Įkraunama...
Įkraunama...

Morkus

labai gražus, bet vaikas būtų morka pravardiuojamas, vien dėl to neduočiau.
Atsakyti
Negražu ir, kaip jau anksčiau minėta, vaikai pravardžiuotų sūnų morka. Gal net užaugęs norėtų pasikeisti vardą g.gif
Atsakyti
Negražus..
Atsakyti
Suneliui davem si varda kai krikstyjom smile.gif Kaip kriksto vardas man grazus, toks nekasdieniskas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ju_ta: 13 sausio 2011 - 13:13
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2010 12 10, 23:12)
\
Mamytes, nu turekit biski humoro jausmo. Taip pajuokavus tarp suaugusiu - dar nereiskia kad ims ir issitycios is vaiko  mirksiukas.gif

kai paskaitai šioje ir kitose temose, kap išradingai mamos pravardžiuoja kitų vaikus, nebeatrodo juokinga schmoll.gif ir kodėl turėčiau galvoti, kad realiaime gyvenime kalbasi kitaip - garantuotai išgirdusios vaiko darželio ar pan. draugo neįprastą vardą ir lepteli ką nors Morkus - Cukinijus cool.gif
Atsakyti
tikrai neduociau savo vaikui
Atsakyti
Prajuokinote. Jei vyrukas pasakytu, kad jo vardas MORKUS ilgai juokciausi lotuliukas.gif Tikrai nesusilaikyciau, nors zinau, kad negrazu 4u.gif Dar galima pavadinti Agurkus, Svogunus, Moliugus sarasas ilgas smile.gif O teveliu noras duoti isskirtini varda kartais perzengia visas ribas. gaila man kartais vaiku su nesamoningais vardais.
Atsakyti
blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padaužiukė @ 2011 01 13, 21:37)

Palaikau. Vaikui mokykloje gali kilti problemu.
Bet ir veliau, suaugusiu pasaulyje keistai skambetu.
Vyras 30 metu - Morkus. Italijoje ar kitoje salyje butu grazus vardas, bet ne Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 13, 13:42)
kai paskaitai šioje ir kitose temose, kap išradingai mamos pravardžiuoja kitų vaikus, nebeatrodo juokinga  schmoll.gif ir kodėl turėčiau galvoti, kad realiaime gyvenime kalbasi kitaip - garantuotai išgirdusios vaiko darželio ar pan. draugo neįprastą vardą ir lepteli ką nors Morkus - Cukinijus  cool.gif

Ir aš taip manau....tėvai didesni pravardžiuotojai nei vaikai.... doh.gif
Atsakyti
Vardas kaip vardas. Vis geriau už Dinarus, Smiltes - Viltes, Gluosnes, Lėjas - Fėjas - Mėjas...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 08, 21:18)
labai gražus, bet vaikas būtų morka pravardiuojamas, vien dėl to neduočiau.

Sutinku visu 100 procentu,kad nekas duoti savo berniukui toki varda.
Atsakyti