Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 4 tema.

QUOTE(sleepy hat @ 2009 11 07, 18:09)
tai cia reik kalbet apie soliariumo stipruma ir minutes, o ne vien minutes. viename per 6 minutes nusvilt galiu, kitame ir per 15 ne..  man asmeniskai maloniau silpnesniame pasikaitint 10 minuciu, nei stipriame 5.

Zinoma,kad nuo lempu daug kas priklauso ax.gif kai ejau i viena stovima soleriuma,man is kart konsultante pasake,kad eik tik 6 min,siaip as ten kur einu ,tai guliu 10 min,o naujajam pasiprasiau 9 min,sako,bus sociai 6 min,as aisku nepaklausiau ir nusipirkau 9 minutes,tai vos isspirgejau,lempos naujos buvo pakeistos,stipresnes ir viskas.Man asmeniskai irgi geriau paguleti ilgiau,bet nedegti kai tam stovimam degiau doh.gif geriau 10-12 min paguleti ramiai,jeigu efektas tas pats 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 09, 17:50-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 11 09, 17:50)
Zinoma,kad nuo lempu daug kas priklauso ax.gif kai ejau i viena stovima soleriuma,man is kart konsultante pasake,kad eik  tik 6 min,siaip as ten kur einu ,tai guliu 10 min,o naujajam pasiprasiau 9 min,sako,bus sociai 6 min,as aisku nepaklausiau ir nusipirkau 9 minutes,tai vos isspirgejau,lempos naujos buvo pakeistos,stipresnes ir viskas.Man asmeniskai irgi geriau paguleti ilgiau,bet nedegti kai tam stovimam degiau doh.gif geriau 10-12 min paguleti ramiai,jeigu efektas tas pats 4u.gif

apsileidau as, kaip seniai buvau soliariume. reikes eit, nes negaliu i save ziuret, pabalau visai, palyginus kokia visad budavau blush2.gif tik mane erzina vienas dalykas, isiule man toki kremuka, ir dar gera pazistama equadore, kelis kartus pasitepiau as juo, kaip ji sake labai geras, dar su nuolaida nusipirkau ir zinokit kai labiau pasideginu gal ir nesimato, bet pirmus kartus po ilgo laiko kai nueinu i soliariuma ir pasitepu tuo kremu tai atrodo kaip buciau pasitepus su savaiminiu idegiu, o be to ir greitai nusiplauna doh.gif norisi ismest, bet po to pagalvoju gaila sumoketu pinigu, jauciu teks vistiek sunaudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 11 10, 10:42)
apsileidau as, kaip seniai buvau soliariume. reikes eit, nes negaliu i save ziuret, pabalau visai, palyginus kokia visad budavau blush2.gif tik mane erzina vienas dalykas, isiule man toki kremuka, ir dar gera pazistama equadore, kelis kartus pasitepiau as juo, kaip ji sake labai geras, dar su nuolaida nusipirkau ir zinokit kai labiau pasideginu gal ir nesimato, bet pirmus kartus po ilgo laiko kai nueinu i soliariuma ir pasitepu tuo kremu tai atrodo kaip buciau pasitepus su savaiminiu idegiu, o be to ir greitai nusiplauna doh.gif  norisi ismest, bet po to pagalvoju gaila sumoketu pinigu, jauciu teks vistiek sunaudoti doh.gif

tai gal su bronzantais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2009 11 10, 12:53)
tai gal su bronzantais?  g.gif

tiksliai nepasakysiu, nes seniai naudojau, bet jeigu ir su bronzantais tai nemanau, kad taip turetu buti, nes visada kitokiu firmu kremukus naudodavau su bronzantais ir kuo puikiausiai pasidengdavo ir tokiu nesamoniu nebudavo, o nuo sito lieka kaip sakiau tarsi su savaiminio idegio kremuko pasitepta ties riesais taip geltona g.gif
Atsakyti
Merginos gal galite patarti kokie soliariumai geri,kurie butu netoli Siaures miestelio ar Zirmunu?Turejau abonementa kur salia Impuls+ yra,bet nelabai man ten,tai dabar dairausi kito 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, sumasciau is kazkokios paneles pirkti Tinted Tequila kremuka su maximaliu kiekiu bronzatu, neisivaizduoju kiek yra tas maximalus kiekis unsure.gif Oda mano nera labai sviesi, deginuos retkarciais soliariume, bet neramina tas didelis kiekis bronzatu - ar issitepus juo po soliariumo neliksiu kaip zebriukas? doh.gif smile.gif
Atsakyti
sveikutes. turiu klausimeli ax.gif mano labai sviesi oda ,sunkiai idega,kiek vaikstau i soliariumus vis niekaip neidegu.gal patartumet koki kremuka geresni naudoti? blush2.gif
Atsakyti
o gal zinai geresne apsauga savo odai uz kremus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aneil... @ 2009 11 14, 14:28)
o gal zinai geresne apsauga savo odai uz kremus? smile.gif

Taip, zinau, ir jau sekmingai pati naudoju smile.gif Pasidomek apie melanotan II. Yra ir cia uzvesta tokia tema.
Atsakyti
QUOTE(juratelexx @ 2009 11 13, 23:34)
sveikutes. turiu klausimeli ax.gif  mano labai sviesi oda ,sunkiai idega,kiek vaikstau i soliariumus vis niekaip neidegu.gal patartumet koki kremuka geresni naudoti?  blush2.gif

sveika. na as savo oda 'perlauziau' gerdama bio carotene ir teopliodama kremus su tingle, aisku ne visa oda, kojas tik, kur nenoriai dega.o siaip yra kremu ir su kaip jis ten... body blushu lyg.na kaip ten skaitosi, su tingle (jis stipresnis) oda parausta, tvinkcioja, dega atrodo. skaitosi aktyvina kraujotaka ir tt,tokia reakcija normali, jei aisku praeina per max 2h laikotarpi. o body blush manau tiktu ir veidui, na bet cia tik duodu peno paieskoms, nes tiksliai nieko negaliu pasakyti.
siaip, mano nuomone, vartok bio carotene, pratink oda prie spinduliu ir sunkiai degancioms vietoms kremai su body blush ar tingle.
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2009 11 17, 02:54)
sveika. na as savo oda 'perlauziau' gerdama bio carotene ir teopliodama kremus su tingle, aisku ne visa oda, kojas tik, kur nenoriai dega.o siaip yra kremu ir su kaip jis ten... body  blushu lyg.na kaip ten skaitosi, su tingle (jis stipresnis) oda parausta, tvinkcioja, dega atrodo. skaitosi aktyvina kraujotaka ir tt,tokia reakcija normali, jei aisku praeina per max 2h laikotarpi. o body blush manau tiktu ir veidui, na bet cia tik duodu peno paieskoms, nes tiksliai nieko negaliu pasakyti.
siaip, mano nuomone, vartok bio carotene, pratink oda prie spinduliu ir sunkiai degancioms vietoms  kremai su body blush ar tingle.

o kiek laiko naudojat beta karotina ir kas kiek laiko einant i soliariuma g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurikee @ 2009 11 10, 18:57)
Merginos gal galite patarti kokie soliariumai geri,kurie butu netoli Siaures miestelio ar Zirmunu?Turejau abonementa kur salia Impuls+ yra,bet nelabai man ten,tai dabar dairausi kito 4u.gif

yra sachara netoli banginio mirksiukas.gif
Atsakyti