Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE(hesė @ 2004 04 03, 18:59)
Dievinu vyrų "kailį" - plaukuotą krūtinę.

blink.gif Fuuuuuiiiiiii... Man tai tokie - kaip bezdziones...
Atsakyti
Na, man pirmiausia patinka aukšti, ir liekni, nu bet tik ne stambūs.
Atsakyti
tik ne zemi ir stambus biggrin.gif baisiausias dalykas man didelis vyro uzpakalis ir trumpos kojos.patinka auksti,liekni bet ne sakaliai,kad kunas nebutu suglebes,nors pvz kai labai raumeningi irgi siaubingai nemegstu tongue.gif mmm kas dar....mazas uzpakaliukas ax.gif ir kad pilvukas presa turetu sioki toki rolleyes.gif o del plaukuotumo..cia ne sudejimas bet vistiek biggrin.gif tai patinka naturaliai plaukuoti,jau geriau taip nei apsiskute issiskute ir tt,as uz tai tik kad pasitrumpintu arba skustusi pazastu plaukus(del higienos).
ir dar pastebejau kad visiskai nekreipiu demesio i blondinus,zodziu man patinka tamsus bigsmile.gif pastebejau kad sviesiom moterims dazniausiai tamsus;tamsioms-sviesus.aisku ne taisykle bet daznai sitaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 06 birželio 2006 - 06:03
Visiškai sutinku su B.Brigitte. Ne - Stori ir dideli užpakaliai, mažas užpakaliukas ech taip seksualu. Nusiskutęs ir kvepiantis, tvarkingi drabužiai...sportuojantis , bet ne raumenų kalnas... biggrin.gif
Atsakyti
O man patinka atletiski, auksti, tamsus, melynakiai..butent toks ir yra mano brangiausias wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ir as radau toki, koks man labaiusiai patinka wub.gif aukstas, sviesiaplaukis, sportuojantis, visada tvarkingas ir graziai apsirenges wub.gif
Atsakyti
Na, kaip ie kiekviena normali bobela, pasvajoju apie Clooney arba Beckhemo figuros virishki, ale turiu savo nefiguringa, ir esu patenkinta... Buciau ash ideali, ko gero ir idealaus vyro noreciau. Kaip sakant, pasvajot galima, bet svajom sotus nebusi tongue.gif
Atsakyti
Klausimukas kadangi buvo kokio sudėjimo vyrai patinka, atsakyčiau- šiaip nesu labai kategoriška, bet tik ne lieknas kaip nendrė/šakalys vyras. toks kai užlipa (atsiprašau už atvirumą blush2.gif ), kaulai tik tarška lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turėjau jaunystėje tokį draugą, pabandžiau smileysex.gif , tai vos neapsivėmiau, nors man ir vizualiai, ne tik fiziškai tokie nepatinka-kas nors turi būti stambesnio- stiprios vyriškos-ne liaunos-kojos, apvalus užpakaliukas, nugarytė, raumenukai (to iš jaunystės prisiminimų buvo stambus tik pasididžiavimas hihihi.gif ), ech... wub.gif wub.gif wub.gif kadangi tokį dabar turiu tai bent jau tuo atžvilgiu esu labai laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantofelis @ 2006 06 13, 01:03)
Na, kaip ie kiekviena normali bobela, pasvajoju apie Clooney arba Beckhemo figuros virishki, ale turiu savo nefiguringa, ir esu patenkinta... Buciau ash ideali, ko gero ir idealaus vyro noreciau. Kaip sakant, pasvajot galima, bet svajom sotus nebusi tongue.gif

as tai apie kitus nesvajoju, nes mano yra aiskiai pats graziausias.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantofelis @ 2006 06 13, 01:03)
Na, kaip ie kiekviena normali bobela, pasvajoju apie Clooney arba Beckhemo figuros virishki

Nu aš, matyt, nenormali tadu biggrin.gif

Va paskaitinėjau nuomones ir susimąsčiau (vietoj to, kad darbą dirbčiau rolleyes.gif ) apie tai, kokie vyrai man patinka...
Ūgis kažkaip nesvarbu - ir žemi, ir aukšti būna patrauklūs.
Sudėjimas irgi (na, labai driblus turbūt nepatiktų, bet šiaip patinka ir stambūs, ir tokie liekni, kampuoti)...
Akių spalva nerūpi. Plaukų irgi. Gali būt plikas, man gražu.
Vienžo, vyras vyrui nelygu, seksualumas nuo išvaizdos nepriklauso.

Svarbiausias kriterijus visgi lieka smegenys. Negaliu miegot su kvailais vyrais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapė Snapė @ 2006 06 05, 21:35)
blink.gif Fuuuuuiiiiiii... Man tai tokie - kaip bezdziones...

O man gražu wub.gif blush2.gif
Atsakyti
turintis savotisko zavesio.
Atsakyti