o as kuo arciau vestuves, tuo labiau galvoju: kaip laimingiausia gyvenimo diena nepabusiu su Mama??? tetis vestuvese dalyvaus, su juo ir pasokt galesiu, o Mama ta diena bus kazkur toli... suprantu, kad jos kape nera, kad jis gali buti salia, gali buti sirdyje, ir tt, bet atrodo, jei nenuvaziuosiu i kapines, ji nepamatys manes tokios grazios... nu cia jau filosofija prasideda...
QUOTE(Sfinxute @ 2004 04 02, 12:51)
as girdejau, kad geriausia vaziuoti vestuviu isvakarese ant kapu. per pacias vestuves negalima, esa taip nelaimes prisisauksi.
As prietarais nelabai tikiu, bet va pussesere vestuviu diena vaziavo ant tecio kapo, ir ka jus galvojat, praejus 1.5 men. nuo vestuviu suzinojau, kad mire jos vyras

QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 15:36)
As prietarais nelabai tikiu, bet va pussesere vestuviu diena vaziavo ant tecio kapo, ir ka jus galvojat, praejus 1.5 men. nuo vestuviu suzinojau, kad mire jos vyras
Aisku tai tik sutapimas gal, bet vistiek labai graudus 

ai, neprisnekek cia visokiu nesamoniu

QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 18, 15:31)
As nieko nenoriu prisneket, tik norejau pasakyt, kad manau nesamone per vestuves eiti i kapus

QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 18:46)
As nieko nenoriu prisneket, tik norejau pasakyt, kad manau nesamone per vestuves eiti i kapus 

speju, kad tavo teveliai abu gyvi, kad taip kalbi.
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 18, 18:20)
speju, kad tavo teveliai abu gyvi, kad taip kalbi.
Ne

Atsiprasau, jei ka izeidziau, bet cia tik mano nuomone

QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 21:17)
Ne
Deja mano tetis jau mires
Buvau 6 men. nescia, kai jo netekau
Bet tikrai jei tekeciau dabar, tai i kapus tokia diena nevaziuociau
Kapai yra susikaupimo ir rimties vieta, o vestuves didele svente ir kazkaip vienas ir kitas man visai nesiderina

Labai mylejau savo mama, bet vestuviu diena tikrai nevaziuosiu, ne todel,kad negerbiu jos, bet tai galima padaryti ir pries vestuves ir po ju.Nemanau, kad kas keiciasi. As zinau,kad nuvaziavus ten verkciau, o kada nustociau nezinau, nes man lb sunku su tuo susitaikyti. Jei eiti ten del palaiminimo, tai manau, kad palaimina visus is auksciau. Ir nemanau,kad cia tradicija,kurios privalu laikytis, cia kiekvieno pasirinkimas.
Mes tai ejom i kapus per vestuves,Vyro tetis buvo mires
.Ejom tik mes ir palikom tam reikalui skirta puokstele ir uzdegem zvake.

o kaip geriau elgtis, jei vienas is teveliu labai sunkiai serga ir nezinia ar sulauks musu sventes?
Nebuvau susidurus su tokia situacija..Labai sunku psichologiskai.
Dabar zmogus beveik mirties patale ir vienas Dievas tezino kaip viskas susiklostys. Duok dieve, kad zmogus gyventu..Bet..
o vestuves planuojamos, derinamos, bet tokiu dalyku nenuspesi, nezinosi kada sveikata gali kritiskai pablogeti..
Nebuvau susidurus su tokia situacija..Labai sunku psichologiskai.
Dabar zmogus beveik mirties patale ir vienas Dievas tezino kaip viskas susiklostys. Duok dieve, kad zmogus gyventu..Bet..