Sveikutes,
Eh, ir as labai laukiu naujienu is Kristules, nors jos ir nezinau.. Jau buvau tikra, kad rasiu naujienu, o ju kaip ner, taip ner.. Jau tikrai reiketu jai vaziuoti is tu Siauliu i Klinikas.. Nesuprantu, kaip tai imanoma, juk jau virs 40 savaiciu.. Kodel toks delsimas?
VdPr dziaugiuosi, kad uzkibo zirniukas

Net tikiuosi susidurti kur laiptinej pas tavo uosvius

Kaip tik ten apie rugpjucio viduri lankysiuos pas savuosius uosvius.. Ar jusu maziukas nevaziuoja pas senelius pasisveciuoti? Mano Vytautelis ten dvi savaiteles buvo, tai gal netycia, sakau, susitiko kieme..
Carramele, stipruoliukas tavo berniukas, manau tikrai jokiu operaciju jam neprireiks.. O pamazu bedeles visos pasitrauks..
Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 21, 18:05)
O jauciuosi kokia pavargus ir nuo ko pati nezinau
Gabrieliuk, o tu kraujo tyrima seniai dareisi? Klausiu todel, kad kartais nuo streso prasideda ivairios problemeles, pvz mazakraujyste.. Po mergyciu netekties man ziauriai nukrito hemoglobinas, nors maitinuosi tai tikrai gerai..
Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2009 07 21, 22:40)
Sveikos
Mano atveju kaip tik jokių ikinėštuminių tyrimų nėra - viskas ir taip aišku, juodu ant balto parašyta - spinalinė raumenų atrofija, 25% tikimybė palikuonims. Tyrimai 10-11 savaitę ir arba gimdymas arba abortas.O tas TOKS konkretumas mane žudo
Kaip liudna.. Bet taip tikiuosi, kad nepapulsit i tuos 25 procentus..
Gintariux24, nezinojau tavo netekties istorijos.. Bet kai ja paskaiciu forume, tai taip liudna pasidare.. O zinai kas liudniausia? As netekau savo dvyniukiu apie 35 nestumo savaite ir vienos jos vardas buvo butent Emilyte.. Kaip ir tavosios mergytes.. As irgi savasias gimdziau negyvas.. Dieve kaip as tave suprantu ir uzjauciu.. Man sunkiausia yra susitaikyti su ta mintimi, kad as soko istikta neisdrisau visiems aiskiai ir grieztai pasakyti, kad man leistu atsisveikinti su mano kudikeliais.. As jas maciau tik keleta minuciu.. Bet tai liks amziams.. Bet viska atiduociau, kad galeciau nors pasakyti joms sudie..