Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(Gitusia @ 2009 11 29, 23:26)
blush2.gif Tiesą pasakius, numarinau kaktusus kažkaidaise, taip ir liko vazonėliai  blush2.gif O auginu šias gėlytes pirmą kartą. Bandau. Jei pavyks, tai ir kitamet auginsiu.

sėkmėsuser posted image
Atsakyti
Aš jau po vieną svogūnėlį parsinešu į vidų, lenda nosytės thumbup.gif
Atsakyti
O aš pastebėjau,kad vakarinėje pusėje hiacintai geriau auga nei rytinėje.Ir vėliau buvo įneštas vazonas iš balkono,o rytinėje pusėje jeu lenda žiedynai.Šiandien iš rytinės pusės pernešiau vazoną į vakarinę. g.gif
Atsakyti
pas amarilius jau rodziau - parodysiu ir jums smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 12 09, 21:25)
pas amarilius jau rodziau - parodysiu ir jums smile.gif

Kaip gražus wub.gif wub.gif Kvepia pavasariu bigsmile.gif wub.gif

Maniškiai šaldytuve dar stovi biggrin.gif Bet rytoj jai kelsiu į dienos šviesą bigsmile.gif
Atsakyti
gidre.vilnius thumbup.gif
aš laikiau juo šaltai ,o dabar parnešu po vieną į kambarį smile.gif
Atsakyti
Labai reikia jusu patarimo, skaiciau tema, bet tokio vienareiksmisko atsakymo neradau

mano hiacintai vazoneliuose, istiklintam balkone, "prasikale" galiukai truputuka.
prazydinti ju kolkas nenoriu, labiau pavasari

klausimas toks: kadangi po keliu dienu menesiui isvykstu ar man juos palikti balkone (pranesa salcius) ar nesti i kambari (kur jie prades augti )?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 12 11, 10:17)
Labai reikia jusu patarimo, skaiciau tema, bet tokio vienareiksmisko atsakymo neradau

mano hiacintai vazoneliuose, istiklintam balkone, "prasikale" galiukai truputuka.
prazydinti ju kolkas nenoriu, labiau pavasari

klausimas toks: kadangi po keliu dienu menesiui isvykstu ar man juos palikti balkone (pranesa salcius) ar nesti i kambari (kur jie prades augti )?

Aciu 4u.gif

Jei tikrai atšals, tai reiktų juos pridengt su visu vazonėliu, nes nušalt gali, ypač jei balkonas nesandarus ax.gif Bet va jei išvažiuojat juos apklojus ir tų šalčių nebus, tai sugrįžus galit ir žiedus pamatyt lotuliukas.gif Jei namo nešit tai gan greitai ir sužydės ax.gif
Sunku pasakyt kaip geriau pasielgt g.gif unsure.gif
Atsakyti
butu siurprizas jei grizusi rasciau zydincius smile.gif

na, jei dabar pas mane tamsiu politileniniu maisu apdentgti

Tai kaip pasielgti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 12 11, 15:34)
butu siurprizas jei grizusi rasciau zydincius smile.gif

na, jei dabar pas mane tamsiu politileniniu maisu apdentgti

Tai kaip pasielgti? smile.gif

Nežinau nei ką ir patart, jei man taip būtų aš palikčiau balkone ir apdengčiau keliais sluoksnbiais kokios agroplėvelės patį vazoniukją gal dar šilčiau arba dėčiau į kitą didelį vazoną su durpėm g.gif ax.gif tik viršų agroplėvele pridengčiau kažkiek, per mėnesį gal nesušaltų g.gif Arba į šaldytuvą dėčiau (maniškiai suvos prasikalusiais daigeliais pora savaičių gyveno šaldytuve ir tik kelis milimetrus paaugo ax.gif ) dabar jau prieš pora dienų ištraukiau į dienos šviesą biggrin.gif

Faktas tik tas kad jei bus hiacintai šiltai tai pražys ax.gif
Atsakyti
pasirodysim ax.gif user posted image

user posted image

tik kad pirktiniai, namuose tik prazydinti blush2.gif bet vistiek grazu. o kaip kvepia... thumbup.gif
Papildyta:
o maniskiai svogunai dabar saltai tik nosytes kisa, jau kokio pusantro cm ax.gif .
Atsakyti
Gražu wub.gif wub.gif wub.gif Taip ir jaučiasi kvapas.... bigsmile.gif
Atsakyti