QUOTE(vilte78 @ 2009 08 20, 23:01)
As irgi sveikinu Lalaitina

ir linkiu, kad ir toliau viskas klostytusi puikiai

isivaizduoju Lalaitinai jau ramiau... o as tai vis neprisiruosiu pas gydytojus, kaip ir Gretux... vis dar delsiu ir pati nezinau ko... man baisu... tai butu mano pirmagymis, bet netyciukas, visiskai neplanuotas.... ir dar busimas tevelis nieko nezino, itariu, kad reiks man vienai auginti,.... tiesa pradejau darytis jautri kvapams ir labai daznai lydi bloga nuotaika
Papildyta:
Oi, Lailatina,.... pasitaisau... atsiprasau... Issiblaskiusi visai, tai dar vienas pasirodo mano nestumo pozymis
Aciu uz sveikinimus! Is tikruju ramu dabar. Net galvoju gal 12 savaiciu skano nebedaryti... Juk jau zinau kad auga, sirdele plaka, tai kam ten varginti maziuka tom bangom... Na nezinau, sugalvosiu kai ateis laikas.
QUOTE(smint @ 2009 08 21, 10:55)
Ziuriu ne as viena pavargus jauciuosi

Nu bet,kad busiu tokia pavargus ir nuo pat nestumo pradzios tai nesitikejau

As vos kojas pavelku,kai tik galiu tai ir miegu.Labai greitai pavargstu,o tada pradeda pilva skaudenti

Metai manau daro savo.Ištversim kaip nors,svarbu,kad mažiui visakas gerai butu
As irgi i pabaiga savaites nuovargiu nuolatiniu skundziuos. Griztu is darbo ir i lova replioju. Siandien irgi zadejau tiek nuveikt, bet nesinori nuo sofos pakilti nors tu ka... O pirmadieni nauja darba pradedu...

Tikiuosi nors pykinti neprades, nes skrandis kazkoks neaiskus jau kuri diena
QUOTE(vilte78 @ 2009 08 22, 23:28)
teveliui tai butinai pasakysiu, tik reikia susitikti... o del maisto tai man irgi jau nuo vakar, tiesiog nejauciu skonio, tiksliau viskas atrodo vienodo skonio, neskanu, net dinges apetitas...
O as kaip tik valgyt daznai noriu, bet tik mazai labai vienukartu suvalgyti galiu. Ir ne bet ko, kazkokia isranki pasidariau