Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvės, kai mamos arba tėčio jau nebėra.....

Norejau paklausti gal kas susidure su cia problema, kai vienas is teveliu jau palaidotas? Kada geriau ta padaryti? Vestuviu diena, ar po baznycios? Kaip manote?
Atsakyti
Cia kiekvieno apsisprendimas.Jei man taip buciau,as turbut nuvykciau pries vestuves ir ramiai pabuciau...Nes tas vykimas i kapus uztemdo dziaugsma ir kazkaip...Net nezinau,bet man si tradicija nelabai verysad.gif
Atsakyti
o as kuo arciau vestuves, tuo labiau galvoju: kaip laimingiausia gyvenimo diena nepabusiu su Mama??? tetis vestuvese dalyvaus, su juo ir pasokt galesiu, o Mama ta diena bus kazkur toli... suprantu, kad jos kape nera, kad jis gali buti salia, gali buti sirdyje, ir tt, bet atrodo, jei nenuvaziuosiu i kapines, ji nepamatys manes tokios grazios... nu cia jau filosofija prasideda...
Atsakyti
QUOTE(Sfinxute @ 2004 04 02, 12:51)
as girdejau, kad geriausia vaziuoti vestuviu isvakarese ant kapu. per pacias vestuves negalima, esa taip nelaimes prisisauksi.

As prietarais nelabai tikiu, bet va pussesere vestuviu diena vaziavo ant tecio kapo, ir ka jus galvojat, praejus 1.5 men. nuo vestuviu suzinojau, kad mire jos vyras blink.gif Aisku tai tik sutapimas gal, bet vistiek labai graudus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 15:36)
As prietarais nelabai tikiu, bet va pussesere vestuviu diena vaziavo ant tecio kapo, ir ka jus galvojat, praejus 1.5 men. nuo vestuviu suzinojau, kad mire jos vyras  blink.gif Aisku tai tik sutapimas gal, bet vistiek labai graudus  verysad.gif

ai, neprisnekek cia visokiu nesamoniu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 18, 15:31)
ai, neprisnekek cia visokiu nesamoniu  schmoll.gif

As nieko nenoriu prisneket, tik norejau pasakyt, kad manau nesamone per vestuves eiti i kapus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 18:46)
As nieko nenoriu prisneket, tik norejau pasakyt, kad manau nesamone per vestuves eiti i kapus  doh.gif

speju, kad tavo teveliai abu gyvi, kad taip kalbi.
Atsakyti
QUOTE(Ausrytia @ 2007 02 18, 18:20)
speju, kad tavo teveliai abu gyvi, kad taip kalbi.

Ne unsure.gif Deja mano tetis jau mires verysad.gif Buvau 6 men. nescia, kai jo netekau verysad.gif Bet tikrai jei tekeciau dabar, tai i kapus tokia diena nevaziuociau unsure.gif Kapai yra susikaupimo ir rimties vieta, o vestuves didele svente ir kazkaip vienas ir kitas man visai nesiderina unsure.gif

Atsiprasau, jei ka izeidziau, bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 18 vasario 2007 - 20:18
QUOTE(Tučka @ 2007 02 18, 21:17)
Ne  unsure.gif  Deja mano tetis jau mires  verysad.gif Buvau 6 men. nescia, kai jo netekau  verysad.gif  Bet tikrai jei tekeciau dabar, tai i kapus tokia diena nevaziuociau  unsure.gif  Kapai yra susikaupimo ir rimties  vieta, o vestuves didele svente ir kazkaip vienas ir kitas man visai nesiderina  unsure.gif 

Atsiprasau, jei ka izeidziau, bet cia tik mano nuomone  ax.gif

drinks_cheers.gif As tau pritarius.Galima nueiti pries vestuves.Tada ir paverkti galima ir ramiai pasimelsti...Per vestuves,tai pulkas trypia,neidomu,o jaunieji susikaupe stovi prie kapo.Tokiose ir as buvau vestuvese.Kazkaip labai nejauku buvo unsure.gif Man keletas brangiu zmoniu irgi mire yra.As manau,kad kaip tik vestuviu isvakarese,nueisiu i kapus,uzdegsiu zvakele ir pabusiu ten...O niekas nezino,gal tie zmones,kuriu nera,matys tave ta vestuviu diena ir nebutinai reikia eiti i kapus,kad pamatytu...
Atsakyti
Labai mylejau savo mama, bet vestuviu diena tikrai nevaziuosiu, ne todel,kad negerbiu jos, bet tai galima padaryti ir pries vestuves ir po ju.Nemanau, kad kas keiciasi. As zinau,kad nuvaziavus ten verkciau, o kada nustociau nezinau, nes man lb sunku su tuo susitaikyti. Jei eiti ten del palaiminimo, tai manau, kad palaimina visus is auksciau. Ir nemanau,kad cia tradicija,kurios privalu laikytis, cia kiekvieno pasirinkimas.
Atsakyti
Mes tai ejom i kapus per vestuves,Vyro tetis buvo mires verysad.gif .Ejom tik mes ir palikom tam reikalui skirta puokstele ir uzdegem zvake.
Atsakyti
o kaip geriau elgtis, jei vienas is teveliu labai sunkiai serga ir nezinia ar sulauks musu sventes?
Nebuvau susidurus su tokia situacija..Labai sunku psichologiskai.
Dabar zmogus beveik mirties patale ir vienas Dievas tezino kaip viskas susiklostys. Duok dieve, kad zmogus gyventu..Bet.. verysad.gif o vestuves planuojamos, derinamos, bet tokiu dalyku nenuspesi, nezinosi kada sveikata gali kritiskai pablogeti..
Atsakyti