Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 19:42)
neturiu patirties su hiacintas. Bet kai rudenį juos pirkau, ant pakelio, kur nurodymai sodinimui, buvo parodyta, kad svogūnėlius reik užkast  g.gif

Gėlyne užkasti, bet vazone reikia sodinti panašiai, kaip amarilius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 13, 17:56)
Gėlyne užkasti, bet vazone reikia sodinti panašiai, kaip amarilius  rolleyes.gif

o aš ir vazonuose užkasiau.. bet tie vazonai kaime, nešildomoj patalpoj, jei būčiau neužkasinėjus, būtų sušalę. Kai nuvažiuosiu, reiks pabandyt pakapstyt ir pažiūrėt, kaip jie ten jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 20:25)
o aš ir vazonuose užkasiau.. bet tie vazonai kaime, nešildomoj patalpoj, jei būčiau neužkasinėjus, būtų sušalę. Kai nuvažiuosiu, reiks pabandyt pakapstyt ir pažiūrėt, kaip jie ten jaučiasi.

Jau tikrai bus išdygę-galėsi nešti į kambarį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 17:42)
neturiu patirties su hiacintas. Bet kai rudenį juos pirkau, ant pakelio, kur nurodymai sodinimui, buvo parodyta, kad svogūnėlius reik užkast  g.gif

Nezinau kaip vazoneliuose, nesodinu, bet i dirva kai kasu, tai tikrai mazdaug desimt cm po zeme, nes kaip kitaip isgyventu jie ziema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 13 kovo 2011 - 19:13
QUOTE(saintlina @ 2011 03 13, 18:25)

neturiu ir aš patirties, rudenį į vazonus užkasiau ir laikiau šiltnamyje, dabar jau sudygę, neatkasinėsiu turbūt, paliksiu kaip yra unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

perskaiciau visus jusu pasisakymus apie hiacintus, tai tik norejau pasitikslinti, ar teisingai supratau visa eiga, kaip juos priziureti, nes as pirma karta ji auginu blush2.gif
Taigi nuzydejus nukirpti stieba, laistyti svoguneli, nudziuvus lapams ji istraukti ir laikyti sausai, po to rugsejo gale isodinti i nauja zeme ir nesti i balkona ar saldytuva? Ar taip viska supratau?
O kazkaip to svogunelio laistyt nereikia ar kaip?
Ir ar nera skirtumo saldytuve ar balkone ji laikyt, gi musu ziemos baisiai saltos, o saldytuve vos keli laipsniai?

Aciu uz pagalba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 03 14, 16:33)
Sveikos,

perskaiciau visus jusu pasisakymus apie hiacintus, tai tik norejau pasitikslinti, ar teisingai supratau visa eiga, kaip juos priziureti, nes as pirma karta ji auginu blush2.gif
Taigi nuzydejus nukirpti stieba, laistyti svoguneli, nudziuvus lapams ji istraukti ir laikyti sausai, po to rugsejo gale isodinti i nauja zeme ir nesti i balkona ar saldytuva? Ar taip viska supratau?
Ir ar nera skirtumo saldytuve ar balkone ji laikyt, gi musu ziemos baisiai saltos, o saldytuve vos keli laipsniai?

As tai pakisu kai nuzidi po kede vesioje patalpoje tamsiai ir kartais palieju tik ne ant svoguno
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 03 14, 15:33)
Sveikos,

Mano chemike sesuo yra man sakiusi, kad musu maistiniai saldytuvai geliu laikymui netinka. Juose susidarancios dujos skatina vaisiu nokima, jacintu svogunam galioja tas pat. Jau geriau tada nesti i rusi, i laiptine (jei yra garantija, kad nepavogs) arba i istiklinta balkona, bet tik ne i maistui skirta saldytuva. smile.gif
Atsakyti
Dekui, supratau, kad saldytuvas netinka biggrin.gif O visa kita, ar teisingai supratau apie prieziura?

gintare0704, o jus ka turit omeny sakydama vesia patalpa? biggrin.gif Ir kiek laiko ten laikote? Ar po to sodinate ir kada?
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 03 15, 11:12)
Dekui, supratau, kad saldytuvas netinka biggrin.gif  O visa kita, ar teisingai supratau apie prieziura?

gintare0704, o jus ka turit omeny sakydama vesia patalpa? biggrin.gif  Ir kiek laiko ten laikote? Ar po to sodinate ir kada?

Na as su vazonu pakisu as ju neiskasineju As bent jau asmeniskai. Ki kas sako kad iskasa. O del vesios patalpos , Kadangi as gyvenu nuosavame name tai as turiu labai gera sandeliuka, kaip veranda tai ten gal 12 14 silumos per salcius buna zemesne niekada nenukrenta ir laikau ten po kede dar ranksluosciu apkloju ir karts nuo karto palaistau siek tiek . O jai jus gyvenate bute, tai taip galima i rusi isnesti, i balkona... :mirksiukas O istraukiu kai matau kai nosis zalias jau kisa man buna kad va tokiu laiku zydi dabar tai dar tik nepilnai dar suzydejo nuzydi dar palaikau ant lango kol sudzius ten viskas ir tada vesion patalpon ir man liepos menesi vel jau ziedus sukrauna. Mano kazkokios labai keistos.... Vasara tai ir as laikau rusi o ziema verandoi mat patogiau paziureti kaip jos laikosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0704: 15 kovo 2011 - 14:10
ir man liepos menesi vel jau ziedus sukrauna.
[/quote]

Tai jums jos dar ir vasara prazysta ar kaip? ax.gif
Atsakyti
NAUDINGA INFORMACIJA mirksiukas.gif
http://www.sodininky...s-ir-prieziura/
Atsakyti