Įkraunama...
Įkraunama...

Hiacintai

QUOTE(GIZZI5 @ 2011 03 15, 16:50)

o kas yra tas svoguno dugnelis? Cia ta vieta is kurios saknys auga? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2011 03 15, 18:46)
o kas yra tas svoguno dugnelis? Cia ta vieta is kurios saknys auga?  blush2.gif

Taip
Atsakyti
[quote=ignek,2011 03 15, 17:39]
ir man liepos menesi vel jau ziedus sukrauna.
[/quote]
Tai jums jos dar ir vasara prazysta ar kaip? ax.gif
[/quote]
aha va tokiu laiku zydi ir apie liepos pabaiga vel prazydi tada vel pavasari ir vel vasara mano labai keista kzkokia ir ilgo koto neleidzia bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
aha va tokiu laiku zydi ir apie liepos pabaiga vel prazydi tada vel pavasari ir vel vasara mano labai keista kzkokia ir ilgo koto neleidzia bigsmile.gif biggrin.gif
[/quote]

Nieko sau, as ir tokiu gelyciu dukart zydinciu noreciau smile.gif Kazkaip matyt, tinkamai jas auginat, patinka joms smile.gif
Atsakyti
[quote=ignek,2011 03 16, 11:15]
[/quote]

Nieko sau, as ir tokiu gelyciu dukart zydinciu noreciau smile.gif Kazkaip matyt, tinkamai jas auginat, patinka joms smile.gif
[/quote]
ne auginu normaliai ieko joms as nedarau kaip ir visas gelias bet jau man taip jos zydi vasara kai zydi ant palange skaimynai klausia is kur tokia dirbtine grazia pirau pavasarinia gelia as sakau tikra nelabai kas tiki kol nepaziuri is arciau blush2.gif
Atsakyti
ne auginu normaliai ieko joms as nedarau kaip ir visas gelias bet jau man taip jos zydi vasara kai zydi ant palange skaimynai klausia is kur tokia dirbtine grazia pirau pavasarinia gelia as sakau tikra nelabai kas tiki kol nepaziuri is arciau blush2.gif
[/quote]

Fantastika, ziuresim, kaip man seksis, pirmakart bandysiu augint... Bet labai jau man patiko tie hiacintai...
Atsakyti

Fantastika, ziuresim, kaip man seksis, pirmakart bandysiu augint... Bet labai jau man patiko tie hiacintai...
[/quote]
augink augink fainos gelytes skaniai kvepia ypac melyna kai augindavau namie tai net per daug kvepia tai lauke dabar nuo praeitu metu pas mane auga o ruzava kur vasara zydi dar neisiskleide dar lenda ziedelis va foto mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
O dar turiu viena klausimuka: kiek laiko hiacintai mazdaug zydi?
Atsakyti
Man tai panasiai apie 20 dienu zydi, priklauso nuo veisles kambario temperaturos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0704 @ 2011 03 18, 15:08)
Man tai panasiai apie 20 dienu zydi, priklauso nuo veisles kambario temperaturos... ax.gif

Tai neilgai labai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ignek @ 2011 03 18, 10:53)
O dar turiu viena klausimuka: kiek laiko hiacintai mazdaug zydi?

Maniskis nuzydejo per panasiai 1,5 savaites. Bet as ji ir pasistaciusi buvau ant rasomojo stalo prie kompiuterio, po dienos sviesos lempa.
Atsakyti
QUOTE(Zimzu @ 2011 03 18, 15:32)
Maniskis nuzydejo per panasiai 1,5 savaites. Bet as ji ir pasistaciusi buvau ant rasomojo stalo prie kompiuterio, po dienos sviesos lempa.

Kazkaip tikejausi, kad jie ilgiau zydi... ax.gif
Atsakyti