Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE(ragnez @ 2005 06 11, 10:10)
... neisivaizduoju saves su aukshtu lieknu vyru....

o žiūrėk Astai Stašaitytei, kaip tik gyslos t.y. liekni patinka biggrin.gif , man irgi atrodo , kad už vyro turėčiau jaustis kaip už mūro, juk mes tokios silpnos tongue.gif
Atsakyti
patinka aukštesni už mane, stiprūs,vyriški, ne gražuoliai o tiesiog simpatiški wub.gif
Atsakyti
Man patinka raumeningas,placiu peciu,tvirtas,aukstas vyras blush-anim-cl.gif butent toki salia ir turiu.Jauciuosi kaip uz sienos smile.gif
Man visada patiko atletiski,placiapeciai vyrai .Nemegstu neikudu, nei pilvotu ar plaukuotu ax.gif
Atsakyti
O man pilvūzai tai schmoll.gif
Atsakyti
prisijungiu prie tų, kurioms patinka aukšti ir nekūdi thumbup.gif visiškai nepatinka perkarę, kuriuos vadinu vaikais iš somalio. na tokius tik pasisodinus valgyt duot ir globot. o juk ir pačiai norisi būti globojamai, ar ne?
Atsakyti
Negaliu pasakyti, kad patinka koks nors konkretus sudėjimas. Patinka aukšti, liekni, patinka kresni, patinka storuliukai, patinka smulkūs - kiekvienam žmogui tinka skirtingas sudėjimas, viskas priklauso nuo žmogaus. Mano vyras man gražus, bet yra aibė gražių, nepanašių į jį. O gal svarbiausia charakteris - a biesas jį žino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(asilisa @ 2005 06 11, 21:16)
Man patinka raumeningas,placiu peciu,tvirtas,aukstas vyras

Va va man irgi.Deja maniskis nelabai i toki panasus.Kartais per TV,ar gatvej jam parodau kas man grazu,o jis vis:nera laiko sportuoti,bet greitu laiku.......Ir taip kiekviena karta......
Taciau as ji toki sutikau,toks jis man patiko,dabar patinka ir ateity taip pat patiks.... wub.gif
Jis taip pat turi moters ideala,kokia moteris yra jam grazi,nors as i ta moteri ne kiek nepanasi...... sad.gif ,bet mes gyvenam su zmogumi,o ne su idealu.
Bet jau kas kas slyksciai atrodo,kai tas graziu peciu vyriskis uzsitempe aptemta maikona,o is sonu krenta lasekai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doh.gif Siandien kaip tik toki maciau....ir dar nosi uzkeles aukstyn...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viki81: 12 birželio 2005 - 17:43
Man nepatinka gražūs kvaili vyrai doh.gif Apskritai, labiau patinka bjaurukai: na, kokia nosis kumpa, akys galėtų būt žvairokos, plikytė...., pilvukas, celiulitas... good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 birželio 2005 - 18:13
Iš išvaizdos man nepatinka kai būna labai už mane aukštesni. Labai nejaukiai jaučiuosi. Lyg kaip susitraukęs drabužis po skalbimo. Mano idelaus vaikino ugis turi būti pora centimetru aukštesnis. Maxsimum aštuoni.
Atsakyti
Atletiški meškinai... biggrin.gif mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Paloma @ 2005 06 12, 20:11)
Atletiški meškinai...  biggrin.gif  mirksiukas.gif  tongue.gif

thumbup.gif gerai pasakyta
Atsakyti
Man patinka šiek tiek stambesni vyrukai wub.gif
Atsakyti