Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

Man taip pat patinka rytietiški kvapai. Samsara, Opium, Roma, Casmir, Magie noire ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Vajeeeee!!!!O pas mane dar kitas vyras kur tai matosi?Pagal ką žiūrėt?nes šiaip jau kiek vaikų ir vyrų bus nemoku visiškai skaičiuot,domėjausi kitais dalykais.o va blink.gif
Saldaus miego smile.gif
Atsakyti
dėl vyro nežiūrėjau, šiaip logiškai pamąsčiau biggrin.gif

mano tai mėgiamiausia: dior adicted ir j.lo deseo.
Papildyta:
va sudėtys:
Deseo Sudedamosios dalys

Bambuko lapai, sicilinės bergamotės, kvapieji mandarinai, frezijos, stambiažiedžiai jazminaičiai, rausvoji gardenija, apelsinų žiedai, akacijos, palergonijos, muskusas, santalai, ambra, samanos, atlasinis kedras, pačiuliai.

addict

Aromate susilieja Jamaikoje augančios kaktuso gėlės - žydinčios tik keletą valandų - užburiantis vanilės dvelksmas bei rožės, jazminų ir apelsino žiedų, pripildančių sielą šilumos, akordai.
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 31, 22:39)
aš tai drožiu beržinę rykštę jolčikui pirmiausiai, nes iš kvailo nepasitikėjimo savimi, švaisto savo talentą, mano mokytojas sakė, kad rykštės puikiausiai išgydo nuo visokių baimių.

Šiandien vėl viena iš tų dienų, kai norisi verkti ir juoktis vienu metu. Perskaičiau visas naujas žinutes ir klausimus, pusę valandos rašiau atsakymus, ir ką - užlūžo internetas ir visas mano triūsas šuniui ant uodegos...
Todėl dabar trumpai:
Rozmarinai, visą šiame forume mano išverstą medžiagą gali naudoti, nes manau, kad jeigu kas yra paviešinama interente, tai priklauso visiems. Nors trumpa juristo konsultacija praverstų mirksiukas.gif
Kadangi mano Jupiteris yra 7 būste, tai didžioji laimė priklauso nuo to, kaip gerai aš tarnauju partneriams, o kartu ir nuo to, su kokia "šutve" susidėsiu. Ši mūsų kompanija man visai prie širdies, tad Rozmarino naujo forumo laukiu nesulaukiu.
Visus kitus klausimus, atrodo, puikiai išsprendėte tarpusavyje.
Kažko man šiomis dienomis visai "neina" darbas su astro informacija, esu mieguista, išsiblaškiusi. Palauksiu, kol preis eilinis užtemimas, tada pulsiu prie brėžinių analizės.
Atsakyti
siųsk teisinius klausimus į cosmozoja@yahoo.com, mielai pad4siu, jei tai bus mano jėgoms.
Papildyta:
forumo ir aš laukiu nesulaukiu, bet mano brolis kaip ir aš (programuotojas) taigi batsiuvys be batų, kasdien paskambina ir sako nu rytoj jau tikrai biggrin.gif nieko tokio, tuoj jam prireiks pinigų pasiskolint ir forumas bus tut kak tut biggrin.gif
Atsakyti
Labai laukiam naujo forumo (mintimis paskubinsiu tavo broli, gal "isgirs" ax.gif ) smile.gif
Atsakyti
o aš noriu pasigirt, vakar savo pirmają metinę prognozę pateikiau vie6am teismui ir buvau pagirta tarp astrologų tongue.gif

nu su dabartiniu klientų sąrašu, jau galima ir iš darbo eit.

beje, kadangi šis mechanizmas, pirštais nerodisim koks, nėra palankus tokių kaip mes gyvavimui ir tenka naudotis prakeikimais, burtais ir t.t., kad išgyventum, tai savo naujajam forume aš draugiškai siūlau jolčikui, la jūrei ir arbatėlei, atsidaryti savo asmenines temas.

paskirsiu skyrių ir taro bei chirologijai, jei bus norinčių mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai ką radau,gal pravers:jei asmeniniame moters ar vyro horoskope nėra vaikų rodiklių,tai nereiškia,kad jų nebus.Užtenka,kad vienas iš poros savo horoskope turėtų nuorodą į vaikų gimimą.
Ir kaip supratau,vaikai bus panašūs (viskuo) į tą,kurio horoskope yra nuoroda į vaikus.
Mano atveju taip ir yra
Atsakyti
chasmina, panašiai, bet reik daug faktorių įvertint.

o pas tavo vyrą rodo, kad nebus vaikų?
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 01, 12:21)
bet mano marsas yra mergelėje, ghmz...idomu arba saulė liūte, tai kuris iš tų dviejų mėgsta saldžius kvapus?

mano saulė liūte ir labai patinka saldūs rytietiški kvapai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 02, 08:04)
o aš noriu pasigirt, vakar savo pirmają metinę prognozę pateikiau vie6am teismui ir buvau pagirta tarp astrologų tongue.gif

nu su dabartiniu klientų sąrašu, jau galima ir iš darbo eit.

beje, kadangi šis mechanizmas, pirštais nerodisim koks, nėra palankus tokių kaip mes gyvavimui ir tenka naudotis prakeikimais, burtais ir t.t., kad išgyventum, tai savo naujajam forume aš draugiškai siūlau jolčikui, la jūrei ir arbatėlei, atsidaryti savo asmenines temas.

Sveikinu su premjera!
O mums ar papasakosi, ką ten pribūrei ateičiai...
Dėl temų - tai galima ir pasvarstyti.
Dėl tos juridinės konsultacijos, tai aš tik dėl autorinių teisių susimąsčiau: ar galima be autoriaus sutikimo versti jo knygų tekstus ir viešai eksponuoti, man rūpi.
Atsakyti
ghmz...nu gal ir nelabai galima, bet jeigu darai vertimus iš viešai publikuotos internete knygos, tai kas gali prisikabinti?

aš tai tikiu, kad mielas Rafaelis man pretenzijų neturės tongue.gif
Papildyta:
premjera čia ir kliento komentaras:
http://www.supermama...?...&p=28994333
Atsakyti