Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

O man patinka vyrai su dailia ereliska nosimi thumbup.gif
O jei dar su akinukais!!!! Tai isvis jega biggrin.gif
Mano vaikinas toks ir yra, tik va akinukus vos priverciu uzsideti - vis tos linzes ir linzes....
O nepatinka man melynakiai... Nezinau kodel, gal kad nelaiminga meile buvo pirmoji doh.gif Maniskio akys tokios zalios zalios - zalesniu maciusi nesu ax.gif
O siaip tai nera nieko bjauriau, kai eina koks grazuolis pasikeles, ziuri i visas vertinanciu zvilgsniu ir galvoja kad visos mergos turi jam po kojomis pulti mad.gif Fui, i tokius tai net akies krasteliu nepasiziuriu - praeinu pro sali iskelta nosimi ax.gif
Atsakyti
Oi, merginos, ar ne geriau žvelgti į charakterį, o ne į išvaizdą. Pats gražiausias gražuolėlis pasmirs, jei bus bjauraus charakterio.
Atsakyti
QUOTE(Tuja @ 2004 04 03, 00:39)
storuliukai ir praplike rolleyes.gif

Ir man tokie patinka...mano draugas butent toks ir as ji beproto myliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2005 09 05, 18:14)
Oi, merginos, ar ne geriau žvelgti į charakterį, o ne į išvaizdą. Pats gražiausias gražuolėlis pasmirs, jei bus bjauraus charakterio.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
labai nemegstu tokiu reklaminiu saldainiuku. jiem nuo to grozio dazniausiai charakteris susigadina ir pradeda jaustis kaip pasaulio bambos, galvoja kad visos mergos tik kris po kojom schmoll.gif
ir dar labai nepatinka kai vyru uzpakaliai dideli, kazkaip nevyriska... g.gif

o kas patinka g.gif fizinis grozis tikrai man ne svarbiausia mirksiukas.gif
maniskis toks aukstas (190), tai labai patinka kartais salia pasijausti mazytei 4u.gif
Atsakyti
šiaip aš irgi už tą nuomonę, kad svarbiausia žmogaus vidus, bet jei jau kalbam apie išorę...
Man patinka ilgaplaukiai blondinai mėlynom akim, gali būti netgi neaukšto ūgio blush2.gif
Ale gi vyras mano tai visai ne toks...Ir praplikęs neblogai, ir aukštas, ir tvirtas...
Bet gatvėje atsisuku būtent į ilgaplaukius.... ax.gif
Atsakyti
Na, aišku, vidus yra svarbiausia, bet vis dėlto...man patinka tik aukšti, nes prie žemesnių aš pati jaučiuosi blogai, taip pat patinka lieknesnio sudėjimo, jokiu būdu ne "pūzriai" (kaip pavyzdžiui Giedrius iš "ideali pora").
Ir visai neseniai supratau, kodėl man žiauriai patinka mano draugo, su kuriuo aš jau 6 metus kartu, kojos - todėl, kad jos lieknos, ilgos ir kreivokos:), kai jam tai pasakiau labai juoktis pradėjo smile.gif
Atsakyti
Man patinka vyriski vyrai, t.y. aukstesnis uz mane, tvirtaus sudejimo (pasportaves), tvirtu ranku, zydraakiai. Salia vyro turiu jaustis kaip uz sienos - saugiai, kadangi pati esu lieknute.
Nepatinka ilgaplaukiai, superliekni, ir visokie Bombiniai (kaip Giedrius is idealios poros).
Atsakyti
o man patinka maniskis wub.gif net jei jo figura pasikeistu,as ji vistiek labai labai myleciau wub.gif tai va...ilgaplaukis wub.gif stambaus sudejimo wub.gif aukstas wub.gif su paciu mieliausiu pilvuku pasaulyje,kuri taip faina akabinti wub.gif nuostabiom rudom akim wub.gif ech...myliu as ji wub.gif
Atsakyti
O man grazus mano vyras ax.gif Gal nuskambes banaliai, bet kas kart kai ji pamatau isimyliu is naujo wub.gif Va turi zmogus kazka tokio ko neturejo buve rolleyes.gif
Atsakyti
O man patinka aukshtesni uz mane smile.gif ir kudi vyrai, trumpais plaukais ir graziu ranku, visada atkreipiu demesi i vyro rankas, man labai grazu, kad pas kudus vyrus ir moteris buna ishsihovusios kraujagysles ant ranku, jau taip grazu... ax.gif Grieztoku veido bruozu, mano vyras butent toks ir yra, uz mane aukshtesnis, kudas ir graziom rankom wub.gif

O nepatinka labai visokie kulturistai, jau man taip negrazu, fu fu fu ir teshliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pin-up_girl: 03 birželio 2006 - 21:21
QUOTE(A.IEVA @ 2006 06 02, 19:41)
neseniai supratau, kodėl man žiauriai patinka mano draugo, su kuriuo aš jau 6 metus kartu, kojos - todėl, kad jos lieknos, ilgos ir kreivokos:),

drinks_cheers.gif
o maniskio gal nekreivokos bet uztad plaukuotos kaip reikalas wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 06 03, 21:19)
graziu ranku, visada atkreipiu demesi i vyro rankas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man irgi pas vyra butinai turi buti grazios, dailios rankos...Nors ir koks grazuolis butu, bet jej rankos kaip "zemdirbio" doh.gif (na tokios grubios ir dideles)
Atsakyti