Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Pagrindinis kriterijus taikomas vyrams - ūgis.
Maži vyrai man ne vyrai.
Be to aš mažulka (apie 160 cm), tai normaulaus ūgio vyras kompensuoja man kompleksus - žodžiu gerai jaučiuosi su savo berniuku - jis 182 cm tongue.gif
Atsakyti
man irgi svarbiausia ugis.

na negaliu as gerai jaustis su zemesniu vaikinu. ir batu su kulniukais neuzsidesi. tebunie tai mano kompleksu israiska, bet sitoje srityje kompromisu nera wink.gif
negaliu isimyleti zemesnio, kad ir koks fainas butu...

o siaip nesu raumenu kalnu fane. gali ir lasinuku tureti, svarbu, kad butu aukstesnis ir stambesnis.
Atsakyti
man gražūs liekni, išraiškingo veido. ūgis? aukštesni už mane (aš - 168 cm). ypač gražu plaštakos kiek stambesniais sąnariais, tokios "banguotos". mokykloje vienam berniukui per petį akies krašteliu žiūrėdavau į jo rankas...paskui jis tapo mano vyru... taigi, pirma rankas pamilau smile.gif
Atsakyti
Tik auksti, prisiziurintys ir puoselejantys savo kuno linijas t.y. sportuojantys brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2005 06 14, 11:36)
Tik auksti, prisiziurintys ir puoselejantys savo kuno linijas t.y. sportuojantys brunette.gif

pažįstu tokių... deja, jie tik savęs puoselėjimu ir tesidomi tongue.gif
Atsakyti
Taip, aukšti vyrai ir mane traukia ax.gif Kadangi pati esu aukštoka (175 cm), na, ir tikrai ne smulkaus sudėjimo, man dar labai patinka stambus vyrai, tegul ir pilvuką turi, ir kojos ir rankos ne šakaliukai, o svarbiausia, kad ryžtingas, savimi pasitikintis, rūpestingas žmogus būtų. Man pasisekė biggrin.gif , būtent tokį vyrą ir turiu tongue.gif
Atsakyti
man tai akį traukia tik šviesūs vaikinai, dar geriau jei jie ilgaplaukiai tongue.gif o sudejimas tai gali būt įvairus: buvo smulkus ir liesas, dabar pilvūzas bet labai jaukus.. ne esmė sudėjimas ir grožis, svarbu- protingas blondinas būtų thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aleknos (sportininko) mano akim žiūrint sudėjimas tobulas smile.gif
Atsakyti
Dievinu gražias rankas, gražius nagus, stangrias šlaunis, gražias akis, blakstienas, jei super graži nosis - kapituliuoju ax.gif
O kažkokios idee fixe neturiu - buvo ir aukštų kūdų, buvo ir mažų apvalainų, blondinų, juodų, garbanotų, plikų, jaunų, senų, taigi manau, kad mane patraukia ne visuma, o kuri nors tobula kūno dalis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneklimjan: 08 liepos 2005 - 14:27
o man patinka sportiski sliekai su smegenais biggrin.gif aisku, to sportiskumo nesimato, kol nenusirengia tongue.gif tongue.gif ir tik ne blondinai... tamsus plaukai, akys nesvarbu, vis tiek jei "ikrenti" tai jau buna grazios bet kokios biggrin.gif biggrin.gif ar zalios ar rudos...na ir melynu nebrokiju ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniaplaukė: 26 liepos 2005 - 17:11
Mano vyro ūgis - 189cm, svoris - 102kg(neišsigaskit, kad virš 100,tikrai jokio pilvo) - ir tai man idealu wub.gif .Beje, dėmesį atkreipčiau tik į aukštą tamsiaplaukį blush2.gif
Atsakyti
patinka aukšti ir plačiapečiai, deja, kiek turėjau draugų - visi mažiukai ir smulkučiai o mane (kmi ant ribos su antsvoriu blush2.gif ) tai veda į kompleksus g.gif g.gif g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti