Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

Saunuole tu, tikrai lentele ispudinga thumbup.gif noretusi net ir nuotraukyte pamatyti pries ir dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 09 25, 22:46)
Saunuole tu, tikrai lentele ispudinga  thumbup.gif noretusi net ir nuotraukyte pamatyti pries ir dabar  blush2.gif

paziurek

Cia

reikes ieit i papildomas nuotraukas, ant juros kranto pradzia, su baltu megztiniu prie savaites biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lukrecij@: 26 rugsėjo 2007 - 22:13
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 26, 23:11)
paziurek

Cia

reikes ieit i papildomas nuotraukas, ant juros kranto pradzia, su baltu megztiniu prie  savaites biggrin.gif  blush2.gif

Didziausi sveikinimai sulaukus tokiu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 09 24, 23:08)
sveiki,
labai neturiu kada visko skaityti, bet domina kur yra infrararaudonuju spinduliu pirtis klaipedoje?
Isbandziau druskininkuose keliskart - super, bent man - labai efektyvu, ypac jei derinama su masazais ir purvu. oda svelni, lygi ir issivalius, gal net riebaliuko vienas kitas gramas istirpsta..... ax.gif
zodziu - rekomenduoju, o kas galit - pasufleruokit atsakyma i mano klausima. Aciu.

Tokia pirtis yra Sothys Spa centre Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
paskambinat i Baueri ir uzsisakot, atveza patys ir visa matematika
Papildyta:
o uz sveikinimus aciu, bet lauru nereikia blush2.gif as dekinga zmonems kurie su manim dirbo, savo seimai ir aisku be mano pastangu nieko nebutu, nes mano organismas ziauriai linkes kaupt
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 26, 23:11)
paziurek

Cia

reikes ieit i papildomas nuotraukas, ant juros kranto pradzia, su baltu megztiniu prie  savaites biggrin.gif  blush2.gif

thumbup.gif
O kaip oda ar normaliai traukiasi, as noriu 15 kg numesti, tai sako tavo oda gali likti kaip pas sarepeju visa susiraukslejusi ir be plastines operacijos nieko nepakeisi doh.gif
Atsakyti
sakyciau normaliai, aisku reikia dirbt bet neblogai o saunariumas tik lygina oda
Atsakyti
Net ir veido oda lygina, man nuo nervu paskutiniu metu sukrito veidas bet saunariumas padeda sprest problemas thumbup.gif
Atsakyti
sveiki tui kur dingot?
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 10 02, 13:00)
sveiki tui kur dingot?

Na kaip ir nedingo niekas:)
Kas dirba,kas vaikus augina.Visi paskende savo darbuose ir rupesciuose:)
O va klausimelis.Kaip spaudimas reaguoja i pirtele? As kazko nelabai savo organizma suprantu.Pasedejus kokias 15 min ima stipriau plakti sirdis ir jausmas toks,kad spaudimas kyla,nors niekad neturejau bedu su tuo.
Atsakyti
tai tik toks jausmas nessugreiteja kraujotaka,o siaip sana krajospudi reguliuoja
Atsakyti
Bet zinokit visgi geras dalykas ta pirtele.As cia parejau pavargus po darbu.Nesinori nieko.Ilindau i pirtele,pasikaitinau.Atgavau jegas,susilau,pailsejau.Man uztenka 15-20 min.Daugiau jau man per daug buna.
Atsakyti