Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

Aš manau jog eiti ant kapų verta, bet tik dviese su vyru, taip manau išreiški pagarbą ir norą, kad tas žmogus būtų šalia tavęs tokią svarbią dieną tau, nesvarbu, kad jo jau ištiesų nėra šalia verysad.gif
Atsakyti
manau kad reikia eiti ant kapu,tai pagarbos zanklas.
Atsakyti
Mano tėtis mirė prieš nepilnai 4 metus. Jis man buvo pats brangiausias bei artimiausias žmogus. Net ir dabar nėra tokio artimo žmogaus, kuris užimtų tokią svarbią vietą mano širdyje. Taigi, ir per savo vestuves tikrai važiuosiu aplankyti jo kapo. Manau, kad tai yra tiesiog būtina, jei laaaaabai artimas žmogus tokią svarbią tavo gyvenimo dieną negali būti šalia. Todėl svarbu aplankyti nors kapelį bei nors akimirką mintimis pabūti kartu.
Man nesvarbu, kad per vestuves galbut verksiu, bet žinau, kad tai bus iš širdies... tikrai ne tam, kad pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2006 03 06, 14:04)
Ačiū Dievui dar tebeturiu abu tėvelius ax.gif Bet manau jei būtų kitaip negalvodama važiuočiau ant kapų verysad.gif

ech.. aš praeitais metais irgi taip sakydavau, kad kaip gerai kad turiu abu tėvelius ir per vestuves nereiks jų lankyti kapuose, bet taip kartais nutinka... vieną dieną ruošiesi vestuvėms, kitą dieną tėtis miršta ant tavo rankų...
vestuves nukėlėm, ir šiemet jos bus lygiai metai nuo praeitos dienos.. ir 2 savaitės po tėčio mirties metinių..
ir tikrai pas Jį važiuosim... nors ir dabar pagalvoju apie tėtį ir verkiu, bet tiesiog aš per daug Jį mylėjau ir myliu, kad per savo šventę jo neaplankyčiau..

sutinku, kad reikia pajausti širdim ir ja vadovautis vestuvių dieną..
Atsakyti
smile.gif+2006 03 11, 20:38-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2006 03 11, 20:38)
Mano tėtis mirė prieš nepilnai 4 metus. Jis man buvo pats brangiausias bei artimiausias žmogus. Net ir dabar nėra tokio artimo žmogaus, kuris užimtų tokią svarbią vietą mano širdyje. Taigi, ir per savo vestuves tikrai važiuosiu aplankyti jo kapo. Manau, kad tai yra tiesiog būtina, jei laaaaabai artimas žmogus tokią svarbią tavo gyvenimo dieną negali būti šalia. Todėl svarbu aplankyti nors kapelį bei nors akimirką mintimis pabūti kartu.
Man nesvarbu, kad per vestuves galbut verksiu, bet žinau, kad tai bus iš širdies... tikrai ne tam, kad pasirodyti  blush2.gif

QUOTE(_celeste @ 2006 03 17, 16:55)
ech.. aš praeitais metais irgi taip sakydavau, kad kaip gerai kad turiu abu tėvelius ir per vestuves nereiks jų lankyti kapuose, bet taip kartais nutinka... vieną dieną ruošiesi vestuvėms, kitą dieną tėtis miršta ant tavo rankų...
vestuves nukėlėm, ir šiemet jos bus lygiai metai nuo praeitos dienos.. ir 2 savaitės po tėčio mirties metinių..
ir tikrai pas Jį važiuosim... nors ir dabar pagalvoju apie tėtį ir verkiu, bet tiesiog aš per daug Jį mylėjau ir myliu, kad per savo šventę jo neaplankyčiau..

sutinku, kad reikia pajausti širdim ir ja vadovautis vestuvių dieną..

jungiuosi prie jūsų drinks_cheers.gif tėtis buvo mano PASAULIS ir kuo arčiau manoji diena, tuo graudžiau, kad jo nebėra šalia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2004 04 02, 13:49)
Norejau paklausti del labai skaudzios man temos. Mano mamytes heart.gif  jau nebera (na stai, jau ir asaros ...... ). Kazka buvau girdejusi, kad tekant reikia vaziuoti ant kapu geliu padet. Ar tikrai? Su visa svita? Pries baznycia ar po? Ir apskritai, kokios yra tradicijos (prie stalo ir pan.), jei nera vieno is tevu?
Aciu.

o man cia zodis reikia tai visai netinka.tiesiog kaip jau tavo sirdele liepia.kadangi mano mociute su senuciu mire,o jie buvo labai man brangus,tai ir i kapelius vaziavom.
Atsakyti
Manau reik nuvaziuoti, pasidalini ir su ja sia diena.As vaziuciau.
Atsakyti
Žodžiu apsižliumbiau, draugas nuramino ir vėl žliumbiu. Siaubas kaip tokiom akimirkom trūksta tėvų..Mudu jau esam kalbėję ir tikrai važiuosim ant kapukų, juo labiau, kad mūsų mamyčių jau nebėra šalia... Dar užsuksim ir ant mano tėvelio kapo kitam miestukį. Skaudu kai pagalvoji, kad nebus kam papasakot kaip ką daryt, nebus šalia.. O tėtis nenuves prie altoriaus.. Tiesa, turiu patėvį, bet esu patyrus priekabiavimus ir seksualinę prievartą tai tikrai neleisiu, kad jis mane bažnyčioje vestų.. jau geriau svetimas... O kai pagalvoji, kad nebus vaikų kam lepinti tai iš vis skaudu... Žodžiu... Atsiprašau už savo ne į tema gal sapaliones, bet norėjosi išliet širdukę...
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 06 20, 20:45)
Žodžiu apsižliumbiau, draugas nuramino ir vėl žliumbiu. Siaubas kaip tokiom akimirkom trūksta tėvų..Mudu jau esam kalbėję ir tikrai važiuosim ant kapukų, juo labiau, kad mūsų mamyčių jau nebėra šalia... Dar užsuksim ir ant mano tėvelio kapo kitam miestukį. Skaudu kai pagalvoji, kad nebus kam papasakot kaip ką daryt, nebus šalia.. O tėtis nenuves prie altoriaus.. Tiesa, turiu patėvį, bet esu patyrus priekabiavimus ir seksualinę prievartą tai tikrai neleisiu, kad jis mane bažnyčioje vestų.. jau geriau svetimas... O kai pagalvoji, kad nebus vaikų kam lepinti tai iš vis skaudu... Žodžiu... Atsiprašau už savo ne į tema gal sapaliones, bet norėjosi išliet širdukę...

pupute, labai tave suprantu... as neturiu mamos taip pat... na ka dabar, mes nieko nepakeisim, bet patikek - ji ta diena tave stebes ir sius pacias geriausias mintis! kai saus i galva kokia sauni ideja, nepamirsk mintimis padekoti savo teveliams, kad jie tau taip sauniai pasufleravo mirksiukas.gif o kad zinai, kaip skaudu yra netekti mamos ar tevelio, tai savo meile atiduosi savo vaikams dviguba ar triguba doze, lepsinsi juos pati ir savo meile mokesi isreiksti gal labiau nei tas, kuris nepatyres tokiu gyvenimo smugiu... ta didziaja tavo svente tavo tevai bus kartu su tavimi, tik nesedes prie stalo... jie tikrai tave matys ir didziuosis tavimi, neabejok tuo!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o as vaziuosiu prie kapo pora dienu pries vestuves.As manau kad teveliai nenoretu mane matyti verkencios prie ju kapo per mano vestuves.Jie noretu kad mano veidas svytetu is laimes ir riedetu tik dziaugsmo asaros.
Atsakyti
labukas.as ir netekau mamytes pries metus,o mano vestuves ateinanti geguzi.ir svarsciau apie kapines bet kad ir kaip verkciau ten vaziuosiu savo diena.skaudziausia netekti mamos.bet stengsiuosi but pati gera mama kai tam ateis laikas.o mama tikiu kad su manim visada visur ir visada.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2004 04 02, 13:49)
Norejau paklausti del labai skaudzios man temos. Mano mamytes heart.gif  jau nebera (na stai, jau ir asaros ...... ). Kazka buvau girdejusi, kad tekant reikia vaziuoti ant kapu geliu padet. Ar tikrai? Su visa svita? Pries baznycia ar po? Ir apskritai, kokios yra tradicijos (prie stalo ir pan.), jei nera vieno is tevu?
Aciu.

as manau kad BUTINAI reikia ! ax.gif
Atsakyti