Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

Sveika sugrįžus, Rozmarinai... 4u.gif
Linabalt, nepatogu klaust, bet kokia tavo sūnaus sveikata? Mano mama dirba spec.darželyje, tarp vaikų dažnai pasitaiko ir aspergeriukų.
Ji minėjo, kad labai sunku nustatyti šią diagnozę. Vienas kolegių pastebėjimas esant Aspergerio sindromui - jie dažnai turi tokių sveikatos sutrikimų kaip alergija, sutrikusi žarnyno veikla, neduokdie - epilepsija. Na, miego sutrikimai jau įprastas reiškinys unsure.gif
Atsakyti
Асцендент в Овне
Пламенный трибун обливает грязью диктатора.

Pabandysiu išverst.
Įsiaudrinęs tribūnas (Senovės Romos istoriją galima pasiskaityt, jeigu neaišku ax.gif ) pila purvą ant diktatoriaus.

Пламенный čia gal daugiau jausmui nusakyti, nes pažodžiui tai - liepsnojantis.

Kaip galvojat, mergiotės? Gal turit ir kitų interpretacijų?
Atsakyti
Dekui 4u.gif
na jo kartais isijauciu ir uzsiliepsnoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberry @ 2009 07 31, 10:30)
Sveika sugrįžus, Rozmarinai...  4u.gif
Linabalt, nepatogu klaust, bet kokia tavo sūnaus sveikata? Mano mama dirba spec.darželyje, tarp vaikų dažnai pasitaiko ir aspergeriukų.
Ji minėjo, kad labai sunku nustatyti šią diagnozę. Vienas kolegių pastebėjimas esant Aspergerio sindromui - jie dažnai turi tokių sveikatos sutrikimų kaip alergija, sutrikusi žarnyno veikla, neduokdie - epilepsija. Na, miego sutrikimai jau įprastas reiškinys  unsure.gif

Na, su sveikata yra tokiu visokiu reiskinuku - neaiskios kilmes paberimai, bet jie labiau budavo vaikyteje, dabar arba nebepastebiu, nes jau neleidzia save apziurineti (didelis juk smile.gif ), arba ju nebera, del zarnyno tai budavo viduriu kietejimo bedos kudikysteje, bet su laiku isaugo, gal del to, kad gan sveikai matinosi (beje, augdamas labai rinkosi ka valgyti, ir jei pasakydavau, kad tai sveika - valgydavo, is visu nesveiku maistu nesibaide tik saldumynu lotuliukas.gif ), epilepsijos nera, o vat su miegu - bedos nuo gimimo. Pirmus 3 men beveik nemiegojo, paskui iprato miegoti vezinamas lauke, o namie - nei per kur, naktimis daznai prabudinedavo pazisti, o kai nujunkiau - siap prabudinedavo verkdamas kelis kartus per nakti. Neprisimenu kada ismoko miegoti neprabusdamas, bet jau paauges, o paauglysteje vel visiskai isejo is ritmo, ir dabar bludineja. Gerai tik , kad nebeverkia, nes mazesnis labai daug verkdavo del ivairiu smulkmenu, gal iki kokiu 12m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linabalt: 31 liepos 2009 - 11:28
Sveikutes 4u.gif
Ilindau pasiskaitineti blush2.gif ir pamaciau labai idomu rusiska linka,apie vaiko pradejimo laika ir pan.Mane labai seniai domina vienas klausimas;Po kokiais zodiako zenklais geriausia yra gimdyti vaikuti arba bandyti ji pradeti?
Manau,kad kazkiek i tema paklausiau ax.gif Nes sunku atsirinkti,literaturoje labai daug kur giriamos zuvys,jauciai.O man idomu tiktais,aciu jums 4u.gif
Atsakyti
ujazau marija šventa, tik žuvies tai jau nereikia.
Atsakyti
reikia reikia!.. smile.gif
o jei kas,tiks pietums.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugiaziede: 31 liepos 2009 - 14:39
Man tiesiog idomi jusu kaip profesionalu ar netgi megeju nuomone.
Mano pirmagime turejo gimti Liuto zenkle,bet isejo taip kad gime po Dvyniu zenklu-na bet savybes tai ji turi visiskai ne Dvynio,o grynai Liuto zenklo atstovo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai normalu, kiekvienas žmogus dar turi ascedentinį horoskopo ženklą, kuris dažniausiai nesutampa su oficialiuoju ir daug labiau reiškiasi nei jis.
Atsakyti
Laikykis, Linabalt, stiprybės tau. Sunkios šios dienos ir man, kažkokius kvailus išpuolius telefonu darbe patyriau. Ar tik nesipildo Jolčiko pranašystės? g.gif
Pasikartosiu, kad Aspergerio sindromo diagnostika nėra lengva.
Mama pasakojo, kad dabar vaikai turi be galo daug nerimo, elgesio, aktyvumo ir dėmesio sutrikimų, kurie laiku nediagnozuojami ir negydomi. Ir tai - nei autizmas, nei Aspergeris. Lietuvoje kol kas sunku su diferencine diagnostika šioje srityje, ko nepasakytum apie pvz.: astmą. Berods JAV buvo iškelta idėja visus 18-24 mėn. vaikus testuoti dėl autizmo.
Manau vienas iš svarbesnių dalykų tokiais atvejais yra intelekto raida. Kai kurie vaikučiai spec.darželiuose turi, na kaip čia švelniau pasakius, intelekto lubas ir tepasiekia tik tam tikrą lygį.
Nesu šių dalykų žinovė, čia tik iš diskusijų su savo mama.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 07 31, 15:25)
Sveikutes 4u.gif
Ilindau pasiskaitineti  blush2.gif  ir pamaciau labai idomu rusiska linka,apie vaiko pradejimo laika ir pan.Mane labai seniai domina vienas klausimas;Po kokiais zodiako zenklais geriausia yra gimdyti vaikuti arba bandyti ji pradeti?
Manau,kad kazkiek i tema paklausiau ax.gif Nes sunku atsirinkti,literaturoje labai daug kur giriamos zuvys,jauciai.O man idomu tiktais,aciu jums 4u.gif

Jei imant taip abstrakciai, tada pirmiausia ziurek savo ir vyro zenklus, tada - kas su abiems siais zenklai dera. Nezinau, kur tu radai, kad zuvys yra geras zenklas, bet siame forume zuvys, o ypac zuvinai, tikrai neturi paklausos, nors pasiula nemaza lotuliukas.gif Beje, palandziojau po pazinciu svetaines, tai daugiausia moteru i draugus prisideje, ir aktyviausi ju "kabintojai" - butent zuvinai doh.gif Jauciai irgi - gerai i kompanija mergelems, o su kokiu avinu jam butu sunku susigyventi (cia tik pavyzdys is galvos, tikslaus zenklu atitikimo nezinau jei ka). Taip kad pnagrinek atitikimu horoskopus ir spresk. Nors kazin ar tai ka pades, nes is tikruju atitikima reiketu ziuretiv dar ir pagal Asc, ne tik zodiako zenkla, o Asc is anksto numatyti kazin ar imanoma smile.gif
Atsakyti
Štai, mergiotės, žiūrėkit http://www.roditeli....ro_zachatie2009 mirksiukas.gif
šiandien labai gera diena smile.gif
Atsakyti