Įkraunama...
Įkraunama...

Infraraudonųjų spindulių pirtis

Tai tikrai nuostabus dalykas ir be to sveikas,net turintis sveikatos problemu (tik nedideliu)gali eiti i tokia pirti ,nes ne visi gali paprastoj pirty isbuti karstyje,o cia nera karscio o prakaitavimas daug didesnis .As paprastoj pirty labai ilgai neprakaituoju ir neisbunu tiek kad isprakaituociau normaliai, o infro pirty tai tiesiog bega viskas upeliais ,nes yra gilesnis audiniu sildymas .Ir laiko atzvilgiu labai patogu.Ir tai tikrai ne mikrobanges principas.Turiu namie todel kas savaite einu kaitintis ir labai man patinka,o ir mano nugarai labai palengveja.As labai ja vertinu. thumbup.gif
Atsakyti
nu cia labai sudominot sia pirtele, o kokios kainos to pusvalandzio? Butu labai idomu isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2006 12 04, 19:49)
nu cia labai sudominot sia pirtele, o kokios kainos to pusvalandzio? Butu labai idomu isbandyt  bigsmile.gif

As issipirkusi high Care centre, putvinskio 53, tai ten 30 lituku, tai as jau 5 penktadienio vakarus ten sedejau. Muzikyte, arbatyte, pirtele, ....man patinka
Papildyta:
nu cia labai sudominot sia pirtele, o kokios kainos to pusvalandzio? Butu labai idomu isbandyt  bigsmile.gif

Ne pusvalandis, o valanda ten 30 litu.
Papildyta:

Valanda ten 30 litu
Atsakyti
merginos, kur šįmalonumą rast Klaipėdoje?
Atsakyti
Na o man vasara per pristatyma teko isbandyti nesojama "Bauer" firmos pirtele. smile.gif Si pirtele skirta vienam zmogui o atrodo kaip kokia palapine nes ir aukscio tokio sulig sedinciu zmogumi ir padaryta is pecialios medziagos kuri uzsegama uztrauktuku. Tai atsisedi i ja - kunas prakaituoja viduje o galvyte lieka isoreje. thumbup.gif Na ir pati pirtele labai patiko, nes jau netgi po kokiu 10min pajutau kaip nuo kuno upeliai bega (tokio efekto nebuvo net kai lankiausi Impulse) na ir tai smagu buvo, kad sedejome namo kieme pavesinej tai galejau ir grynu oru pakviepuoti. Buciau turejus pinigeliu tai isigyciau nedvejodama nes is mano uzdarbio ir studentiskos stipendijos dar iki 3000lt (nes kiek pamenu kainavo panasiai tiek) tektu gerokai pataupyti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2006 12 25, 18:22)
Na o man vasara per pristatyma teko isbandyti nesojama "Bauer" firmos pirtele.  smile.gif Si pirtele skirta vienam zmogui o atrodo kaip kokia palapine nes ir aukscio tokio sulig sedinciu zmogumi ir padaryta is pecialios medziagos kuri uzsegama uztrauktuku. Tai atsisedi i ja  - kunas prakaituoja viduje o galvyte lieka isoreje. thumbup.gif  Na ir pati pirtele labai patiko, nes jau netgi po kokiu 10min pajutau kaip nuo kuno upeliai bega (tokio efekto nebuvo net kai lankiausi Impulse) na ir tai smagu buvo, kad sedejome namo kieme pavesinej tai galejau ir grynu oru pakviepuoti. Buciau turejus pinigeliu tai isigyciau nedvejodama nes is mano uzdarbio ir studentiskos stipendijos dar iki 3000lt (nes kiek pamenu kainavo panasiai tiek) tektu gerokai pataupyti. rolleyes.gif

Kur placiau galima paskaityti apie BAUER pirtis?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2006 12 28, 10:26)
Kur placiau galima paskaityti apie BAUER pirtis?

Na atsiversk www.bauer.lt/saunariumas smile.gif
Atsakyti
mmm... labai noreciau isbandyti infraraudonuju sinduliu sauna... girdejau kad super poveikis smile.gif
Atsakyti
O as nejauciu jokio poveikio....Einu i Impuls+ ten jinai tokia vesi visai,tai man kantrybes neuztenka....O is kur zinot ar ji veikia? Gal ten siaip...juk nesimato tu spinduliu,o dar ir nesijaucia...po jos kunas toks pats
Atsakyti
gal kas zino,kur klaipedoj tokiu pirciu yra (neskaitant sothys spa)?
Atsakyti
O gal kas zinot kiek kainuoja tos pirtys pirkt namuose isirengt?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 01 12, 00:29)
O as nejauciu jokio poveikio....Einu i Impuls+ ten jinai tokia vesi visai,tai man kantrybes neuztenka....O is kur zinot ar ji veikia? Gal ten siaip...juk nesimato tu spinduliu,o dar ir nesijaucia...po jos kunas toks pats

Taj sedet min 15 minuciu reikia
Geriausia-30min mirksiukas.gif Efektas labai jauciasi
Atsakyti