Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir silpnumas, galvos svaigimas

QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 11 29, 16:58)
Nenoriu prisisneketi, bet vakar maniskis buvo silkinis, jau toks geras, toks geras. Vakar kai paaiskinau, kad man labai bloga ir jis manes nesupranta. lyg ir suprato vakar, ir labai paguode kai vel tas blogumas uzejo. Na bet neaisku ar ilgam... Cia gal nuo menulio faziu tai priklauso...

na aciu dievui maniskio menulis neveikia biggrin.gif
jis visuomet labai geras ir paslaugus.. wub.gif

tikiuosi ta faze taviskiui dar laaaaabai ilgai laikysis 4u.gif
o jei tik pajausi kad nebesilaiko, pabandyk svelniai jam tai pasakyti.. gal pades..? g.gif
Atsakyti
Vyrams sunku yra suprasti, kaip nestukem gali buti bloga, silpna... Maniskis pernai pamate pusbrolio zmonos kaprizus doh.gif Visa nestuma reke, klyke, neimanoma buvo su ja susisneketi nei vyrui, nei uosviam, nei tevam, nei draugam doh.gif Nu kosmaras kazkoks... Tai maniskis po tokiu jos kaprizu kaip silkinis, nors apti jokiu kaprizu neturejau blush2.gif Teisiog dziaugiuosi nestumu ir tiek, nenoriu, kad vaikeliui visa tai persiduotu ar girdetu, kaip mamyte "sokdina" visus tongue.gif
Atsakyti
o man visas nestumas toks puikus buvo... pilvuko 5men beveik nesimate, buvau pilna jegu, laksciau visur... biggrin.gif o dabar.. savaite liko iki III trimestro, tai kazkoks siaubas... pastoviai silpna, galva svaigsta, jegu niekam nebeturiu, pastoviai ka nors skauda, vis nepatogu ir dar bambet ant visu pradejau kaip kokia boba... kaip noriu greiciau pagimdyt, kad greiciau viskas baigtusi... doh.gif
Atsakyti
Supratingumas ir pagalba is antrosios puses labai svarbus dalykai. Tik ne visi vyrai tai supranta. Aciu Dievui, jau nurimo visi negerumai, kurie kamavo mazdaug iki 12 savaites. Dabar pamaudzia pilvuka, kai greitai ir daug einu, kai nesu ka nors sunkaus, bet bent jau nebepykina. MB nesupranta tokio dalyko - kaip as isvis galiu blogai jaustis... Nes visos kitos jo sutiktos nesciosios neva tik sypsosi ir dziaugiasi nestumu, bei nesiskundzia, kai tenka tempti sunkius maisus rankose. Liudna, bet ka padarysi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinee @ 2006 12 02, 16:35)
Supratingumas ir pagalba is antrosios puses labai svarbus dalykai. Tik ne visi vyrai tai supranta. Aciu Dievui, jau nurimo visi negerumai, kurie kamavo mazdaug iki 12 savaites. Dabar pamaudzia pilvuka, kai greitai ir daug einu, kai nesu ka nors sunkaus, bet bent jau nebepykina. MB nesupranta tokio dalyko - kaip as isvis galiu blogai jaustis... Nes visos kitos jo sutiktos nesciosios neva tik sypsosi ir dziaugiasi nestumu, bei nesiskundzia, kai tenka tempti sunkius maisus rankose. Liudna, bet ka padarysi. doh.gif

Na maniskis irgi labai stebisi, kodel as tokia pikta pastaruoju metu blink.gif . Sakau, jei tu nuolatos jaustumeisi stipriai pagiringas, nedamiegojes, pervarges, negaletum normalaus maisto valgyti, ir atrodytu, jog tuoj tuoj vemsi, manau ir tu butum piktas kaip sirse g.gif .
Si savaitgali nuvaziuavom i parduotuve, ir as jam pasakojau, kaip Supermamoje skaiciau, jog kiti vyrai labai supratingi, neleidizia net maisu nesti, saugo ir priziuri savo mamytes, kad tik joms viskas ciki buti. Tai jis biski susigedo blush2.gif ir ateme is manes visus maisus tongue.gif . Beje namuose labai dideli remonta pradejo, tai vis klausiu, ar galiu kuom padeti, o jis sako, gulek tiktai ir ilsekis lotuliukas.gif . Na ka padariau tai pietus ir paskui padejau siuksles susiurbti smile.gif , bet ir nuo to pavargau.
Tai va kartais jis buna supratingas, kai palipu ant sazines, bet kai pats pavarges po darbo ir piktas, tai visai nesupranta manes, sako cia tavo atmazai nuo visko, tipo esi nescia, tai elgiesi lyg tau viskas galima, sneki beleka, ir isvis jam labai nepatinka dabar mano mastymas ir visa kita...
Ech... beda su tais vyrais, jiems niekada neitiksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 12 04, 13:01)
Na maniskis irgi labai stebisi, kodel as tokia pikta pastaruoju metu blink.gif . Sakau, jei tu nuolatos jaustumeisi stipriai pagiringas, nedamiegojes, pervarges, negaletum normalaus maisto valgyti, ir atrodytu, jog tuoj tuoj vemsi, manau ir tu butum piktas kaip sirse g.gif .
Si savaitgali nuvaziuavom i parduotuve, ir as jam pasakojau, kaip Supermamoje skaiciau, jog kiti vyrai labai supratingi, neleidizia net maisu nesti, saugo ir priziuri savo mamytes, kad tik joms viskas ciki buti. Tai jis biski susigedo  blush2.gif  ir ateme is manes visus maisus tongue.gif . Beje namuose labai dideli remonta pradejo, tai vis klausiu, ar galiu kuom padeti, o jis sako, gulek tiktai ir ilsekis  lotuliukas.gif . Na ka padariau tai pietus ir paskui padejau siuksles susiurbti smile.gif , bet ir nuo to pavargau.
Tai va kartais jis buna supratingas, kai palipu ant sazines, bet kai pats pavarges po darbo ir piktas, tai visai nesupranta manes, sako cia tavo atmazai nuo visko, tipo esi nescia, tai elgiesi lyg tau viskas galima, sneki beleka, ir isvis jam labai nepatinka dabar mano mastymas ir visa kita...

Šaunuole, nepasiduok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(besilaukianti.mamyte @ 2006 12 04, 14:01)
Si savaitgali nuvaziuavom i parduotuve, ir as jam pasakojau, kaip Supermamoje skaiciau, jog kiti vyrai labai supratingi, neleidizia net maisu nesti, saugo ir priziuri savo mamytes, kad tik joms viskas ciki buti. Tai jis biski susigedo  blush2.gif  ir ateme is manes visus maisus tongue.gif . Beje namuose labai dideli remonta pradejo, tai vis klausiu, ar galiu kuom padeti, o jis sako, gulek tiktai ir ilsekis  lotuliukas.gif . Na ka padariau tai pietus ir paskui padejau siuksles susiurbti smile.gif , bet ir nuo to pavargau.

Smagu, kad pasakei ir siek tiek suregavo taviskis bigsmile.gif , taip ir toliau - neatleisk vadziu thumbup.gif
Atsakyti
labas
kaip as jau pavargau nuo nestumo,ne as labai laukiu savo mazylio,bet tai sunku kai visa laika nuo pat pradziu kaip kaiusinis.
dar tik 16 sav,o as jau dusauju kaip sene?
bet tikiuos kad bent ant galo pasidarys lengviau,jei neprisiauginsiu svorio beguledama namie.
Atsakyti
Na mums dar tik 11 sav. bet va tas silpnumas, pykinimas, mieguistumas, jautrumas kvapams tai jau varo i nevilty. Kaip prasidejo viskas 6 sav. taip ir tesiasi. Na o vyro supratingumu nesiskundziu, aisku dazniausiai pasakyti reikia, priminti, bet kai primini - padeda: indus uz mane plauna (negaliu ziureti i nesvarius indus, man atrodo kad jie smirdi ri nuo to pykina), maisus pirkiniu jau senai nesioja jis, pats kazkur skaite kad pirmais menesiais negerai sunkiai kilnoti ir aukstai rankas kelti, tai pats neleidzia. Guodziuosi kad liko tu negalavimu kokios 2-3 sav., nes kitaip depresija tuoj tai ivarys, nueini peitu, visi kas kepsny kas koky troskiny, o as sriubos ir silkes, nes mesa mano organizmas atsisako virskinti, savijauta pavalgius mesos kaip apsinuodijus, zuvis ir ypac silke gerai.
O darbe issedeti sunku, bet kai norisi daugiau pinigeliu gauti nesinori tuo bilioteniu svaistytis, kol kas kenteti galima. Kai jau nebus galima - teks imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laimikė @ 2007 01 10, 08:13)
labas
kaip as jau pavargau nuo nestumo,ne as labai laukiu savo mazylio,bet tai sunku kai visa laika nuo pat pradziu kaip kaiusinis.
dar tik 16 sav,o as jau dusauju kaip sene?
bet tikiuos kad bent ant galo pasidarys lengviau,jei neprisiauginsiu svorio beguledama namie.

Mane irgi labai vargina blush2.gif . Nuolatos jauciuosi pavargus, grizus po darbo tik i dusa ir miegoti. Nuolatos svaigsta ir skauda galva, padustu labai greitai, kartais net nieko neveikdama. Na bet as sau vis sakau, kad tai laikinas dalykas, ir jis praeis gimus vaikeliui. Dziaukis, kad bent tinginiauti gali, as irgi taip noreciau rolleyes.gif . Man darbe reikia nemazai kruteti, o dar turiu uzduociu kai reikia ir is darbo eiti i lauka, vaziuoti kazkur, tai isvis tada ragas buna verysad.gif
Atsakyti
Tikejausi tikrai baisesnio nestumo. Bet kolkas viskas ok thumbup.gif Jokiu pykinimu, irzlumo, jautrumo. Tik greiciau pavargstu ir mieguistumas padidejes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 01 10, 08:46)
Na mums dar tik 11 sav. bet va tas silpnumas, pykinimas, mieguistumas, jautrumas kvapams tai jau varo i nevilty. Kaip prasidejo viskas 6 sav. taip ir tesiasi. Na o vyro supratingumu nesiskundziu, aisku dazniausiai pasakyti reikia, priminti, bet kai primini - padeda: indus uz mane plauna (negaliu ziureti i nesvarius indus, man atrodo kad jie smirdi ri nuo to pykina), maisus pirkiniu jau senai nesioja jis, pats kazkur skaite kad pirmais menesiais negerai sunkiai kilnoti ir aukstai rankas kelti, tai pats neleidzia. Guodziuosi kad liko tu negalavimu kokios 2-3 sav., nes kitaip depresija tuoj tai ivarys, nueini peitu, visi kas kepsny kas koky troskiny, o as sriubos ir silkes, nes mesa mano organizmas atsisako virskinti, savijauta pavalgius mesos kaip apsinuodijus, zuvis ir ypac silke gerai.
O darbe issedeti sunku, bet kai norisi daugiau pinigeliu gauti nesinori tuo bilioteniu svaistytis, kol kas kenteti galima. Kai jau nebus galima - teks imti  biggrin.gif

Zinok man irgi taip pat blogai buvo, kai suejo 12 sav, stipriai pagerejo, bet kvapai vistiek erzina, ir nuo mesos stoja skrandis, nuo zuvies irgi doh.gif , o darbe irgi labai sunku, taip noreciau drybsoti ir tvarkytis namie, nei dirbti... bet ka cia padarysi, belieka tik laukti vaikelio gimimo, ir tada viskas pasikeis thumbup.gif
Atsakyti