gif Siandien eisiu pas midwife - ziuresiu ka papasakos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 06 gegužės 2010 - 13:58
nu va pasidalinsiu savo registracija pas gydytojus... nuejau su draugu jis pasiskino kad as nekalbu angliskai... uzpildem ten tokia forma... kai pasake kad siandien jau 9 savaites, tai be jokiu kalbu dar net neuzregistravus rado pasimatyma pas midwife thumbup.gif kita treciadieni eisiu, o pirmadieni pas kita, tai kaip supratom jis mano vidaus kaip ir butu, tai gal pamatuos ir kraujuka nuleis... tik va beda... vertejo sake niekaip negali... tai nezinau kaip as susikalbesiu unsure.gif o seip viskas ne taip blogai kaip atrode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziogelyte @ 2010 05 06, 08:42)

Paprastai kiekvienoje surgery buna gydytojai, kurie ta diena budi ir priimineja ta pacia diena besikreipiancius, gal nepateksi pas saov GP, bet pas kuri nors tai tikrai g.gif Kituose miestuose buna ir walk-in centrai, kur ta pacia diena galima gauti medical advice.

O man asmeinskai GP israse Canesten Duo- kremuka ir tablete (i vidu)- sake nestukems nepavojinga. Kadangi dave recepta, tai su maternity kortele nieko nemokejau. Nes siaip tai brangoka- virs 10£.
Atsakyti
Na va, as jau po susitikimo su midwife. g.gif Paklausiau kaip del tos lengvos pienliges - dar karteli tepineli daryti - nu norisi zinoti ar dar ja turiu ar ne... Tai ji man taip ir pasake: pas mus Anglijoje su situo reikalu taip - paeme tepineli anakart, nustate (yra), israse vaistuka, viskas. Ir pakartotinai niekas nedaro testo - patikrinimui kokia TEN situacija. g.gif Dar sako: bet jeigu tu tikrai to nori - galim paimti tepineli kita susitikima (po 1-2 savaiciu). bigsmile.gif
Nu net juokas neima - pries 1 men paeme tepineli. Atsakyma gavau po 2 sav. Tai kita tepineli dabar mano iniciatyva ims po mazdaug 1 men. Ir tai nenori ji imti... doh.gif unsure.gif

Gal ka zinote apie privacias anglu klinikas ir tokius visokius tyrimus?
Gal greiciau atsakymus gauna? doh.gif Per toki laika gali ir visu grazumu bacila pasireiksti...

Del vertejo - poliklinikos PRIVALO parupinti nemokamai verteja
. Kazkur nuoroda yra, bet nerasiu taip greit. Mano midwife irase man i kortele ,,pageidaujamas vertejas" gimdymo metu. doh.gif Reiks eit - reikalauti - gi gimdymas tai ne juokai - specifiniu fraziu gal nesimokinsiu daba... Be to, galiu buti ir gerokai nekokioj busenoj kad is viso liezuvi vartyciau ir dar angliskai... g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 06 gegužės 2010 - 18:51
Mano daktare pienlige nustate pagal anamneze. Manau, kad kiekviena, kuri ta bruda turejusi- gerai pazysta ir nereikia kaskart skubeti i med istaiga tepineliu. Nelaukciau 2savaites atsakymo su patvirtinimu- per ta laika negyvai uzgrauztu/ uznieztetu doh.gif ax.gif Juk diskomfortas koks doh.gif O kuomet baigiasi gydymo kursas ir simptomai- tada galima tiketis, kad grybelis aprimo. Jo vis tiek neimanoma visiskai issigydyti- jei jau karta buvo, tai matyt ir atsinaujins laikas nuo laiko.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 05 06, 21:58)
Mano daktare pienlige nustate pagal anamneze. Manau, kad kiekviena, kuri ta bruda turejusi- gerai pazysta ir nereikia kaskart skubeti i med istaiga tepineliu. Nelaukciau 2savaites atsakymo su patvirtinimu- per ta laika negyvai uzgrauztu/ uznieztetu  doh.gif  ax.gif Juk diskomfortas koks  doh.gif O kuomet baigiasi gydymo kursas ir  simptomai- tada galima tiketis, kad grybelis aprimo. Jo vis tiek neimanoma visiskai issigydyti- jei jau karta buvo, tai matyt ir atsinaujins laikas nuo laiko.

Tu grybelio simptomu buna visokiu, o dazniausiai - niezejimas ties TEN ir smirdincios isskyros. Pas mane nei to nei to, tik nedaug balksvu isskyru... O tas gydymo kursas man buvo skirtas: 1 tablete, kuria reikejo isikisti giliai TEN. g.gif unsure.gif
4u.gif Taip, sako nuo ivairiu priezasciu jis atsiranda ir ypac nestukems.
Atsakyti