Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man visada patiko aukšti rudaakiai smile.gif Tačiau nežinau, ką reiškia "gražus vyras" rolleyes.gif Man vyras gali būti įdomus arba ne...
Atsakyti
QUOTE (PilvuLka @ 2004 05 20, 15:00)
O man patinka pilnoki vyriokai. Nepatinka sutraukos sad.gif
Labiausiai atkreipiu demesi i uzpakaliuka thumbup.gif manishkio uch koks dailus laugh.gif

Man irgi patinka tokie pat biggrin.gif
Atsakyti
Anksciau tik i isore ir ziurejau, bet daba suprantu, kad be proto tiek raumenys greit nublanksta. Nu as cia biski pikta ant savo vyrelio, tai todel taip ir sneku. Ji isimylejau, todel, kad labai sustrai atrodo, bet kai jau gyvenam kartu, tai ta isore man dzin, noretusi, kad kartais truputi paprotautu
Atsakyti
Man tai vyrai nelabai patinka. Labiau patinka moterys. Ir kad butu grazios ir protingos, kaip mano zmona.
Atsakyti
Man labai patinka vidutinio ūgio arba aukšti vyrai. Gali būti šiek tiek apkūnoki (na kad nebūtų kaulų rinkiniai).
O šiaip tai mano tipo vyras yra Tomas Henksas (į kurį labai panašus mano vyras, čia taip man atrodo rolleyes.gif )
O iš Lietuvos padangės žvaigždžių M. Mikutavičius ir vyrų vyras - Kuris (konstitucinio teismo teisėjas).
Atsakyti
Man patinka tokie pilnesni, netgi sakyčiau truputi su pilvuku tongue.gif
Patinka todėl turbūt kad visą gyvenimą mačiau toks mano tėtis yra ir mano vyras labai nuo jo neatsilieka augina autoritetą. Manau kiekvienai mergaitei tėtis yra vyro įdealas, tik gal ji to neišreiškia akivaizdžiai, bet pasamonėje.
Atsakyti
Man kazkaip labai jau figura nera svarbi, labiausiai veza zvilgsnis ir intelektas, na gerai jei jau apie figura, ne treniruociu saleje istreniruotas raumeningumas kartu su prakaulumu( hmm idomiai cia, kazi toks zodis is viso yra? gerai as cia issireiskiau megalol.gif ) nu zodziu toks pakankamai liesas, bet su raumenukais smile.gif
Atsakyti

А мне все мужчины нравятся, лиж бы хороший человек был blush2.gif
Atsakyti
Isvaizda padeda pastebeti zmogu,o jau po 5 min pokalbiu gali pamatyti,kad raumeningas grazuolis su "kruta tacka" nieko vertas. Man tikrai isvaizda neturi reiksmes,gali buti aukstas,zemas,plonas,storas biggrin.gif
Atsakyti

man išvaizda taip pat neturi reikšmės, bele nebūtų žemas ir baltpūkis biggrin.gif

bet kaip tik "mažiuką" ir turiu smile.gif , gerai tik, kad juočkis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamilija: 11 birželio 2005 - 08:53
man patinka neaukshti, bet "platus", stamboki, tvirto sudejimo, plaukuoti ir storu vyrishku balsu - nu toks meshkinas, uzh kurio kaip uzh pechiaus tongue.gif
prie visu kalbu apie tai, kad ishvaizda nesvarbi, neisivaizduoju saves su aukshtu lieknu vyru....
Atsakyti
Man svarbu, kad vyras būtų bent 10 cm už mane aukštesnis ir stambesnis už mane rolleyes.gif Gali būti ir liesas, bet tuomet būtinai aukštas biggrin.gif Ir nepakenčiu neužaugų tipo 1,70 su menekenų figūra schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti