Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

QUOTE(js. @ 2010 10 27, 19:35)
dekretines mokomos vienodai ar dirbi agenturai,ar kompanijoj,nebent kompanija turi savo dekretiniu atostogu mokejima(labai reta kuri turi).
pinigeliai uz vaikus juokingi,bet juk ne del pinigu vaikus gimdom,o issisukt ir su mazesnem pajamom galima

tai zinoma, kad galimaissiversti ir issiversime smile.gif ir ne del pinigeliu vaikus gimdome, bet. kai pradedi dometis tai, kas neisvengiama, tai truputi nusivili, nes gi visi kalba, kad Anglija svajoniu salis.... 4u.gif bet ne tame gi esme.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2010 10 28, 20:04)
tai zinoma, kad galimaissiversti ir issiversime smile.gif  ir ne del pinigeliu vaikus gimdome, bet. kai pradedi dometis tai, kas neisvengiama, tai truputi nusivili, nes gi visi kalba, kad Anglija svajoniu salis.... 4u.gif bet ne tame gi esme.... smile.gif

gerai ten kur musu nera rolleyes.gif ,anglija svajoniu salis atrodo gyvenantiems lietuvoj.o is tiesu cia pinigai ant medziu neauga.
del naktiniu gimdykloj-jei gimdymas vyksta naturaliai-savi naktiniai,bet jei daro epidura(apie cezari net nesnku) irgi duoda.iklotus pacioj gimdykloj taip pat.savo turet reikia jau po gimdymo
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , norejau paplepet apie gimdyma, nes jau neuzilgo ir man ta laime teks... As norejau paklaust gal kam buvo taip pries gimdyma, kad kiekviena diena skauda kirksnis, as net apsiversti negaliu nakti nedejuodama. Man 35 sav, kudykelis zinau dar neisistates, todel ir keista kad mane ten taip tempia...
O gal jus plepat kitoj kokioj temelej???

Aciu smile.gif
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif
As taippat gimdysiu UK, William Harvey Hospital, Ashford'e, norejau pasiklausti gal jau buvo ten gimdziusiu?
Ir apskritai kokia tvarka ten? Kokius daiktus reikia detis i tase vaziuojant gimdyti UK? Ka dar tureciau zinoti? Aciu
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2010 11 27, 15:01)
Laba diena visoms  smile.gif
As taippat gimdysiu UK, William Harvey Hospital, Ashford'e, norejau pasiklausti gal jau buvo ten gimdziusiu?
Ir apskritai kokia tvarka ten? Kokius daiktus reikia detis i tase vaziuojant gimdyti UK? Ka dar tureciau zinoti? Aciu

siaip paprasyk midwife ir ji tau duos sarasiuka ko reikia smile.gif taip pat turejai gauti nestukes knyga, tai berots joje yra sarasiukas ir numesiu linka kur yra sarasiukai ko reikia i ligonine biggrin.gif
http://www.babycentr...h/whattopack/#2
Atsakyti
As tai turejau gimdyti New Ham'o ligonineje, bet kadangi su draugu pagalvojome, kad Londonas mums tikrai nera labai mielas doh.gif didelis siukslynas, dideli atstumai, zmoniu grustys, tautu maisalyne schmoll.gif tai persikrausteme i kaimeli, ir vaikuciui cia bus geriau, oras tyresnis ir mums ramiau tongue.gif dar pati niekaip nepriprantu prie tylos. Kadangi Londone dar nieko savo neturejome, darbai taip pat nepastovus, niekas labai ir nepasikeite. Cia jau turiu darba, labai dziaugiuosi, kad popietini, tvarkomes del "konculinio busto" 4u.gif Jau sia savaite lankysiuosi pas savo midwife're, tai tureciau viska suzn, nes dar nzn kokioj ligoninej gimdysiu. blush2.gif
Atsakyti
Ir dar, mergaites, zinau, kad UK ginekologiskai nesciu netikrina, bet as visai noreciau, prisiskaiciau apie visokias ligas, kai moterys net neitaria, kad serga, o kai gimdo tai gali persiduoti mazyliui, ir paskui ivairios ligos, komplikacijos ir t.t. Nzn, gal per daug pergyvenu 4u.gif Gal kas daresi cia, kaip ka daro gal galetu papasakoti. Ar man savo midwife'res tokio tyrimo prasyti?
Atsakyti
QUOTE(narutike @ 2010 12 06, 13:46)
Ir dar, mergaites, zinau, kad  UK ginekologiskai nesciu netikrina, bet as visai noreciau, prisiskaiciau apie visokias ligas, kai moterys net neitaria, kad serga, o kai gimdo tai gali persiduoti mazyliui, ir paskui ivairios ligos, komplikacijos ir t.t. Nzn, gal per daug pergyvenu 4u.gif  Gal kas daresi cia, kaip ka daro gal galetu papasakoti. Ar man savo midwife'res tokio tyrimo prasyti?

pasikalbek su mw,arba nuramins,arba nusius tyrimu daryt.o del kokiu ligu butent nerimauji/nori pastikrinti?
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2010 11 27, 16:01)
Laba diena visoms  smile.gif

na va besniukstinedama radau mamyte is Kent...Tai ir noriu paklausti kaip jums priziurejo cia niestuma? Nes man yra sake kad Londone nelabai ten priziuri ir tiesiog ne man (bet seimos nare laukiasi) pasake kad daznai nepriimines nes pilna GP nesciuju,tai galvojam perasyti i kenta sake cia geresne prieziura ax.gif Butu gerai jai biskiuka papasakotumet 4u.gif
Atsakyti
gimdziau londone-viskas thumbup.gif ,preiziura nestumo metu nesiskundziau.nesciuju prieziura dalinasi gp su midwife,taip kad nuskriausta,nepriziureta neliksi.tik nesciosios prieziura kitokia nei lt.jei nestumas nerizikingas,viskas normaliai klostosi-tai ir prieziura minimali-nestumas-ne liga
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 12 07, 20:57)
gimdziau londone-viskas  thumbup.gif ,preiziura nestumo metu nesiskundziau.nesciuju prieziura dalinasi gp su midwife,taip kad nuskriausta,nepriziureta neliksi.tik nesciosios prieziura kitokia nei lt.jei nestumas nerizikingas,viskas normaliai klostosi-tai ir prieziura minimali-nestumas-ne liga

Na bet kad nestumas ir prastas buvo cia niekas negriebia tikrinti,nuvaziavo moteris i ligonine su saremeis ,prasidejas persileidimas buvo tai jos niekas netikrino ir liepe atvaziuoti kaip viskas baigsis,tai man tokia nuomone susidaro ,kad jie isvis nepriziuri,nebent ant kokiu daktaru papuoli doh.gif
Atsakyti
labas, mamos! 4u.gif
turiu klausima, tos kurios gauna ar gaus maternity allowance, as tureciau pradet gauti jas nuo 29savaites, kaip netekus neseniai darbo. gavau laiska, kad gausiu jas ir viskas ok, taciau ar po to kai pradedi jas gauti, nereikai eiti veliau dar kada nors kokiu dokumentu tvarkytis, irodyti, kad esi salyje ir tpt? nes zadu gimdyt lt, aisku jiem to nesakiau. kiek supratau is ju, eiti rodytis jiems po gimdymo nereikia ir tai dekretiniu neitakoja.. ka jus zinote apie tai? 4u.gif
aciu
Atsakyti