cara, prasivalyk asmeninę dėžutę, negaliu tau išsiųsti a.ž.
jau prasivaliau.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 02, 09:04)
o aš noriu pasigirt, vakar savo pirmają metinę prognozę pateikiau vie6am teismui ir buvau pagirta tarp astrologų 
nu su dabartiniu klientų sąrašu, jau galima ir iš darbo eit.
beje, kadangi šis mechanizmas, pirštais nerodisim koks, nėra palankus tokių kaip mes gyvavimui ir tenka naudotis prakeikimais, burtais ir t.t., kad išgyventum, tai savo naujajam forume aš draugiškai siūlau jolčikui, la jūrei ir arbatėlei, atsidaryti savo asmenines temas.
paskirsiu skyrių ir taro bei chirologijai, jei bus norinčių

nu su dabartiniu klientų sąrašu, jau galima ir iš darbo eit.
beje, kadangi šis mechanizmas, pirštais nerodisim koks, nėra palankus tokių kaip mes gyvavimui ir tenka naudotis prakeikimais, burtais ir t.t., kad išgyventum, tai savo naujajam forume aš draugiškai siūlau jolčikui, la jūrei ir arbatėlei, atsidaryti savo asmenines temas.
paskirsiu skyrių ir taro bei chirologijai, jei bus norinčių

Rozmarinai, priimk i kompanija prasau

tai tave aš ir be atskiro pakvietimo buvau įtraukus. apskritai nesiruošiu niekam dalint leidimų, visos su kurioms bendrauju yra ten pageidaujamos ir laukiamos.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 02, 18:06)
tai tave aš ir be atskiro pakvietimo buvau įtraukus. apskritai nesiruošiu niekam dalint leidimų, visos su kurioms bendrauju yra ten pageidaujamos ir laukiamos.
Super

QUOTE(Jolčikas @ 2009 08 01, 21:29)
Kažko man šiomis dienomis visai "neina" darbas su astro informacija, esu mieguista, išsiblaškiusi. Palauksiu, kol preis eilinis užtemimas, tada pulsiu prie brėžinių analizės.
ar jau praejo tas eilinis uztemimas? man mieguistumas jau praejo

ką tik įvyko jupiterio jupiterio konjunkcija, didžioji laimė. galiu pasakyt, kad man tai tikrai laimė nutiko.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 02, 18:06)
visos su kurioms bendrauju yra ten pageidaujamos ir laukiamos.

Papildyta:
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 08:48)
ką tik įvyko jupiterio jupiterio konjunkcija, didžioji laimė. galiu pasakyt, kad man tai tikrai laimė nutiko.
idomu, idomu...
Papildyta:
pazistamas paprase del darbo suzinoti...idomu ar tinkamas siandien laikas?

kodėl nebetikės? ateiviai labai geri yra, kur kas geresni nei žmonės 
nu gavau nuostabią dovaną ir krūvą litų, net nepatogiai jaučiuosi prieš tą žmogų, nes nesijaučiu verta tiek daug.
Papildyta:
tai reikia jo duomenų.
Papildyta:
nu duok pažiūrėsiu, šiandien aš gera.
blem jau antras horoskopas iš eilės nesirašo nors tu ką. nekenčiu poros suderinamumo daryt, noriu tik prognozių prognozių prognozių.

nu gavau nuostabią dovaną ir krūvą litų, net nepatogiai jaučiuosi prieš tą žmogų, nes nesijaučiu verta tiek daug.
Papildyta:
tai reikia jo duomenų.
Papildyta:
blem jau antras horoskopas iš eilės nesirašo nors tu ką. nekenčiu poros suderinamumo daryt, noriu tik prognozių prognozių prognozių.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 08:56)
kodėl nebetikės? ateiviai labai geri yra, kur kas geresni nei žmonės 
Papildyta:
tai reikia jo duomenų.

Papildyta:
tai reikia jo duomenų.
nors del jo prasysiu as, svarbu koks jam dabar laikas?
Papildyta:
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 09:01)
Aciu

taigi nesunku pažiūrėt kokia šiandien žmogui diena. tas užtruks tik porą minučių.
Papildyta:
ir be to nesupratau ką reiškia, kai sakai iš pradžių, kad prašysi, o po to, kad nereikia.
Papildyta:
ir be to nesupratau ką reiškia, kai sakai iš pradžių, kad prašysi, o po to, kad nereikia.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 09:09)
taigi nesunku pažiūrėt kokia šiandien žmogui diena. tas užtruks tik porą minučių.
Papildyta:
Papildyta:
na pazadejau siandien, tai ir prasysiu siandien, nesvarbu kokia diena
be to jo duomenu neturiu ir nezinau ar jis pats laika zino...