Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

Sveikutes!!! nestuke.gif
Kokiose ligoinese lankotes? as new ham'o ligonineje.
Atsakyti
As irgi lankausi new ham'o ligonineje.Nelabai man ten patinka.O kaip tau?
O daiktu leliukams dar neperku,dar truputi ankstoka gal g.gif ,bet siaip viska ziurinejuos smile.gif tik nusipirkau mobilia aukle su kamera,tiesiog radau pigiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuke @ 2011 02 07, 22:02)
As irgi lankausi new ham'o ligonineje.Nelabai man ten patinka.O kaip tau?
O daiktu leliukams dar neperku,dar truputi ankstoka gal  g.gif ,bet siaip viska ziurinejuos  smile.gif tik nusipirkau mobilia aukle su kamera,tiesiog radau pigiai  thumbup.gif

Kadangi cia mano bus pirmagimis tai nesu susidurusi su kitomis ligoninemis,bet kiek skaitinejau tai cia anglijoje taip ir ziuri tas nestukes...man kazkaip kiek zinau lietuvoj visai kita prieziura,daug rimtesne,o gal tik as taip manau. Nepatinka man ir viskas tos mw,amzinai skirtingos...noreciau turet viena. O tu persiregistravai i kita ligonine? as va sarasu radau nemazu ko reiktu pirkti...tai issisaugojau,bet va siandien internete ieskojau vezimeliu ir taip mielai nusiziurejau viena wub.gif
Papildyta:
soriuka,greit perskaiciau zinute tavo,tai perskaiciau: Lankiausi,o ne lankausi. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
As toj pacioj ligoninej priklausau,nieko nekeiciu pakolkas,tik galvoju ar vertetu pas lietuvius gydytojus apsilankyti ar ne g.gif
Afrikietiska-mestelk nuoroda is kur vezimuka nusiziurejai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katuke @ 2011 02 08, 09:27)
As toj pacioj ligoninej priklausau,nieko nekeiciu pakolkas,tik galvoju ar vertetu pas lietuvius gydytojus apsilankyti ar ne g.gif
Afrikietiska-mestelk nuoroda is kur vezimuka nusiziurejai  mirksiukas.gif

As zinok irgi galvojau apie lietuviu gydytojus,bet...net nezinau,jauciuosi gerai,apsilankau toj ligoninej tyrimus padaro,skanus taipat,tai manau nereikia man tu privaciu lietuviu daktaru,o tai pasiziurejau kainas tai labai jau daug ten iseitu g.gif

O del vezimuko,tai as per Ebay.co.uk ziurineju.
Papildyta:
O as dabar sugalvojau sioki toki klausimeli ANGLIJOS MAMYTEMS: gal kurios turite kokiu zaisliuku,rubeliu ar daiktu kudikiui pardavimui,padovanojimui ir pan.? Tikrai butu labai smagu suzinoti.!!! 4u.gif nestuke.gif mastau.gif
Atsakyti

i 
Ši tema skirta ne paplepėjimams, taip pat ir ne skelbimams! Užsienyje gyvenančios nėštukės plepa čia.
Atsakyti
QUOTE(Afrikietiska @ 2011 02 07, 22:22)
tai cia anglijoje taip ir ziuri tas nestukes...man kazkaip kiek zinau lietuvoj visai kita prieziura,daug rimtesne,o gal tik as taip manau.

va su situo tai ne visai sutikciau g.gif labai priklauso nuo ligonines. per nestuma pabuvojau dvejose ligoninese ir pirmaja tikrai buvau nusivylusi (didele, universitetine ligonine) o antroje, mazyteje buvau labai maloniai nustebinta bigsmile.gif prieziura buvo nuostabi. gimdymo metu priziurejo tikrai sauniai, labai rupinosi pagimdzius tiek manimi tiek mazyle. teko su mazyle grizti i ligonine po keliu dienu, bet velgi personalas buvo nuostabus. beda ta, kad uzdare maternity skyriu queen marry ligoninej unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu patarimo as laukiuos jau tuoj bus 4 menesiai, kontrakta gavau pries menesi, bijau dabar pasakyti, kad laukiuos, o gali mane atleist? nelabai ten patenkinti jei jau kuri nors laukiasi...dar norejau suzinoti kam priklauso income suport? Aciu
Atsakyti
Sveikos, su vaikinu jau daugiau nei pusę metų nesisaugom,visada jis viską baigia manyje.Nors iki šios dienos dar nepastojau,mėnesinės nereguliarios,ir užvakar jis vėl viską baigė manyje,mėnesinės buvo tik tik pasibaigusios,ir tai pora lašelių dar buvo.Manau mažas šansas,kad pastojau.Bet visada būna netyčia...Problema tame,kad per 1 dieną susiplanavo pas mane kelionė į Angliją dirbti,važiuoju maždaug už savaitės.Darbas maždaug 3 mėnesiams,oficialei.Tai o ką dabar daryt,jei vis dėl to pastojau,aš nuvažiuoju į ten,ir ten praeinu tą pažymą dėl darbo pas gydytojus,jie pamato,kad nėščia,ir nepriims?galbūt ką nors patarsit,gal ten Anglijoj ir nėščias priima?neįsivaizduoju ką man dabar daryt ir ką galvot..
Atsakyti
nezinau koks darbas,bet dar niekada nereikejo pazymos apie sveikada is gydytojo.gali reiket uzpildyt darbdavio anketa apie sveikata,bet daugiau klausimai ar neturit nusiskundimu del sveikatos,ir ji yra konfidenciali.
Atsakyti
QUOTE(rasiux33 @ 2011 07 27, 19:48)
Sveikutes, noriu patarimo as laukiuos jau tuoj bus 4 menesiai, kontrakta gavau pries menesi, bijau dabar pasakyti, kad laukiuos, o gali mane atleist? nelabai ten patenkinti jei jau kuri nors laukiasi...dar norejau suzinoti kam priklauso income suport? Aciu

Sveikutia smile.gif nera del ko pergyventi, joks drbdavys neturi teises taves atleisti. As pati esu 34 savaite nescia, todel tiksliai zinau viska wink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JARD: 02 rugpjūčio 2011 - 18:12