QUOTE(piene_66 @ 2009 12 23, 12:29)
o kiek dedi sausu mieliu, sauksteliais? Nes recepte raso 25g, kaip suprantu, cia svieziu

nes ant sausu pakelio raso, kad 25g - 2,3 kg miltu

tesla man kaip ir kilo, bet toks jausmas, kad truko tu mieliu, nes visai man nesidare tos pusleles minkant.
Bet su kavyte zinokit visai tinka, tokia simtbulke

nu visai skanu, svarbu ismest nereikejo (suvalkietiskas kraujas saukia)
pakelis mielių (11 g) - 1 kg miltų. Su jom labai paprasta dirbt- reikia supilt tiesiai į miltus. Nereikia atskirai augint, kaip šviežių mielių. Tik į miltus kad suaktyvuotų mieles, įberiu šaukštelį cukraus. Tešla auga

Dėl pūsleliu nepergyvenk, aš jas irgi ne visada girgžiu sproginėjant, bet pyragui nuo to nieko neatsitinka. Svarbu išminkyt kiek reikia. Dabar mano sūnus minko, leido man pailsėt
QUOTE(vikaPika @ 2009 12 23, 14:09)
man dar klausimelis iskilo kad tesla neliptu po apacia miltus ar alieju naudojat ir kad tesla prie ranku nekibtu ka naudojat miltus ar alieju?
ir tikrai kodel kocelo nenaudojat?
Kad neliptų, naudok truputuką aliejaus

O kočėlo net neprireikia, tempiasi puikiausiai