Geriu bio carotene is firmos pharma nord, toks rudoj dezutej.su pertraukomis jau keleta meteliu.anksciau oda sunkiai idegdavo, bet kazkaip 'pramusiau'.na, man padeda karotinas,nezinau kiek ten tos apsaugos, bet vartojanciu tikrai daug.mazdaug po menesio pradeda jaustis tas poveikis, lankausi ir saltuoju sezonu soliariume, na manau padeda idegti ir gal maziau nudega oda, turiu galvoj paraudimus ir pns.
Nezinau kiek sveika tas soliariumas, kiek ne, dabar einu pora kartu per sav., geriu karotina. na nenusilupo oda, tfu tfu tfu.
Kazkas klause dar apie idegi, na jei nemegsti soliariumu, kas belieka-savaiminis idegis.dar merginos geria morku sultis, sako po ilgesnio laiko kazkiek paruduoja, net nzn.siaip jei plius soliariumas ar saule, aisku manau poveikis bus, bet siaip stebuklingu kapsuliu, klad geri ir rudeji, manau neverta ieskot:) tiesa, esu girdejus apie injekcijas kazkokias, kulturizmo forume rase, leidiesi, pora ejimu i soliariuma ir tolygiai visa oda ruduoja, be jokiu ruozeliu, bet aisku didelis klausimas, kaip tai veikia organizma. nejauciu tokio reikalo iki tiek 'ciudintis', nes skamba nelabai kaip.
Dar kas del to vitamino a, lygtai organizmas jo nepasisavina jo daugiau nei reikia, kiek domejausi, bet pvz. su karotinu nepersistenkit.kapsule per diena ir gana,zinau realiu atveju, kai norejo sulaukti geresnio rezultato ir gerdavo po 3 ar net daugiau per diena, tai cia jau beprotyste, oda jei ir keis spalva, pasidarys i oranzine tokia, o kai jau taip darosi, reiskia organizmui blogai.nuodijamos kepenys.paziurekit i alkoholikus, visi kokie ala idege atrodo.kepenys-tai ir kinta ta odos spalva.zodziu,viska darykit su protu,jei jau darot.sokoladiniai zmogeliai lietuviska ziema kelia grauduli ir juoka, o sveikam idegiui palaikyt pakas karotino ir kokio karto per savaite soliariume, kad nevaiksciot baltai-melynai,bet ir neperskrudusiai.man svelnus toks idegis ziemai pats tas, galiausiai kiek to kuno ir matosi, veida, bent skruostus galima ir su tamsesniu atspalviu papudruoti, bus manau pats tas
Papildyta:
QUOTE(Raquelle @ 2009 11 01, 00:44)
sveikos, merginos
aš visad buvau nusiteikusi prieš soliariumus, tačiau dabar norėčiau nueiti bent porą kartų, nes girdėjau, jog tamsiuoju metų laiku jis apmažina depresiją, be to, norėčiau truputį įdegti, pavalyt odą nuo spuogiukų..
tačiau problema ta, kad turiu daug apgamų..
tad nueičiau daugiausia 1-2 kartus..
ar po tiek matosi įdegis?
sveika, pareiksiu savo nuomone.del depresijos, is savo patirties pasakysiu, kad nebent tiek, kad jame yra silta, o i lauka isejus atsiras ir ta depresija

dar gali nuotaika kelti mintis, kad busi rudesne, daugiau kas ten linksmintu nelabai matau, na dar nebent linksma muzika kol deginies, gali isivaizduot kad kur pajury vakarely strykcioji
oda nuo spuogiuku gal siek tiek ir prasivalo, na tiksliau padziuna, issauseja, tai ir spuogiuku pamazeja, bet nebeini tai vel tas pats, nors realiai nera tokio super efekto, tik tiek kiek suteikia odos issausejimas.tuo labiau ten suprakaituoji, as bent stengiuos nors 4h po soliariumo neiti maudytis, o pvz ant nugaros nuo to riebaliuko kaip mat pridygsta smulkuciu spuogeliu

na gal ne i tema, bet destau nuomone. ar idegis matysis, priklauso nuo tavo odos, pati turi jausti per kiek laiko idegi sauleje, greit, ar nelabai, tai ir su soliariumu tas pats, lengvas idegis uzkabina tamsesnius zmones manau ir po poros kartu, as sviesiaode tai man daugiau reikia kol perlauziu oda, o palaikymui pakanka poros kartu per sav. del apgamu geriau nejuokauk, pas mane ju vienetai, o pas ka daug, turiu ir pazystamyu, isvis negali eiti i soliariuma, pradeda daugeti net, ir jei nebuvai del to pas gyd,verciau nueik, ten jie ir piktybiniai buna, na nesidomiu perdaug nezinau, bet kalbu is pazistamu patirties.geriausia butu nueiti pas gyd., o kadangi jos pagrinde labai senamadiskos, gali piestu stoti vien uz ta minti-soliariumas.isdestyk kad nori eiti ir tegu pasako ar galima, bet nedaug ar gal grieztai ne.perdaug nenumok ranka,kad ai nesvarbu, jau iki smegenu igrise zodziai, bet realus-jei neduok die sulauksi bedu del lengvo idegio, keiksi save ir aplinkinius dar ilgai.su apgamais tai labai pavojinga
Papildyta:
dar panele klause kazkuri, kiek laiko vaikscioti i soliariuma.as asmeniskai vasara pasikepinau, o kad neisbalciau einu 2kartus per sav. plius geriu karotina. realiai zinau kad neprivaiksciosiu taip iki pat vasaros, tai daznai buna kad aba rudeni pratinginiauju ir pradedu nuo kokio sausio eit, arba rudeni einu ir aptingstu apie sausi-vasari.manau reiktu siaip padaryti pertraukas, bet jei einant karta per sav., gal nieko ir iki pavasario pratempti. kazkaip dar nebuvo tokiu metu, kad atsakingai pravaiksciociau nuo rudens iki pavasario.