Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

QUOTE(Blueberry @ 2009 07 31, 15:53)
Laikykis, Linabalt, stiprybės tau. Sunkios šios dienos ir man, kažkokius kvailus išpuolius telefonu darbe patyriau. Ar tik nesipildo Jolčiko pranašystės? g.gif

Aciu, tu irgi laikykis 4u.gif Tuoj pasibaigs uztemimu periodas, visi gal lengviau atsikvepsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 31, 16:03)
ei imant taip  abstrakciai, tJada pirmiausia ziurek savo ir vyro zenklus, tada -  kas su abiems siais zenklai dera. Nezinau, kur tu radai, kad zuvys yra geras zenklas, bet siame forume zuvys, o ypac zuvinai, tikrai neturi paklausos, nors pasiula nemaza lotuliukas.gif Beje, palandziojau po pazinciu svetaines, tai daugiausia moteru i draugus prisideje, ir aktyviausi ju "kabintojai" - butent zuvinai doh.gif Jauciai irgi - gerai i kompanija mergelems, o su kokiu avinu jam butu sunku susigyventi (cia tik pavyzdys is galvos, tikslaus zenklu atitikimo nezinau jei ka).  Taip kad pnagrinek atitikimu horoskopus ir spresk. Nors kazin ar tai ka pades, nes is tikruju atitikima reiketu ziuretiv dar ir pagal Asc, ne tik zodiako zenkla, o Asc is anksto numatyti kazin ar imanoma smile.gif

Va cia tai idomus aspektas tongue.gif lotuliukas.gif
Kiek skaiciau horoskopuose,kiek kalbejo Palmira,meiles horoskopuose tai man idealiai kaip DVYNIUI tinka Vandenis - taigi,pirmas vyras buvo tikras Vandenis-bet nuo jo tiek nukentejau,kad romanus dramas galiu rasyti verysad.gif vienintelis geras dalykas mano dukryte wub.gif
Raso kad DVYNIAI visiskai netinka poroje su Skorpionu.Antras mano vyras skorpionas (11.22 ant ribos gimes ,ryte) esame kartu jau 5 metai ir tikrai nenoriu keisti i nieka kita,nors anksciau buvau labai priesiska siam zenklui,dabar man jis vienas is geriausiu thumbup.gif
tai va,kartais ir nebezinai kurie horoskopai tiesa sako,kurie siaip is dangaus kuriami.
Na,bet pasiklausinejau tik idomumo delei-siaip ir as pati galima sakyti "kaip is kitos planetos" (su psichika ir intelektu viskas ok)esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 31, 16:03)
Jei imant taip  abstrakciai, tada pirmiausia ziurek savo ir vyro zenklus, tada -  kas su abiems siais zenklai dera. Nezinau, kur tu radai, kad zuvys yra geras zenklas, bet siame forume zuvys, o ypac zuvinai, tikrai neturi paklausos, nors pasiula nemaza lotuliukas.gif Beje, palandziojau po pazinciu svetaines, tai daugiausia moteru i draugus prisideje, ir aktyviausi ju "kabintojai" - butent zuvinai doh.gif Jauciai irgi - gerai i kompanija mergelems, o su kokiu avinu jam butu sunku susigyventi (cia tik pavyzdys is galvos, tikslaus zenklu atitikimo nezinau jei ka).  Taip kad pnagrinek atitikimu horoskopus ir spresk. Nors kazin ar tai ka pades, nes is tikruju atitikima reiketu ziuretiv dar ir pagal Asc, ne tik zodiako zenkla, o Asc is anksto numatyti kazin ar imanoma smile.gif

Na čia gryna tiesa!!! Net ir aš pažiūrėjau bigsmile.gif Kokie 70 procentų žuvinai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 07 31, 17:13)
Va cia tai idomus aspektas tongue.gif  lotuliukas.gif
Kiek skaiciau horoskopuose,kiek kalbejo Palmira,meiles horoskopuose tai man idealiai kaip DVYNIUI tinka Vandenis - taigi,pirmas vyras buvo tikras Vandenis-bet nuo jo tiek nukentejau,kad romanus dramas galiu rasyti verysad.gif vienintelis geras dalykas mano dukryte wub.gif
Raso kad DVYNIAI visiskai netinka poroje su Skorpionu.Antras mano vyras skorpionas (11.22 ant ribos gimes ,ryte) esame kartu jau 5 metai ir tikrai nenoriu keisti i nieka kita,nors anksciau buvau labai priesiska siam zenklui,dabar man jis vienas is geriausiu thumbup.gif 
tai va,kartais ir nebezinai kurie horoskopai tiesa sako,kurie siaip is dangaus kuriami.
Na,bet pasiklausinejau tik idomumo delei-siaip ir as pati galima sakyti "kaip is kitos planetos" (su psichika ir intelektu viskas ok)esu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skirstyti žmones į tinkamus ir netinkamus partnerius tik pagal Saulę yra labai paviršutiniška 4u.gif Labai banaliai kalbant, atkreipk dėmesį į savo ir partnerio Mėnulius, gal jie tame pačiame ženkle, ar sudaro teigiamus aspektus..Dar į Selenas, Jupiterius pažiūrėk ax.gif Pabandyk kad ir internete sinastriją pasidaryt mirksiukas.gif
Dėl vyro Skorpiono, tai patikrink, ar tikrai jis ne Šaulys, labai priklauso nuo gimimo metų smile.gif
Atsakyti
Sveikutės.Aš irgi domiuosi astrologija tik esu dar tokia žalia blush2.gif .Todėl gal kas nors man paaiškins ką reiškia Jupiteris Skorpiono 13 laipsnyje ir 12 būste?Dar sudaro opoziciją su Mėnuliu ir sekstilę su Lilit.Visiškai susipainiojau ir nebežinau,tai kur man tos didžiosios laimės ieškoti? g.gif
Atsakyti
aš tai drožiu beržinę rykštę jolčikui pirmiausiai, nes iš kvailo nepasitikėjimo savimi, švaisto savo talentą, mano mokytojas sakė, kad rykštės puikiausiai išgydo nuo visokių baimių.

o po to, gal ir la jūrei įkrėsiu šiek tiek, nes kol mokiausi jau tiek susidūriau su profesionalais, parduodančiais žmonėms kompiuterines interpretacijas, kad tiesiog pikta, kad dvi tokios talentingos astrologės šitaip nepasitiki savimi.

la jūre, tai išpersiu, nes tik jos dėka pasinėriau į šitą beprotybę ir labai piktinuosi, kad žmogus sugebėjęs įkvėpti žmogų ant mirties slenksčio, savęs šitaip nevertina. ir nesakyk, kad ne. vis tas jūsų abiejų perdėtas kuklumas.

jeigu ne jūs abi, niekad nebūčiau suradus tiek jėgų vėl pradėti viską iš naujo.

aš labai dėkinga už tą milžinišką paramą man ir pasitikėjimą, nepaisant mano pasibjaurėtino būdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corpse rozmarinas: 31 liepos 2009 - 22:40
drinks_cheers.gif visiskai pritariu Rozmarinui - Jolcik ir La Jure, meskite visus savo nereiksmingus uzsiemimus ir imkites to, kam esate sutvertos biggrin.gif Jusu talentai per krastus liejasi, o jus slapstotes nuo zmoniu nono.gif:
Atsakyti
aš noriu, mano svajonė, suburti ratą talentingų astrologų, kurie būtų kartu, dalintusi tuo, ką žino. jaustų šilumą vienas kitam, susijungtų agregore, kuris šiuo metu gan stipriai serga.
Atsakyti
Mielai prisijungciau prie sio rato, deja, nesu talentinga astrologe, galeciau siaip, del grozio ir kompanijos padalyvauti, prisijungti prie agregoro drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
to pilnai užteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Tada jungiuosi smile.gif
Atsakyti
gera, tai zinoti.
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2009 07 31, 22:58)
Sveikutės.Aš irgi domiuosi astrologija tik esu dar tokia žalia blush2.gif .Todėl gal kas nors man paaiškins ką reiškia Jupiteris Skorpiono 13 laipsnyje ir 12 būste?Dar sudaro opoziciją su Mėnuliu ir sekstilę su Lilit.Visiškai susipainiojau ir nebežinau,tai kur man tos didžiosios laimės ieškoti? g.gif

tai ne viskas taip paprasta, opozicija yra neigiamas aspektas, be to pats stipriausias.

pažeistas jupiteris dažniausiai liudija apie žmogaus išlaidumą, kadangi 12 būste ir pažeistas mėnulio, tai galima būtų traktuoti, kad nesugebi atskirti kas draugas, o kas priešas, ir išmėtai pinigus vilkams ėriuko kailiuose.

o štai mėnulis šeštam būste, moters astro ir dar pažeistas jau liudija apie sveikatos problemas.
Papildyta:
mieliausiasis jolčik, ar leisi į naująjį forumą sudėt tavo vertimus, kad viskas būtų sistemingai ir aiškiai, pagal temas? aišku su nuoroda į vertėją.

ir atsiprašau, kad vakar drožiau rykštę, buvau tiesiog nežmoniškai paveikta alkoholio.
Papildyta:
ir dar man idomu, kur dingo la jūre???
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 07 31, 17:13)
Va cia tai idomus aspektas tongue.gif  lotuliukas.gif
Na,bet pasiklausinejau tik idomumo delei-siaip ir as pati galima sakyti "kaip is kitos planetos" (su psichika ir intelektu viskas ok)esu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gali būt kad ištikrųjų jis su skorpionu nedaug ką bendro turi. aš visiškai nepritariu bendriems apibūdinimams.
Papildyta:
ut vaižgantė iš kaimo atalakė.

pavėluotai bet su gimimo diena sveikinu!
Atsakyti