Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(muminukas @ 2009 09 01, 14:48)
ir žalioj stotelėj, ir eurogėlėse po vieną parduoda.

EG po vieną tulpių svogūnėlį parduoda bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 01, 15:13)
EG po vieną tulpių svogūnėlį parduoda bigsmile.gif  g.gif

jep, savo akimis mačiau cool.gif tiesiog galbūt vienokios supakuotos, kitokios palaidos.

Ice tea, kokį depresinį avatarą užsidėjai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 01 rugsėjo 2009 - 15:26
gal kuri esate bandžiusi eurogėlėse parduodamas trąšas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 01, 17:23)
gal kuri esate bandžiusi eurogėlėse parduodamas trąšas?  unsure.gif

"Seasol" naudojau visą vasarą - kvapas tai nekoks, bet gėlėms patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 01, 16:13)
EG po vieną tulpių svogūnėlį parduoda bigsmile.gif  g.gif

Kartais krizė ir į naudą būna tongue.gif Prekybininkai prisitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 01, 13:51)
Sakė, jog Žalioj stotelėj pardavinėja po vieną svogūną tulpių, tai jau nebesimetam į krūvą, o perkam kas ką nori  mirksiukas.gif

Jei lapai žali, tai svogūnui jie turi "maisto parnešti" ir atsigaus  mirksiukas.gif Nebent ištrauk apžiūrėti- gal pūva šaknys  blink.gif

doh.gif ot sudas ,gerai kad jums yra kaip,o pas mane 'kaime' nera zalios stoteles schmoll.gif doh.gif o ka zinot apie Zalios stoteles Amarilius?Yra kokiu gerybiu blush2.gif ax.gif .....
cia ne bairis ? lotuliukas.gif rimtai ir taip gali but,kad tos saknys man jau pro vazono dugna lenda lotuliukas.gif ,o sakykit man kur amariliai augina savo vaikiukus ? cool.gif ta prasme virsui ,ar po zeme biggrin.gif blush2.gif gal nevisai aiskiai pasakiau,bet supras profesionales mirksiukas.gif
nu man kaip visada doh.gif pirmas amarilis paprastasis apdovanojo graziais ziedais,bet nei vieno lapo o sis didziausiom salotom,bet neaisku kaip ten po zeme jo reikalai lotuliukas.gif ....
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 01, 16:25)
Ice tea, kokį depresinį avatarą užsidėjai  unsure.gif

Ruduo mirksiukas.gif Man patinka šis metų laikas su savo niūriom dienom ir lietumi thumbup.gif thumbup.gif Tada turiu DAUG laiko pasibūti su savimi rolleyes.gif O ir tada supranti, kaip gera turėti ŠILTUS, JAUKIUS namus ir mielus namiškius wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(abigaile88 @ 2009 09 02, 08:49)
cia ne bairis ?  lotuliukas.gif  rimtai ir taip gali but,kad tos saknys man jau pro vazono dugna lenda  lotuliukas.gif  ,o sakykit man kur amariliai augina savo vaikiukus ? cool.gif  ta prasme virsui ,ar po zeme  biggrin.gif  blush2.gif  gal nevisai aiskiai pasakiau,bet supras profesionales  mirksiukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Vaikus auginasi palei šaknis (bent jau maniškiai) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Turiu problemėlę. Nežinau ar tai normalu. Mano vienas amarilis "pasadena". Nužydėjo, o lapų jau 3 mėn. neleidžia. Patikrinau svogūną, jis visiškai sveikas.

Ką patartumėte daryti? Labai prašau pagalbos
Atsakyti
Sveikos panos as grizau, prasom sveikint mirksiukas.gif
Mano du amarilcikai sumane po miego zydet thumbup.gif As net nepastebejau per visa vasara, kad jie tremtyje uzmige buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 09 02, 09:06)
Sveikos, mergaitės,

Turiu problemėlę. Nežinau ar tai normalu. Mano vienas amarilis "pasadena". Nužydėjo, o lapų jau 3 mėn. neleidžia. Patikrinau svogūną, jis visiškai sveikas.

Aš migdyčiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 09 02, 10:30)
Sveikos panos as grizau, prasom sveikint  mirksiukas.gif
Mano du amarilcikai sumane po miego zydet  thumbup.gif  As net nepastebejau per visa vasara, kad jie tremtyje uzmige buvo  lotuliukas.gif

Sveikinu sveikinu thumbup.gif thumbup.gif
Labai taves trūko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2009 09 02, 09:06)
Sveikos, mergaitės,

Nepergyvenk - pas mane buvo ta pati situacija ir galvojau, kad kažkas negerai, bet dabar jau vienas (taip pat "Pasadeda") pradėjo auginti lapelius. Tai ir pas Tave išaugins. Tik dabar galvoju, kaip aš jį "užmigdysiu" g.gif
Atsakyti
aš ir žiūriu, kad Teska senokai favorituose kaip paskutinė pasisakiusiosji švietė bigsmile.gif sveika smile.gif

Ice tea, jau buvai eurogėlėse? kada važiuosi?

Atsakyti