Esu ne karta buvus per kitu vestuves kapuose.O ir as pasielgciau taip pat-vestuviu diena noreciau pasidziaugti su savo mama ar teciu
Vyro mama taip pat jau kapeliuose ir mes vestuvių dieną važiuosime prie jos kapo, o po to į kryžių kalną.....[MOVE]
mūsų vestuvės buvo prieš 7m, važiavom į kapus , kur palaidota vyro mama.Ir dar fotkino ten, kažin, ar reiktų
As irgi manau, kad nuvaziuoti ant kapu per vestuves butu labai grazu. Bet..... nelabai isivaizduoju kaip tai atrodytu
.......... Musu kapines paciame Vilniaus viduryje, labai populiarios, kas savaite atsiranda vis nauju kaubureliu
. Ta musu dalis nauja, ten nemazai nauju kapu. Isivaizduokite, atvaziuoja vestuviu kortedzas, eina i kapines, visi sviesus, issipuste, o ten ........ salia........laidotuves. Arba rauda pajuode artimieji prie savaitinio, menesinio kapelio. Arba metines...... Nu, nelabai man kazkaip........
Va butu kokios senos kaimo kapinaites.....
Bet vyras labai nori, kad važiuotume į kapus
as tikriausiai eisiu ant kapu isvakarese, nes pries 3 men. mire ir mano mociute ir jo diedukas... tai isvis norejom nukelti, bet mociute pati sake-vaikai jei jau zenijates tai zenykites-as jums ne mama ne tete... o jau ir pareiskimai buvo nunesti... labai sunku buvo apsispresti-bet vestuves jau uz 16 d....
Ir nieko blogo, kad ant kapelių nevažiuosit
Juk daug kas taip daro
Jei tikrai brangus ir mylimas žmogus buvo, tai verta aplankyti
Juk daug kas taip daro
Jei tikrai brangus ir mylimas žmogus buvo, tai verta aplankyti
karta Klaipedoje maciau, kaip i kapus atvazhiavo vestuvinis kortezhas....
kas man patiko, tai tai, kad visa svita ir palyda pasiliko uzh vartu laukti jaunuju, o prie kapu nuejo tik jaunikis su nuotaka ir kazhkodel operatorius
tai kad toki subtylu reikala tikrai galima sutvarkyti taip, kaip jums butu patogiau! sekmes!
p.s. uzhjauciu del mamos netekties
kas man patiko, tai tai, kad visa svita ir palyda pasiliko uzh vartu laukti jaunuju, o prie kapu nuejo tik jaunikis su nuotaka ir kazhkodel operatorius
tai kad toki subtylu reikala tikrai galima sutvarkyti taip, kaip jums butu patogiau! sekmes!
p.s. uzhjauciu del mamos netekties
ir mes per savo vestuves aplankem vyro mamytes kapeli...
o as tecio neturiu jau 9 metai....
kapus aplanysim diena pries tai...nes svesim kaune..o palaidotas jis uz 100km (ten aksciau gyvenom)...taip kad butu labai sunku ta pacia diena aplankyti...bet tikrai nuvaziuosiu, gal net ir kelias dienles pries...
bet siaip manau svrabiausia atsiminti sirdyje ir pamineti geru zodziu!
kapus aplanysim diena pries tai...nes svesim kaune..o palaidotas jis uz 100km (ten aksciau gyvenom)...taip kad butu labai sunku ta pacia diena aplankyti...bet tikrai nuvaziuosiu, gal net ir kelias dienles pries...
bet siaip manau svrabiausia atsiminti sirdyje ir pamineti geru zodziu!
QUOTE(Atėnė @ 2004 06 16, 11:51)
As irgi manau, kad nuvaziuoti ant kapu per vestuves butu labai grazu. Bet..... nelabai isivaizduoju kaip tai atrodytu
.......... Musu kapines paciame Vilniaus viduryje, labai populiarios, kas savaite atsiranda vis nauju kaubureliu
. Ta musu dalis nauja, ten nemazai nauju kapu. Isivaizduokite, atvaziuoja vestuviu kortedzas, eina i kapines, visi sviesus, issipuste, o ten ........ salia........laidotuves. Arba rauda pajuode artimieji prie savaitinio, menesinio kapelio. Arba metines...... Nu, nelabai man kazkaip........
QUOTE(Amade @ 2005 12 09, 15:52)
nu siaip jei tau rupi kaip atrodo tada geriau neiti, o jei eini kad pagerbti, tai manau nesvarbu kada tai padaryti, kad net ir vestuviu diena..