siaip tai i pristatyma mane pasikviete drauge, tai as ne tik ta pirtele pamaciau, bet ir isbandziau. ta pristatyma galima susiorganizuoti savo namuose. pasikviesti draugu kompanija, o tos bauer atstoves atsiveza pirtele ir viska pademonstruoja. o bauer atstovybiu, manau yra kiekvienam didesniam mieste. galima per informacija ar per interneta susirasti, pasiskambinti ir susitarti. jei pati organizuosi, dar ir priza sioki toki gausi.
QUOTE(zemec @ 2007 10 29, 23:04)
siaip tai i pristatyma mane pasikviete drauge, tai as ne tik ta pirtele pamaciau, bet ir isbandziau. ta pristatyma galima susiorganizuoti savo namuose. pasikviesti draugu kompanija, o tos bauer atstoves atsiveza pirtele ir viska pademonstruoja. o bauer atstovybiu, manau yra kiekvienam didesniam mieste. galima per informacija ar per interneta susirasti, pasiskambinti ir susitarti. jei pati organizuosi, dar ir priza sioki toki gausi.
ooo, visai sudomino mane

o kas per prizas gali buti?

QUOTE(davile @ 2007 10 30, 22:45)

tai ar norii pristatymo uz tapkes?
nebutinai pristatyma daryti UZ tapkes ar pagalvele! tiesiog, jei zmogus nori viska pamatyti ir suzinoti , o kitaip neiseina, galima daryti pristatyma savo namuose su sau miela kompanija.
beabejo, bet labai jau tos dovanos mizernos
jo, galvoju gal reiktu visgi padaryti ta pristatyma, ir tada jau galutinai zinociau ar tikrai jos noriu ar ne, nes dabar tai naktim nemiegu del jos
o tos tapkes tai buvus nebuvus
gal ir MB isbandes suprastu mane, kodel as taip jos noriu?
ir gal dar pats uzsimanytu?
beje, kiek min zmoniu turetu ateiti i ta pristatyma? dar ka nors papildomai reiktu suorganizuoti, del to kad pas mane namie aprodytu viska?

beje, kiek min zmoniu turetu ateiti i ta pristatyma? dar ka nors papildomai reiktu suorganizuoti, del to kad pas mane namie aprodytu viska?

QUOTE(davile @ 2007 11 03, 00:17)
jo, galvoju gal reiktu visgi padaryti ta pristatyma, ir tada jau galutinai zinociau ar tikrai jos noriu ar ne, nes dabar tai naktim nemiegu del jos
gal ir MB isbandes suprastu mane, kodel as taip jos noriu?
ir gal dar pats uzsimanytu?

Jei esi Kaune ateik pas mane ir isbandyk, su savo MB, ar kitos Kaunietes jei nori prasom tik as imu uz elektra ir vandeni, kadangi gyvenu kol kas ne savo bute

pristatyme turi buti 5 ar 6 zmones, tiksliai nepamenu. bet gali buti ir daugiau. pasiskambink i bauer atstovybe ir tau viska pasakys.

pristayme gali buti ir 2,3 zmones

tai nera Kaunieciu norinciu pas mane i sauna, isbandyt?
Pradejau ir as kaitintis toj pirtelej,is mamos parsiveziau(tevai nesinaudoja,o is pat pradziu baisiausiai norejo
)Tai va, snd jau trecias kartas butu,bet man kyla toks klausimas ,man nuo jos kaip tik pradeda skaudet sanarius(nors dar jauna esu,bet kartais paskauda)tai gal cia paumejimas pries pagerejima?
siap labai patinka,svarbiausia,kad galima susilti