Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir gimdymas Anglijoje

Sveikutes 4u.gif na štai,gavau ir as laiška,kad po savaites turiu apslankyti pas midwife,o dar po savaites eisiu darytis echo.Ir laukiu ir bijau zinokit.
Ziuriu ne as viena pavargus jauciuosi doh.gif Nu bet,kad busiu tokia pavargus ir nuo pat nestumo pradzios tai nesitikejau doh.gif As vos kojas pavelku,kai tik galiu tai ir miegu.Labai greitai pavargstu,o tada pradeda pilva skaudenti doh.gif Metai manau daro savo.Ištversim kaip nors,svarbu,kad mažiui visakas gerai butu smile.gif
Atsakyti
nebijok viskas bus gerai 4u.gif juk jauti nestumo pozymius,viskas turi but gerai 4u.gif del miego tai as irgi bandau miegot kiek galiu,bet nelabai pas mane yra to laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 08 21, 12:00)
nebijok viskas bus gerai 4u.gif juk jauti nestumo pozymius,viskas turi but gerai 4u.gif del miego tai as irgi bandau miegot kiek galiu,bet nelabai pas mane yra to laiko biggrin.gif

Tai isivaizduoju,kad nera laiko pas tave gulinejimams.Neisivaizduoju kaip reiketu su tiek dziaugsmu susitvarkyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(smint @ 2009 08 21, 11:07)
Tai isivaizduoju,kad nera laiko pas tave gulinejimams.Neisivaizduoju kaip reiketu su tiek dziaugsmu susitvarkyti bigsmile.gif

priprastum biggrin.gif

o tu ziuriu irgi kovinuko lauki? bigsmile.gif ateikpas kovinukus i temele,ten labai fainos nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2009 08 21, 12:09)
priprastum biggrin.gif
o tu ziuriu irgi kovinuko lauki? bigsmile.gif ateikpas kovinukus i temele,ten labai fainos  nestuke.gif

As vis pasiskaitau ka jus ten kalbat blush2.gif Kai laukiausi ana karta,tai nuo pat testo teigiamo pamatymo, prisijungiau prie mergaiciu.Bet deja teko jas palikti verysad.gif Si karta galvojau prisijungsiu,kai jau busiu 12 sav ir pasimacius su mažiuku.Nu bet gal ir prisijungsiu anksciau blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau pasiemiau treciadieniui appointmenta pas GP kaip tik bus 7sav. mano paskaiciavimu,ziuresim kokiu tyrimuku gal jau paskirs. Visgi manau registruotis i privacia kitam sestadieniui pasidaryt echo, na kad ramiau butu visgi jau sirdele turetu plakti wub.gif
Siandien niekas neskanu ka besuvalgyciau,net arbata kaskokio nemalonaus skonio doh.gif Vaisiu prisipirkau,tai ir tie be aromato,rugstus verysad.gif ar mano cia skonio receptoriai pasikeite ar tiesiog nepasiseke siandiena su pirkiniais g.gif

vilte78 gal tikrai pasakyk busimam tetukui kad laukiesi,jis turi teise zinoti,jei ir neauginsit kartu gal pades kuom gales mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu tss, siek tiek apraminai smile.gif jo, pirmiau noriu pasakyti teciui, o po to pas gydytojus eisiu, gal jis palydetu bent jau rolleyes.gif juk kalba lengvai angliskai... tik beda ta, kad jis gyvena tolokai kitame mieste, o noriu pasakyti jam gyvai, akis i aki susitikus, tai vis labai sunku suderinti musu susitikima, net neisivaizduoju kaip sureaguos....
Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2009 08 21, 21:11)
Pagaliau pasiemiau treciadieniui appointmenta pas GP kaip tik bus 7sav. mano paskaiciavimu,ziuresim kokiu tyrimuku gal  jau paskirs. Visgi  manau registruotis i privacia kitam sestadieniui pasidaryt echo, na kad ramiau butu visgi jau sirdele turetu plakti wub.gif
Siandien niekas neskanu ka besuvalgyciau,net arbata kaskokio nemalonaus skonio doh.gif Vaisiu prisipirkau,tai ir tie be aromato,rugstus verysad.gif ar mano cia skonio receptoriai pasikeite ar tiesiog nepasiseke siandiena su pirkiniais g.gif

vilte78 gal tikrai pasakyk busimam tetukui kad laukiesi,jis turi teise zinoti,jei ir neauginsit kartu gal pades kuom gales mirksiukas.gif

teveliui tai butinai pasakysiu, tik reikia susitikti... o del maisto tai man irgi jau nuo vakar, tiesiog nejauciu skonio, tiksliau viskas atrodo vienodo skonio, neskanu, net dinges apetitas...
Atsakyti
QUOTE(vilte78 @ 2009 08 20, 23:01)
As irgi sveikinu Lalaitina 4u.gif  ir linkiu, kad ir toliau viskas klostytusi puikiai  smile.gif isivaizduoju Lalaitinai jau ramiau... o as tai vis neprisiruosiu pas gydytojus, kaip ir Gretux... vis dar delsiu ir pati nezinau ko... man baisu... tai butu mano pirmagymis, bet netyciukas, visiskai neplanuotas.... ir dar busimas tevelis nieko nezino, itariu, kad reiks man vienai auginti,.... tiesa pradejau darytis jautri kvapams ir labai daznai lydi bloga nuotaika  verysad.gif
Papildyta:
Oi, Lailatina,.... pasitaisau... atsiprasau... Issiblaskiusi visai, tai dar vienas pasirodo mano nestumo pozymis  smile.gif

Aciu uz sveikinimus! Is tikruju ramu dabar. Net galvoju gal 12 savaiciu skano nebedaryti... Juk jau zinau kad auga, sirdele plaka, tai kam ten varginti maziuka tom bangom... Na nezinau, sugalvosiu kai ateis laikas.

QUOTE(smint @ 2009 08 21, 10:55)
Ziuriu ne as viena pavargus jauciuosi doh.gif Nu bet,kad busiu tokia pavargus ir nuo pat nestumo pradzios tai nesitikejau doh.gif As vos kojas pavelku,kai tik galiu tai ir miegu.Labai greitai pavargstu,o tada pradeda pilva skaudenti doh.gif Metai manau daro savo.Ištversim kaip nors,svarbu,kad mažiui visakas gerai butu smile.gif

As irgi i pabaiga savaites nuovargiu nuolatiniu skundziuos. Griztu is darbo ir i lova replioju. Siandien irgi zadejau tiek nuveikt, bet nesinori nuo sofos pakilti nors tu ka... O pirmadieni nauja darba pradedu... doh.gif Tikiuosi nors pykinti neprades, nes skrandis kazkoks neaiskus jau kuri diena verysad.gif

QUOTE(vilte78 @ 2009 08 22, 23:28)
teveliui tai butinai pasakysiu, tik reikia susitikti... o del maisto tai man irgi jau nuo vakar, tiesiog nejauciu skonio, tiksliau viskas atrodo vienodo skonio, neskanu, net dinges apetitas...

O as kaip tik valgyt daznai noriu, bet tik mazai labai vienukartu suvalgyti galiu. Ir ne bet ko, kazkokia isranki pasidariau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte78 @ 2009 08 23, 01:28)
jo, pirmiau noriu pasakyti teciui, o po to pas gydytojus eisiu, gal jis palydetu bent jau rolleyes.gif  juk kalba lengvai angliskai... tik beda ta, kad jis gyvena tolokai kitame mieste, o noriu pasakyti jam gyvai, akis i aki susitikus, tai vis labai sunku suderinti musu susitikima, net neisivaizduoju kaip sureaguos...

turbut nustebs tetis,ir plaukai jam pasisiaus ant galvos, juk zinia tikrai netiketa bus smile.gif bet duok jam laiko apsiprasti,pamastyti,gal ir neblogai susidelios viskas. As savo brangiajam kai pasakiau tai persigando, net balsas drebet pradejo, aisku bande pavaidint kad viskas ok, bet maciau kad kinkos dreba. o per pora savaiciu taip atsigavo kad ka tu, liuks, isijaute i tevuko role, dabar jau man aiskina gyvenima. o tuo momentu kai pasakiau kad bus lialius, jei buciau sakius darom kazka, negimdysiu,butu visom keturiom buves uz. siaubo akys buvo pilnos smile.gif juokinga net prisimint..taigi nespausk saviskio, leisk jam pasijaut laisvu nuo isipareigojimo, ir gal jam prades patikti ta ideja,kas ten zino smile.gif isivaizduoju daugelis bijo staiga uzkritusios atsakomybes, jiem sudetinga persiorentuot, bet kai zino kad vaikas gims, ilgainiui apsipranta, isijaucia.
Atsakyti
Sveikos!

QUOTE(Lailatina @ 2009 08 23, 01:23)
Aciu uz sveikinimus! Is tikruju ramu dabar. Net galvoju gal 12 savaiciu skano nebedaryti... Juk jau zinau kad auga, sirdele plaka, tai kam ten varginti maziuka tom bangom... Na nezinau, sugalvosiu kai ateis laikas.

O kodel nedaryti, juk 12 sav skanas vadinamas datinga scan, bet tuo paciu ziuri sprando rauksle - cia del dauno sindromo ir poto ima krauja ir del to pacio ir daro kombinuota tyrima, nustatyt tu esi low ar high risk... Jei low tai nieko, jei high tai sius darytis genetinius tyrimus ir tada jau gauni taip arba ne...
O beto juk taip nuostabu susitikti su savo stebukleliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchideja85 @ 2009 08 24, 20:50)
Sveikos!
O kodel nedaryti, juk 12 sav skanas vadinamas datinga scan, bet tuo paciu ziuri sprando rauksle -  cia del dauno sindromo ir poto ima krauja ir del to pacio ir daro kombinuota tyrima, nustatyt tu esi low ar high risk... Jei low tai nieko, jei high tai sius darytis genetinius tyrimus ir tada jau gauni taip arba ne...
O beto juk taip nuostabu susitikti su savo stebukleliu wub.gif

as siandien irgi turejau sita 12 sav. scana. tikrai labai idomu,nuodugniai viska apziuri, ar nosyte, akytes,kojytes, rankytes vietoj, galvyte nugaryte,viskas jau puikiausiai matosi, judesiukai tokie juokingi, maskatuojasi sau kaip nori lialius, labai grazu. taip pat patikslina gimdymo data, nes pagal mm gali but visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(tss @ 2009 08 24, 22:10)
as siandien irgi turejau sita 12 sav. scana. tikrai labai idomu,nuodugniai viska apziuri, ar nosyte, akytes,kojytes, rankytes vietoj, galvyte nugaryte,viskas jau puikiausiai matosi, judesiukai tokie juokingi, maskatuojasi sau kaip nori lialius, labai grazu. taip pat patikslina gimdymo data, nes pagal mm gali but visai kitaip.

Kaip faina wub.gif Kaip pavydziu blush2.gif Man rugsejo 7 diena sitas scenas paskirtas.Nu bent man taip atrodo,kad sita darys,nes pagal savaites tai kaip ir priklausytu ax.gif
Atsakyti