Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

Bet tai žiūrint į tą ratą, jo kairė nuo MC skaitosi rytinė pusė, net ZET taip rašo, tai užtai ir susimaliau, kaip žiūrėti reikia
Papildyta:
Kur tą laikroduką įsijungti reikėtų?

Apie puses tai nusišnekėjau, jos čia nei prie ko, nekreipkit į mane dėmesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 29 liepos 2009 - 11:46
QUOTE(niekada @ 2009 07 29, 11:43)
Bet tai žiūrint į tą ratą, jo kairė nuo MC skaitosi rytinė pusė, net ZET taip rašo, tai užtai ir susimaliau, kaip žiūrėti reikia
Papildyta:

Tos planetos, kurios patekės iškart po saulės, bus vakarinės. Vakarinės visos iki opozicijos su saule, t.y. 180° atstumu. Tada prasideda rytinės pusė. Pataisiau dabar!
Laikroduko funkcija yra Dinamics of time.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 29 liepos 2009 - 11:47
Nepykit, man kažkaip lėtai daeina, tai mano tikrai 4 ne 1?
Atsakyti
http://www.skyscript...rcuryorbit.html
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 07 29, 11:43)
Papildyta:

Apie puses tai nusišnekėjau, jos čia nei prie ko, nekreipkit į mane dėmesio  smile.gif

Nenusišnekėjai, tik čia kalbama apie horoskopo pusiausferas, t.y. viso Zodiako dalinimą į rytinę ir vakarinę, o mes kalbam apie planetų padėtį saulės atžvilgiu. Tiesiog čia planetų fazės. Kaip jaunatis, pilnatis Mėnulio atveju, taip ir planetos turi savo fazes Saulės atžvilgiu.
Atsakyti
Ačiū, merginos, man kartais tikrai sunkiai daeina, bet jau kai suprantu, tai visam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 29 liepos 2009 - 11:56
QUOTE(niekada @ 2009 07 29, 11:49)
Nepykit, man kažkaip lėtai daeina, tai mano tikrai 4 ne 1?

Aš pasilieku prie nuomonės, kad vakarinis, 4 fazė.
4 фаза.

Меркурий позади Солнца. Фаза продолжается с начала ретроградного движения Меркурия до нижнего соединения Солнца и ретроградного Меркурия.. ( Влияют ли фазы Меркурия на образ мышления и пытливость ума?)
Для человека 4й фазы (шамана) активное (творческое) воображение и интуиция составляет основной инструмент познания окружающего мира. Слово интуиция происходит от латинского корня «intuire« и означает созерцание и познание объекта бессознательным путём, методом растворения в интересующем объекте. Хорошая интуиция позволяет колдуну «видеть» потенциальные возможности объекта при исследовании его свойств в настоящем. Сам «созерцающий» в этот момент выглядит погружённым в себя и несколько отстранённым, но это не значит, что в данный момент он не участвует в процессе познания вещи, явления или ситуации.

Вот ещё несколько мгновений назад человек, не понимавший совсем ничего в сложившейся ситуации, вдруг спонтанно через «инсайт» (озарение) неизвестного происхождения, подобного вспышке молнии и удару грома, мгновенно прозревает и осознаёт всё в мельчайших деталях, причём то, что он «познал», как правило, соответствует истине. Что это такое и как такое возможно? Чтобы ответить на этот вопрос, нам придётся проследить, как решает стандартные школьные
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 29 liepos 2009 - 11:58
Čia matyt retrogradinio poveikis palėtintame supratime biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku!
Gerai paplepėjom, man jau laikas bėgti į darbą. Prisijungsiu vakare.
Atsakyti
Didelis ACIU Jolcikui ir Niekada 4u.gif rusiskas aprasymas labai tinka smile.gif
Atsakyti
Jupiteryje atsirado juoda deme. Tikriausiai, del isirezusio asteroido, kaip speja mokslininkai. Ar tokie ivykiai neturi astrologines reiksmes?
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 29, 19:42)
Jupiteryje atsirado juoda deme. Tikriausiai, del isirezusio asteroido, kaip speja mokslininkai. Ar tokie ivykiai neturi astrologines reiksmes?

Aš nežinau. Jupiteris žmonių gyvenime vadinamas didžiąja laime, o valstybių horoskopuose reiškia aukštąjį mokslą, spaustuves, leidybą, bažnyčią, ryšius su užsieniu. Man net įdomu, ar tose sferose įvyks kokios perturbacijos ar ne. Jeigu dėl to asteroido Jupiteris nei kiek nepakeis trajektorijos, tai tolesnių įvykių prognozės turėtų taip pat nesikeisti.
Cara, tavo Merkurijus vakarinis 3 fazė. 4u.gif
Vis galvojau, kaip lengviau nusatyti Merkurijaus fazes. Taigi, reikia Saulę padėti vietoj Asc, nubrėžti horizontalią liniją per zodiako ratą, tada visos planetos apačioje bus vakarinės, o viršuje - rytinės.
Atsakyti