Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

sveiki, aš dar tik pradedu domėtis astrologija, bet norėjau paklausti. mano gimimo metu lilit buvo ožiaragyje. dabar ji vėl juda jame. tai reiškia, kad jo sąvybės veikia mane stipriau šiuo metu ar ne? blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
la, aš tai nenaudoju tokio dalyko kaip lilit, bet nelabai supratau, ką turėjai omeny sakydama, kad juda?
Papildyta:
jolčik, la jūre, arbatėle, ar įmanoma su ZET pažiūrėti soliarą?
Papildyta:
gimimo žemėlapyje žvaigždės stovi nejudėdamos, visada toje pačioje vietoje.
Atsakyti
Labai atsiprašau,per savo nemokšiškumą ne taip parašiau doh.gif .Mano Jupiteris yra ant XII namo kuspidos Skorpione,13laipsnyje,o Mėnulis 12 Jaučio laipsnyje.VI būstas prasideda 13 Jaučio laipsnyje.Dabar jau gerai parašiau.taip pat Mėnulis sudaro triną su Lilit,kuri yra Ožiaragyje.Dar Ožiaragyje yra krentantis mėnulio mazgasR ir likimo kryžius.ta R raidelė reiškia retrogradinis?O kas dėl draugų,tai aš jų mažai turiu,galima sakyti beveik neturiu.Pati po kurio laiko nuo jų pasitraukiu ir bendravimas nutrūksta.Net nežinau kodėl.Gal būt kaip tik todėl kad iš pradžių visus laikau draugais,o po kurio laiko jie mane išduoda verysad.gif .Dabar jau esu atsargesnė.Kas dėl pinigų tai nesu aš išlaidi,moku pataupyti kai to reikia,gal kad ne tiksliai viską parašiau taip gavosi.Vis per savo kvailą galvą!Tik knygoms negailiu pinigų.Čia tai jau galiu kad ir visas santaupas išleisti ax.gif
Atsakyti
tai pala, reiškia mėnulis yra 5 būste? vadinasi jupiteris irgi ne 12, o 11. tai vėlgi viską keičia, be to dar reikia žiūrėt kokiuose jie ženkluose.
Atsakyti
ZET 7 programoje yra "Solar Alfirdary".Tai čia tas pats?
Atsakyti
kur radai, angelėli?
Papildyta:
oj jau ir pati radau, aciū smile.gif
Atsakyti
Pagal astro.com tai ir išeina Jupiteris XI būste Skorpione,o pagal ZET7 jis XII būste Skorpione.kaip tai suprast?
Papildyta:
Va ir pati suradau,ten kur turėjo būti Placidus,pas mane buvo Koch!dabar jau viskas atitinka.Jupiteris XI būste
Atsakyti
och tu šventas juozapai su juozapukais, zet reikia dar suprogramuot, kad jis teisingai veiktų. nu parašyk savo duomenis, pažiūrėsi kurie tikrieji.
Papildyta:
aš nuo pat ryto sėdžiu prie horoskopų, ir šiandien kažkoks smegenų atsivėrimas, šitiek naujos info sugebėjau suprast, kad dabar galva sukasi ir nebežinau prie kurio dalyko pult, viskas taip vilioja. norisi ir ten ir ten dar pažiūrėt, o kaip tai padaryt vienu metu?
Papildyta:
dabar noriu verkt, kad turiu sudarinėt pilnus, horoskopus, nes labai noriu kusitis po mažus gabaliukus, nagrinėt kiekvieną plotelį įvairiausiai būdas. kažkodėl šiandien žiauriai žiauriai reiškiasi mano smulkmeniškumas.
Atsakyti
1982 10 05 12.10.koordinatės 55n50 024e58
Atsakyti
cha, na ko norėt, šiandien mano venera daro šaunius sekstilius su merkurijum ir saturnu, štai iš kur net noras tvarkytis.
Papildyta:
chasmina, tu man geriau miesta pasakyk, nepasitikiu as tais skaiciukais.
Atsakyti
Šiandien gi 10 Mėnulio diena,o tą dieną atsiveria kartais nesąmoningai slapti žinių šaltiniai smile.gif
Papildyta:
Kupiškis
Atsakyti
agha, 11-5 būstai, bet visiškai ant ribos. nu bet ir bjaurią opoziciją tu turi.
Papildyta:
chasmina, nekreipk dėmesio, nesusilaikiau pagundai piktybiškai pajuokaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corpse rozmarinas: 01 rugpjūčio 2009 - 11:45