Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

QUOTE (agnieshka @ 2004 05 20, 06:49)
pritariu 100 %, tik dar prideciau, kad rankos turi buti dideles, na tokios letenos wink.gif

Na vieną tokį žinau rolleyes.gif Jį jau seniai Himalajuose (ar kažkur ten kur sniego yra) gaudo rolleyes.gif laugh.gif Net nuotraukų yra buvę g.gif
Atsakyti
O man patinka pilnoki vyriokai. Nepatinka sutraukos sad.gif
Labiausiai atkreipiu demesi i uzpakaliuka thumbup.gif manishkio uch koks dailus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 05 20, 12:00)
Labiausiai atkreipiu demesi i uzpakaliuka thumbup.gif manishkio uch koks dailus laugh.gif

O kaip pro kelnes matai? Ir koks turi būti gražus (kad galėčiau įsivertinti rolleyes.gif )
Atsakyti
Man patinka, kad but gerai "sudetos" smegenys ir butinai "ideta" jumoro jausmo..
Dar turi nebut saldus grazuolis ir jokiu budu ne kostiumuotas frantisekas, o su dzinsais..
Visa kita, tai tinka-stori, liesi, zemi, auksti, pliki ir ilgaplaukiai-isvaizda man nesvarbu, tiksliau svarbu, kad but nerafinuota ir neissaukianti,dar pageidautina tvarkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 05 20, 12:29)
Man patinka, kad but gerai "sudetos" smegenys ir butinai "ideta" jumoro jausmo..

O jei būtų pakankamai gerai "sudėtas" jumoro jausmas ir "įdėta" smegenų rolleyes.gif Ar galima tikėtis tamstos palankumo huh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (Noa @ 2004 05 10, 16:18)
Man tai labai patinka vyrai su smegenim. Like kuno dalys gali but kokios nori biggrin.gif

Sorry, Noa, tik dabar paskaiciau tavo posta sita-vnz. autoriniu teisu pazeidimas eilinis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (jaunute @ 2004 04 06, 08:39)
O man visada patiko zemi tongue.gif nors visi buve vaikinai budavo auksti, tai kai pasigavau zema tai ir "apzendinau ant saves" biggrin.gif jis ir yra mano idealas clap_1.gif zemas, placiu peciu, tamsiu plauku, su kreivom, raumeningom, plaukuotom kojytem, plataus kaklo (kas man visada labai patiko...sexy thumbup.gif ), o kas svarbiausia, tai grazus apvalus subiniukas (ideciau subiniuko nuotraukyte, bet jauciu paskui tas mano "idealas" mane uzmustu).

Na akurat mano vyruka apibudinai clap.gif Tik maniskio kojos negauruotos.
Siaip man ziauriai patinka tokios "futbolistu" kojos...tiesiog alpstu rolleyes.gif
Ir siaip visi mano buve (ir dabartinis vyras) - nedicki, kreivom kojytem, kietais kuneliais, bet ne raumenu kalnai (nuo tokio kaip svarcas ar stalone - supykintu), stangriom subinaitem ir neplaukuoti biggrin.gif
Siaip visad svaigau del sviesiu vaikinu, bet jei sviesus, butinai antakiai tamsus (tokius su klaules blakstienom ir antakiais, ratu apeidavau), na o vyras mano tamsus ir rudu akiu...sakau visai ne mano spalvos...bet visa kita atitinka mano norus cool.gif
Atsakyti
QUOTE (neutralas @ 2004 05 20, 12:32)
QUOTE (svetima @ 2004 05 20, 12:29)

O jei būtų pakankamai gerai "sudėtas" jumoro jausmas ir "įdėta" smegenų rolleyes.gif Ar galima tikėtis tamstos palankumo huh.gif g.gif

Aaa, tai cia beveik tas pats-as neisranki wink.gif

Tik jumoro jausmas turi but tarp subtilaus ir juodo, ne arkliskas ir be jokiu anekdotu, nes man jie nejuokingi... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (neutralas @ 2004 05 20, 15:20)
QUOTE (PilvuLka @ 2004 05 20, 12:00)
Labiausiai atkreipiu demesi i uzpakaliuka thumbup.gif  manishkio uch koks dailus laugh.gif

O kaip pro kelnes matai? Ir koks turi būti gražus (kad galėčiau įsivertinti rolleyes.gif )

Jau ir peer kelnytes matosi koks tas uzpakaliukas laugh.gif
Atsakyti
Man kai buvo -niolika, alpdavau del raumeningu, tvirtu vaikinu, plaukiko figura.
Dabartinis vyras primena smilga, raumenu uzuomazgas su mikroskopu tektu ieskoti, haha na bet jis nereliai fainas zmogus, mano artima siela.
Be to kai pati pasiziuriu i veidrodi, chmmm kazkaip naomi cambwel figuros nerasta.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (klumpele @ 2004 05 20, 13:23)
Be to kai pati pasiziuriu i veidrodi, chmmm kazkaip naomi cambwel figuros nerasta.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Nu jo, tu tiek soliariume neišgulėtum (kol spalvą pakeistum) laugh.gif
Atsakyti
Mmm. o as visada atkreipiu demesy i vyru uzpakaliukus ir kojas g.gif. I stambias, raumeningas, kaip pas futbolininkus kojas tai galiu issiziojus ziureti tongue.gif, nelabai tada ir veidas rupi. Siaip patinka tamsus, bet sviesiu irgi nesibjauriu. Kas cia dar? Svarbiausia aisku - protas, be jo visoks grozis nublanks negriztamai.
Nors tie manekeniski-leliski vaikinai, tai kad ir kokie protingi, manes turbut netrauktu unsure.gif.
Atsakyti