Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

QUOTE(zemec @ 2007 09 23, 12:32)
kas per daug, tas nesveika! skaiciau, kad gydymo tikslais 2,3 seansai savaiteje. kursas 10 proceduru. profilaktiskai 1 seansas savaiteje. kursas 4,6 proceduros. o as naudojuosi pagal nora ir reikala. jei salta ar kur skauda, tada dazniau, jei profilaktiskai, tada reciau.3men be pertraukos manau yra per daug, nes prakaituojant pasisalina ir daug organizmui reikalingu medziagu, ne vien tik slakai.man atrodo megautis reikia saikingai.

teisybe kazka panasaus ir as girdejau drinks_cheers.gif juk vaistus ar tuos pacius vitaminus geriam tik tam tikrom normom tam tikra laika. ir kas is to gerti mineralus, jei juos vistiek isprakaituoji, gal net daugiau nei dienos norma tableteje..
Atsakyti
4u.gif
na nieko blogo nejauciu, be to mano organizmas tiesiog reikalauja silumos, nes dar pries ja issigyjant kaitindavausi daznai kaimiskoj pirty, pripratau, o si tai alternatyva paprastai pirciai o kiekviena diena eiti man nemaiso
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 23, 17:18)
4u.gif
na nieko blogo nejauciu, be to mano organizmas tiesiog reikalauja silumos, nes dar pries ja issigyjant kaitindavausi daznai kaimiskoj pirty, pripratau, o si tai alternatyva paprastai pirciai o kiekviena diena eiti man nemaiso

Manau kad issekinsi organizma, o jei pastoviai salta tai isseitis ne i pirti kiekviena diena vaiksciot, o ziuret kraujotaka.
Atsakyti
http://www.bauer.lt/saunariumas
Čia apie šitą reikalą kalba?

Na tai papasakokit man kiek tas malonumas kainuoja, kiek realiai suvalgo elektros energijos vieno seanso metu, ir kaip jis valomas? Nes kaip įsivaizduoju ne su rūbais reikia ten eiti? Na ir kiek vietos namie užima?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2007 09 23, 21:50)
http://www.bauer.lt/saunariumas
Čia apie šitą reikalą kalba?

Na tai papasakokit man kiek tas malonumas kainuoja, kiek realiai suvalgo elektros energijos vieno seanso metu, ir kaip jis valomas? Nes kaip įsivaizduoju ne su rūbais reikia ten eiti?  Na ir kiek vietos namie užima?

TAs malonumas kainuoja 3500lt, suvalgo elektros kiek 1 seanso metu nepasakysiu, bet einant kiekviena diena kaip as, per menesi daugiau reikia moket 25lt, siandien kaip tik mokescius skaiciavau, tai ziurejau kiek, tai mano manymu tikrai nedaug, valomas slapiu ranksluosciu, o eiti i ji galima ir su drabuziais jei nori biggrin.gif
na o vieta jam pastatyti 90x90cm
Atsakyti
na cia zinoma kiekvieno asmeninis reikalas, bet as patarciau pasitart su gydytojais o ne uzsiiminet saviveikla, kiekviena diena tupet toj pirty tikrai nera normalu, jei truksta silumos galima nueit i soliariuma, pasilepint vonia ar sprest sia problema kitokiais, galbut medicininiais budais. na ir siaip manau per tris menesius visi toksinai jau tikrai issivale, todel dabar tiesiog alinamas orgaznizmas. na cia tokia mano nuomone, nieko nenoriu izeist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 23 rugsėjo 2007 - 23:17
MAn ka tik atveze saunariuma.Vakare su MB issipakuosim ir isbandysim smile.gif Kaip tik esu mazumele persalus ir petys prisimena sena trama,tai kaip tik ziuresim kokis bus efektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 23, 21:00)
TAs malonumas kainuoja 3500lt, suvalgo elektros kiek 1 seanso metu nepasakysiu, bet einant kiekviena diena kaip as, per menesi daugiau reikia moket 25lt, siandien kaip tik mokescius skaiciavau, tai ziurejau kiek, tai mano manymu tikrai nedaug, valomas slapiu ranksluosciu, o eiti i ji galima ir su drabuziais jei nori biggrin.gif
na o vieta jam pastatyti 90x90cm

Norejau paklaust, kiek svorio nemetei per visa sita laika? Nes kiek suprantu kalorijas degina labai si pirtis.
Atsakyti
sveiki,
labai neturiu kada visko skaityti, bet domina kur yra infrararaudonuju spinduliu pirtis klaipedoje?
Isbandziau druskininkuose keliskart - super, bent man - labai efektyvu, ypac jei derinama su masazais ir purvu. oda svelni, lygi ir issivalius, gal net riebaliuko vienas kitas gramas istirpsta..... ax.gif
zodziu - rekomenduoju, o kas galit - pasufleruokit atsakyma i mano klausima. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2007 09 25, 00:08)
sveiki,
labai neturiu kada visko skaityti, bet domina kur yra infrararaudonuju spinduliu pirtis klaipedoje?
Isbandziau druskininkuose keliskart - super, bent man - labai efektyvu, ypac jei derinama su masazais ir purvu. oda svelni, lygi ir issivalius, gal net riebaliuko vienas kitas gramas istirpsta..... ax.gif
zodziu - rekomenduoju, o kas galit - pasufleruokit atsakyma i mano klausima. Aciu.

Patarciau paskambint numeriu 118 ir pasiklausti kur Klaipedoje yra tokia pirtis. Sekmes paieskose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 09 23, 17:18)
4u.gif

O kaip su skysciais, kiek i diena tu ju isgeri? Nes man kaip sake, butent ta diena kai planuoji eiti i pirtele turi isgerti 2 l daugiau nei iprastai ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Aciu uz rupesti ir patarimus merginos, is tikro, tai, vit ir mikro-makro elemetus geriu vos ne kasdien, prisiziuriu save, kai jausiu kad prastai aisku neisiu kasdien, skysciu geriu daug, tiesiog sugebu rars minute isgert vandens, ar arbatos, tongue.gif

118 skmbint nereikia, paskambinkit i Vilniu i Bauer ir pristatys i namus patys blink.gif

per du metus numeciau nemazai, ziurekit i liniuote blush2.gif

su medikais tariuosi, nes po skrandzio op, tenumeciau nedaug, todel ieskojom budu mest kg, dabar esam komanda, dirbam su zmonemis norinciais mest kg, todel dirbam ne tik su klientais bet ir vienas su kitu biggrin.gif

jei dar kas domina rasykit i az ar cia informuosiu ka zinosiu, bet sis israimas super, mano drauge daug sveria bet kg netirpsta savaime jei zmogus neturi valios su savim dirbt schmoll.gif

dar pasikartosiu si pirtis lygina oda thumbup.gif
Atsakyti