QUOTE(chasmina13 @ 2009 07 31, 22:58)
Sveikutės.Aš irgi domiuosi astrologija tik esu dar tokia žalia

.Todėl gal kas nors man paaiškins ką reiškia Jupiteris Skorpiono 13 laipsnyje ir 12 būste?Dar sudaro opoziciją su Mėnuliu ir sekstilę su Lilit.Visiškai susipainiojau ir nebežinau,tai kur man tos didžiosios laimės ieškoti?
tai ne viskas taip paprasta, opozicija yra neigiamas aspektas, be to pats stipriausias.
pažeistas jupiteris dažniausiai liudija apie žmogaus išlaidumą, kadangi 12 būste ir pažeistas mėnulio, tai galima būtų traktuoti, kad nesugebi atskirti kas draugas, o kas priešas, ir išmėtai pinigus vilkams ėriuko kailiuose.
o štai mėnulis šeštam būste, moters astro ir dar pažeistas jau liudija apie sveikatos problemas.
Papildyta:
mieliausiasis jolčik, ar leisi į naująjį forumą sudėt tavo vertimus, kad viskas būtų sistemingai ir aiškiai, pagal temas? aišku su nuoroda į vertėją.
ir atsiprašau, kad vakar drožiau rykštę, buvau tiesiog nežmoniškai paveikta alkoholio.
Papildyta:
ir dar man idomu, kur dingo la jūre???
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 07 31, 17:13)
Va cia tai idomus aspektas
Kiek skaiciau horoskopuose,kiek kalbejo Palmira,meiles horoskopuose tai man idealiai kaip
DVYNIUI tinka
Vandenis - taigi,pirmas vyras buvo tikras Vandenis-bet nuo jo tiek nukentejau,kad romanus dramas galiu rasyti

vienintelis geras dalykas mano dukryte
Raso kad DVYNIAI visiskai netinka poroje su
Skorpionu.Antras mano vyras skorpionas (11.22 ant ribos gimes ,ryte) esame kartu jau 5 metai ir tikrai nenoriu keisti i nieka kita,nors anksciau buvau labai priesiska siam zenklui,dabar man jis vienas is geriausiu
tai va,kartais ir nebezinai kurie horoskopai tiesa sako,kurie siaip is dangaus kuriami.
Na,bet pasiklausinejau tik idomumo delei-siaip ir as pati galima sakyti
"kaip is kitos planetos" (su psichika ir intelektu viskas ok)esu
gali būt kad ištikrųjų jis su skorpionu nedaug ką bendro turi. aš visiškai nepritariu bendriems apibūdinimams.
Papildyta:
ut vaižgantė iš kaimo atalakė.
pavėluotai bet su gimimo diena sveikinu!