Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 27, 12:10)
Na manau jei nedirbi, tai aisku, kad yra jegu sportams ar panasiai. Dar nezinau, kaip man bus veliau, bet dabar grizus po darbo, tik nusiprausiu po dusu, pavalgau ir einu miegoti (griztu is darbo 7 val, o einu miegoti 9val), tai net laiko neliktu jokiems kitiems uzsiemimams, ka jau kalbeti, kad jegas. As labai noreciau pasportuoti, jeigu butu galimybiu, bet zadu dirbti iki 8 menesio, taigi nemanau, kad esu tokia supermama.gif  , nesugebesiu visko apimti fitness3.gif ... verysad.gif

iki 30 savaiteles ir as dirbau kaip juodas arklys..
o isejus i dekreta po tokiu kruviu ir uzimtumo neisivaizdavau kaip galesiu kiekviena diena guleti lovoje ir nieko neveikti, tad pradejau sportuoti.. ir taip sportavau iki 37 savaiciu.. tik kelios dienos kaip nesportuoju ir jau nuobodu darosi.. feee.. tikiuosi kokiu 38-39 savaiciu pagimdyti, tad atsiras daug naujos veiklos lotuliukas.gif ir nebus kada uzsiguleti lotuliukas.gif

pamatysi pamatysi kai nebedirbsi kaip noresi kazka veikti mirksiukas.gif
na nebent dirbsi iki 36 savaiteles.. doh.gif bet rekomenduociau pailseti.. 4u.gif
Atsakyti
Aš, kai praeitą kartą išėjau į dekretą kaifavau bigsmile.gif tingėjau kaip išgalėdama tongue.gif Buvo labai gražus ruduo, tai labai daug vaiksčiojau ir grožėjausi krintančiais lapais... wub.gif Kol gydytoja neuždraudė unsure.gif vaikas nusileido į dubenį ir galėjo prasidėti priešlaikinis, tai teko susigalvoti veiklos namie. Bet iš tiesų tai laikas neprailgo - atostogos yra gerai mirksiukas.gif
Bet pagimdžiau vistiek dviem savaitėm anksčiau biggrin.gif
Atsakyti
Man dar tik 7 savaites, kol kas dar "nedraugavau" su WC tikiuosi to ir nebus, nors mažai vilties nes jau pradedu jausti šleikštulį karsta.gif silpna ir nuovargis darbe verysad.gif iki darbo pabaigos būna voss kojas pavelku verysad.gif ir svajoju tik greičiau išeiti į dekretą, nors žinau kad namuose bus nuobodu, bet manau prisigalvosiu sau veiklos 4u.gif Gerai nors kad turiu mėnesį atostogų tai galėsiu išeiti ankščiau ilsėtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 27, 20:05)
iki 30 savaiteles ir as dirbau kaip juodas arklys..
o isejus i dekreta po tokiu kruviu ir uzimtumo neisivaizdavau kaip galesiu kiekviena diena guleti lovoje ir nieko neveikti, tad pradejau sportuoti.. ir taip sportavau iki 37 savaiciu.. tik kelios dienos kaip nesportuoju ir jau nuobodu darosi.. feee.. tikiuosi kokiu 38-39 savaiciu pagimdyti, tad atsiras daug naujos veiklos  lotuliukas.gif ir nebus kada uzsiguleti  lotuliukas.gif

pamatysi pamatysi kai nebedirbsi kaip noresi kazka veikti  mirksiukas.gif
na nebent dirbsi iki 36 savaiteles..  doh.gif  bet rekomenduociau pailseti..  4u.gif

Na planuoju dirbti iki 8 menesio, nes kitaip ir nesigauna. Mano vyras noretu, kad jau dabar pradeciau sportuoti ir daug judeciau, bet as pareiskiau jam, kad eisiu sportuoti tada, jei mesiu darba, nes ir taip jau vos gyva doh.gif . Kaip jis nesupranta, kad tai atima tiek daug jegu. Sunku, kai yra silpna ir po darbo dienos nelieka energijos niekam, bet kai dar nera vyro supratimo, o tik priekaistai, tai dar sunkiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 28, 14:05)
Na planuoju dirbti iki 8 menesio, nes kitaip ir nesigauna. Mano vyras noretu, kad jau dabar pradeciau sportuoti ir daug judeciau, bet as pareiskiau jam, kad eisiu sportuoti tada, jei mesiu darba, nes ir taip jau vos gyva  doh.gif . Kaip jis nesupranta, kad tai atima tiek daug jegu. Sunku, kai yra silpna ir po darbo dienos nelieka energijos niekam, bet kai dar nera vyro supratimo, o tik priekaistai, tai dar sunkiau verysad.gif

Koks kiaulė blink.gif spirk jam į užpakalį mirksiukas.gif
Gal duok jam kokios literatūros pasiskaityti kaip jaučiasi moterys nėštumo metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(shypsena @ 2006 11 28, 12:29)
Koks kiaulė blink.gif spirk jam į užpakalį mirksiukas.gif
Gal duok jam kokios literatūros pasiskaityti kaip jaučiasi moterys nėštumo metu g.gif

Su mielu noru ispirciau, bet kad jegu tam visai neturiu... Jau po darbo griztu nusikalus nerealiai, ir 9 val miegoti einu, tai jis sako - tik nepriprask prie tokio tinginiavimo. O as - blink.gif ka? kokas cia tau tinginiavimas? As juk leliuka auginu, man ir jam reikia polsio!!! Zodziu duoda jis man kartais dar per nervus...
As irgi sakiau, eik pasiskaityk biski, jei nesuvoki to, o jis sako -as nemegstu skaityti, ir isvis man to nereikia. Vat koks babausis jis kartais buna!!! Bet siaip nera taip baisu, kaip cia rasau, buna jis ir geras, paglosto pilvuka, arba mano galvyte, sako, kaip beprotiskai mane myli heart.gif. Na bet tik galetu dazniau toks buti... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 28, 15:12)
Su mielu noru ispirciau, bet kad jegu tam visai neturiu... Jau po darbo griztu nusikalus nerealiai, ir 9 val miegoti einu, tai jis sako - tik nepriprask prie tokio tinginiavimo. O as - blink.gif ka? kokas cia tau tinginiavimas? As juk leliuka auginu, man ir jam reikia polsio!!! Zodziu duoda jis man kartais dar per nervus...
As irgi sakiau, eik pasiskaityk biski, jei nesuvoki to, o jis sako -as nemegstu skaityti, ir isvis man to nereikia. Vat koks babausis jis kartais buna!!! Bet siaip nera taip baisu, kaip cia rasau, buna jis ir geras, paglosto pilvuka, arba mano galvyte, sako, kaip beprotiskai mane myli heart.gif. Na bet tik galetu dazniau toks buti... wub.gif

Ką galiu pasakyt - laikykis ir turėk kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 28, 15:12)

ziauru blink.gif
laikykis.. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, bet juk ziauru tureti toki vyra, kuris nesupranta tokios nesciuju padeties blink.gif , pradzioje silpna, o po to su pilvu bus sunku ir jei ir tada nesulauksit paramos, bus labai liudna unsure.gif .... tikrai nepavydetina padetis verysad.gif
Dziaugiuosi, kad maniskis toks supratingas, jis man ir neduoda pirkiniu panesti (nors ir nesunkus) ir pervargti neduoda, vis gaunu velniu, kad toki nora tvarkytis turiu blush2.gif ir literaturos daug skaito, domisi kartu su manimi, manau tai tikrai padetu jusu vyrams irgi daugiau suprasti jusu dabartine padeti
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes 4u.gif

Ir as jau labai pavargus esu - visa menesi dirbau ir tik 4 iseigines turejau, tai jau nusikalus esu nerealiai verysad.gif
Bet gruodzio 5 eisiu pas gine - ir tada paprasysiu pas ja biuletenio, nes tikrai jau neistversiu doh.gif O ir ji pati, kai paskutini syki buvau, sake, kad nestumas man ir visoms nestuke.gif turi but svarbiausia, o darbas ne vilkas - i miska nepabegs. Tai as netikejau blink.gif , nes tada dar buvo tik 7 savaites buvo ir nei pykino dar nei pavargus per daug buvau. O dabar ir papykina ir pavemiu ir dar dirbu nereliai, tai jau tikrai pavargus esu.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 11 28, 21:08)
ziauru  blink.gif
laikykis..  4u.gif

Nenoriu prisisneketi, bet vakar maniskis buvo silkinis, jau toks geras, toks geras. Vakar kai paaiskinau, kad man labai bloga ir jis manes nesupranta. lyg ir suprato vakar, ir labai paguode kai vel tas blogumas uzejo. Na bet neaisku ar ilgam... Cia gal nuo menulio faziu tai priklauso...
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2006 11 29, 10:55)
Merginos, bet juk ziauru tureti toki vyra, kuris nesupranta tokios nesciuju padeties  blink.gif , pradzioje silpna, o po to su pilvu bus sunku ir jei ir tada nesulauksit paramos, bus labai liudna unsure.gif .... tikrai nepavydetina padetis  verysad.gif
Dziaugiuosi, kad maniskis toks supratingas, jis man ir neduoda pirkiniu panesti (nors ir nesunkus) ir pervargti neduoda, vis gaunu velniu, kad toki nora tvarkytis turiu blush2.gif  ir literaturos daug skaito, domisi kartu su manimi, manau tai tikrai padetu jusu vyrams irgi daugiau suprasti jusu dabartine padeti

Draugiskai pavydziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2006 11 29, 14:54)
Sveikos busimos mamytes 4u.gif

Ir as jau labai pavargus esu - visa menesi dirbau ir tik 4 iseigines turejau, tai jau nusikalus esu nerealiai verysad.gif
Bet gruodzio 5 eisiu pas gine - ir tada paprasysiu pas ja biuletenio, nes tikrai jau neistversiu doh.gif O ir ji pati, kai paskutini syki buvau, sake, kad nestumas man ir visoms nestuke.gif turi but svarbiausia, o darbas ne vilkas - i miska nepabegs. Tai as netikejau blink.gif , nes tada dar buvo tik 7 savaites buvo ir nei pykino dar nei pavargus per daug buvau. O dabar ir papykina ir pavemiu ir dar dirbu nereliai, tai jau tikrai pavargus esu.

brangioji, daug kas eina i darba del pinigeliu sad.gif nors as sedejau ,,ant biuletenio" nuo gal 15 sav ir patenkinta buvau biggrin.gif pati turi matyt kaip jauties ir ko nori wink.gif as jauciaus super gerai, nebuvo bedu jokiu, taciauziauriai sunku budavo issedet darbe prie kompo tarp kopijalkiu visokiu, anksti keltis ir pan smile.gif taigi, klausyk saves ir savo kuno wink.gif

o del vyro...as pvz tinginiauju vis, net sazine grauzia biggrin.gif bet vyras supratingas (aciu jam) ir neleidzia siaip nieko daryt - net maudytis kai noriu - sedi ant tuliko ir kalbina, kad liudna nebutu, plius kad nenudribciau ir neuzsigauciau smile.gif
Atsakyti