Įkraunama...
Įkraunama...

Po angelo sparnu

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 21, 19:45)
Žinios iš Kristullės - jau nori bėgt iš Šiaulių, nes gydytojų nuomonės keičiasi kardinaliai  doh.gif . Kristullę palaiko tik ligoninės psichologė ir vedėja(s). Sakė, pagarsės kaip skandalistė, bet jau stogas važiuoja..... Planuoja kmuk lėkt.

Manau reikia jai lekt ir kuo greiciau,nes matosi ,kad tie davarys zmogu iki depresijos verysad.gif Stiprybes jai ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 21, 20:45)
Žinios iš Kristullės - jau nori bėgt iš Šiaulių, nes gydytojų nuomonės keičiasi kardinaliai  doh.gif . Kristullę palaiko tik ligoninės psichologė ir vedėja(s). Sakė, pagarsės kaip skandalistė, bet jau stogas važiuoja..... Planuoja kmuk lėkt.

manau teisingai padarytu, tegu is pacio ryto ir varo pries visas vizitacijas, nes jei nieko imtis nezada, tai ko tempt guma, gi jau pilnai subrendes vaikas o ir atsidarymas 3 tai tikrai turetu skatint, o nelaukt geresniu laiku. arba kad ir dabar pabegt is ligonine ir varyt i KMUK biski pameluot kad buvo saremiai nakciai priimtu, o ryte priimtu sprendimus konsiliumas
o siaip gal nuo keliones automobiliu, nuo vibracijos ir naturaliai prasidetu viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 21 liepos 2009 - 19:52

Sutinku, tik i KMUK thumbup.gif begt is to ""kaimo"" ax.gif bent jau taip atrodo is salies, skaitant mums pateikiama info smile.gif kazkaip keistai atrodo, neapsisprendzia gydytojai, vienas kitam priestarauja, laukia kazko, juk viskas cia gerai, nestumas sklandus, mamytes su patirtim blush2.gif sukelia panika jie ligoninej, tada ir mamyte sunervina o tada ja ir ji supanikuoja, liepia ateit, tai vel paleidzia g.gif
Atsakyti
Klaudija, jauna ar ne jauna, svarbu kad būsi mamytė 4u.gif

QUOTE(gintariux24 @ 2009 07 21, 10:29)
Oij kaip as noreciau kad mane greiciau aplankytu tokios mintys... Kol kas mane apemes tik begalinis skausmas ir vienatvės jausmas...

Gintariux, console.gif

QUOTE(delete1210 @ 2009 07 21, 11:24)
nors daznai ir paciai nebekyla rankos niekam,oi kas per mintys juk reikia myleti kiekviena diena jau vien todel kad mums leista joje dalyvauti mirksiukas.gif 

Pažįstamas jausmas..... Beje tavęs jau pasigedom Kertelėje sielai mirksiukas.gif
Gabrieliuk, stiprybės ir sėkmės tau rytoj 4u.gif

QUOTE(divėja @ 2009 07 21, 17:07)
Kazin ar kai mes gimdysim irgi sulauksim tiek smalsuoliu? g.gif

Tai jau tikrai sulauksit mirksiukas.gif

QUOTE(carramele @ 2009 07 21, 19:38)
Riebaliukus tirpinu dieta  hihihi.gif Kadangi mišinį valgo, tai paprasčiau - vandens kiekį palikau tokį patį, o dedamų miltukų šaukštelių skaičių vienu sumažinau. Poryt sversim - pažiūrėsim, kokie rezultatai. Vizualiai "sportiškesnis" lyg atrodo.

Na tai sėkmės judviem 4u.gif Tik per daug nenumeskit mirksiukas.gif

Ech, jaučiu kaip Kristulę žudo tas laukimas.... unsure.gif Tai jau tikrai gal geriau į KMUK. Stiprybės tau kristule 4u.gif
Atsakyti

blink.gif nu idomus ten gydytojai doh.gif
Tegul bega kiek kojos nesaaaaaaaaaaa!!!!!
Ramybes,stiprybes musu kristulei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 07 20, 22:44)
Čia ne viena jau darėmės juos - ir aš, ir rugsėjė, ir Rasvė. 
O jūsų atveju gal kokie ikinėštuminiai tyrimai yra?  g.gif Ar tik pastojus jau įmanoma nustatyt tuos skaičius?

Mano atveju kaip tik jokių ikinėštuminių tyrimų nėra - viskas ir taip aišku, juodu ant balto parašyta - spinalinė raumenų atrofija, 25% tikimybė palikuonims. Tyrimai 10-11 savaitę ir arba gimdymas arba abortas.O tas TOKS konkretumas mane žudo verysad.gif

Kristulės atveju jau dumčiau Kaunan rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikutes,
Eh, ir as labai laukiu naujienu is Kristules, nors jos ir nezinau.. Jau buvau tikra, kad rasiu naujienu, o ju kaip ner, taip ner.. Jau tikrai reiketu jai vaziuoti is tu Siauliu i Klinikas.. Nesuprantu, kaip tai imanoma, juk jau virs 40 savaiciu.. Kodel toks delsimas?

VdPr dziaugiuosi, kad uzkibo zirniukas smile.gif Net tikiuosi susidurti kur laiptinej pas tavo uosvius smile.gif Kaip tik ten apie rugpjucio viduri lankysiuos pas savuosius uosvius.. Ar jusu maziukas nevaziuoja pas senelius pasisveciuoti? Mano Vytautelis ten dvi savaiteles buvo, tai gal netycia, sakau, susitiko kieme..

Carramele, stipruoliukas tavo berniukas, manau tikrai jokiu operaciju jam neprireiks.. O pamazu bedeles visos pasitrauks..

Papildyta:
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 07 21, 18:05)
O jauciuosi kokia pavargus ir nuo ko pati nezinau doh.gif

Gabrieliuk, o tu kraujo tyrima seniai dareisi? Klausiu todel, kad kartais nuo streso prasideda ivairios problemeles, pvz mazakraujyste.. Po mergyciu netekties man ziauriai nukrito hemoglobinas, nors maitinuosi tai tikrai gerai..

Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2009 07 21, 22:40)
Sveikos
Mano atveju kaip tik jokių ikinėštuminių tyrimų nėra - viskas ir taip aišku, juodu ant balto parašyta - spinalinė raumenų atrofija, 25% tikimybė palikuonims. Tyrimai 10-11 savaitę ir arba gimdymas arba abortas.O tas TOKS konkretumas mane žudo  verysad.gif

Kaip liudna.. Bet taip tikiuosi, kad nepapulsit i tuos 25 procentus..

Gintariux24, nezinojau tavo netekties istorijos.. Bet kai ja paskaiciu forume, tai taip liudna pasidare.. O zinai kas liudniausia? As netekau savo dvyniukiu apie 35 nestumo savaite ir vienos jos vardas buvo butent Emilyte.. Kaip ir tavosios mergytes.. As irgi savasias gimdziau negyvas.. Dieve kaip as tave suprantu ir uzjauciu.. Man sunkiausia yra susitaikyti su ta mintimi, kad as soko istikta neisdrisau visiems aiskiai ir grieztai pasakyti, kad man leistu atsisveikinti su mano kudikeliais.. As jas maciau tik keleta minuciu.. Bet tai liks amziams.. Bet viska atiduociau, kad galeciau nors pasakyti joms sudie..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antuke: 21 liepos 2009 - 22:57
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .panos ilsisi jau,mamukams laba rytuka,skubejau naujienas pranesti.3700-55.nu greit sumpano o kam negalima konjekelio po sauksta,nu as laiminga galedama tokia zinia pranest jum pirma, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif valiooooooooo,merginos jaucias gerai tik nuvargusios vat,kai biskeli ka suzinosiu kaip jos ten tuoj pas jus,lekiu i darbuki drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(delete1210 @ 2009 07 22, 07:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  .panos ilsisi jau,mamukams laba rytuka,skubejau naujienas pranesti.3700-55.nu greit sumpano o kam negalima konjekelio po sauksta,nu as laiminga galedama tokia zinia pranest jum pirma, valiooooooooo,merginos jaucias gerai tik nuvargusios vat,kai biskeli ka suzinosiu kaip jos ten tuoj pas jus,lekiu i darbuki drinks_cheers.gif

Nu pagaliau bigsmile.gif
Sveikinimai kristulei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukiam sugryztanciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
nu pagalaiu baiges Kristules laukimo kancios, labai dziaugiuos uz ja, kad gali atsipust ir dziaugtis soske.gif
sveikinimai dideliausi 4u.gif ir mamytei ir lelytei alc.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 22 liepos 2009 - 07:57

Pažįstamas jausmas..... Beje tavęs jau pasigedom Kertelėje sielai mirksiukas.gif
labuka kazkaip nelabai kaip man daba,ir pasijutau pas jus ten tokia nevykele,ejau kelis kartelius bet nedaejau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 07 21, 20:40)
Sveikos
Mano atveju kaip tik jokių ikinėštuminių tyrimų nėra - viskas ir taip aišku, juodu ant balto parašyta - spinalinė raumenų atrofija, 25% tikimybė palikuonims. Tyrimai 10-11 savaitę ir arba gimdymas arba abortas.O tas TOKS konkretumas mane žudo  verysad.gif

Sunku ir liudna verysad.gif
QUOTE(antuke @ 2009 07 21, 22:46)
Gabrieliuk, o tu kraujo tyrima seniai dareisi? Klausiu todel, kad kartais nuo streso prasideda ivairios problemeles, pvz mazakraujyste.. Po mergyciu netekties man ziauriai nukrito hemoglobinas, nors maitinuosi tai tikrai gerai..

Tai vat ,kad as ir manau,kad gali buti mazakraujyste,bet krauja dariausi pries menesi koki,tai tipo viskas gerai nieko nera doh.gif Bet cia su jais baika menka,gal nedaziurejo,gal cia pas juos skaitosi gerai,kaip visada doh.gif

Labas rytas 4u.gif

Nu pagaliauuu geros naujienos thumbup.gif

KRISTULE,SVEIKINIMAI wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrieliukas: 22 liepos 2009 - 08:04