Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

4u.gif
Kai nusipirkau pirti mama kvaile isvadino, pradejo bumbet, bet nustebua kai uzvakar paprse ja ten ikist, pabuvo 15imn, o siandie ir vel pasodink mane ten nes oastebejau kad sananiu ir galvos nebeskauda, taip kad kisiu ja dabar blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
dar pastebejau kaip yra vesiau lauke tai ir saunoje ilgiau isbuni thumbup.gif
Atsakyti
Na man vistiek uztenka iki 20 min.Nors jau sunus pripazino pirteles privalumus:) Pirma juokesi is musu,kad teva sudurno ir nusipirko superbrangia paklapine:) O dabar pareina susales ir lenda i pirtele pasisildyti:)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2007 10 17, 12:29)
Na man vistiek uztenka iki 20 min.Nors jau sunus pripazino pirteles privalumus:) Pirma juokesi is musu,kad teva sudurno ir nusipirko superbrangia paklapine:) O dabar pareina susales ir lenda i pirtele pasisildyti:)

tai va sakauvisi sustri, durnina, o po to patys lenda blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
*****, kaip as noriu tos pircikes wub.gif

Atsakyti
QUOTE(davile @ 2007 10 25, 09:54)
*****, kaip as noriu tos pircikes  wub.gif

aš irgi užsiskiedžiau paskaičius Lukrecijos pasakojimus smile.gif
Atsakyti
4u.gif
galima pirkt issimokejimui blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2007 10 28, 13:21)
4u.gif
galima pirkt issimokejimui blink.gif  biggrin.gif

na ne tiek daug ir kainuoja, kad pirkti įsimokėjimui, bet reikia labai apgalvoti, ar j1 naudosiu, nes turiu tokių spec. daiktų, kuriuos maniau, kad naudosiu, o daba tik vietą užima.
Atsakyti
na, o as vis galvoju kur ja pastatyciau g.gif mat gyvenu dvieju kambariu bute, ir vonia tikrai nera super duper didele verysad.gif

o ta pirtele kazin butinai turi buti vonioje? beje, kokio ji aukscio? ir kaip ten su garais? bigsmile.gif (gal biski ir kvaila klausima uzdaviau, bet ar yra tu garu ar ten be ju yra? ax.gif )
Atsakyti
pirteleje garu nera. tai, mazdaug, kad butu puciamas karstas oras. as pirtel laikau kambary, lukrecija laiko balkone, vonioje jos laikyti tikrai nereikia, nebent labai didele patalpa butu! siandien del neatsargaus judesio isimete skausmas po mentim, tai ilindau, pasedejau pirteleje ir skausmas sumazejo! biggrin.gif
Papildyta:
siaip tau ,davile, reiketu i pirteles pristatyma nueiti pirmiausia. ten ir pirtele pamatytum, ir apie jos nauda suzinotum.
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2007 10 28, 21:34)
pirteleje garu nera. tai, mazdaug, kad butu puciamas karstas oras. as pirtel laikau kambary, lukrecija laiko balkone, vonioje jos laikyti tikrai nereikia, nebent labai didele patalpa butu! siandien del neatsargaus judesio isimete skausmas po mentim, tai ilindau, pasedejau pirteleje ir skausmas sumazejo! biggrin.gif
Papildyta:
siaip tau ,davile, reiketu i pirteles pristatyma nueiti pirmiausia. ten ir pirtele pamatytum, ir apie jos nauda suzinotum.

o tai tada liuks, kad nera garu, bus lengviau vyra ikalbet, kad jos reikia biggrin.gif

o beje, kur tie pristatymai buna? ax.gif
Atsakyti
sauna 90x90cm o akstis toks kad atsisedes zmogus, galva lauke iskises laiko g.gif
Atsakyti