Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

man patinka auksti, sportisko sudejimo, bet ne raumenu kalnai biggrin.gif o jei dar riesta uzpakaliuka turi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka aukšti, tamsūs, ne sudžiūvę vyrai, sportuojantys..
Atsakyti
Patinka aukštoki (ne dvimetriniai), stambesnio sudėjimo vyrai. Jau labai kūdi man doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
O man kaip tik nepatinka vyrai, turintys riestus užpakalius, dar su aptemptom kelnėm. Fui, na nepatrauklu man tie duonos kepalai schmoll.gif
Atsakyti
Aukstoki,placiu peciu ir stipriu ranku 9salia tokiu jauciuosi saugi),garbanotu plaukuciu ir su akiukais thumb_yello.gif
Atsakyti
Niekad neatkreipciau demesi i kuda, ir i "bezdzione". Nors sakoma, kad vyras turi buti siek tiek grazesnis uz bezdzione, ale man tai netiktu schmoll.gif Tegul gi negrazuolis, bet nors kiek isvaizdus. Dar man baisus su barzdom, usais, ilgaplaukiai, garbanoti.
Patinka stambesnio sudejimo, su raumenukais (ne per daug), tamsesnio gymio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milana: 02 rugpjūčio 2005 - 10:43
Be vyro man patinka tik šis blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif :
user posted image wub.gif
wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man patinka tik maniskis... wub.gif
Atsakyti
Man labai patinka stiprus, auksti, graziu ranku ir grziu akiu vyrai tongue.gif
Atsakyti
Man irgi patinka auksti - bent jau uz mane aukstesni (bet kazkodel mano meile dabar uz mane zemesnis... blink.gif .... wub.gif ), tamsus, (gali buti lygus arba siek tiek garbanoti plaukai, bet butinai trumpi..), tvirto sudejimo, placiu peciu, riesto uzpakaliuko... + svelnios, maloniai kvepiancios odos.. taip pat skanaus intymaus kvapo ir skonio wink.gif zodziu visko perfect wink.gif ax.gif
Atsakyti
Anksčiau lyg patikdavo liekni tokie, kampuoti... A va maniškis stambus, plačiapetis, bet nestoras, na toks tikras vyriškas vyras wub.gif kitokio tai ir nereikia...
Atsakyti
na... taip ir turėtu būti. Dėl kūno formų tenka padirbėti treniruoklių salese ir chemijos paryti smile.gif
antraip jokio efekto - t.y. tik laikina forma
Atsakyti