Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(jediara @ 2009 08 28, 12:50)
Nieko sau pirkinys  bigsmile.gif

Žydintys, tai tikriausiai nuo pavasario siuntos  g.gif

amariliai tikriausiai nuo pavasario.

o krokai tai botaniniai, ar kokie ten. žodžiu, aš juos vejoje išbarstysiu, jie spėja lapus iki pirmo vejos pjovimo nudžiovinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 28 rugpjūčio 2009 - 12:52
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 13:52)
amariliai tikriausiai nuo pavasario.

o krokai tai botaniniai, ar kokie ten. žodžiu, aš juos vejoje išbarstysiu, jie spėja lapus iki pirmo vejos pjovimo nudžiovinti smile.gif

Įsivaizduoju, kokia bus veja thumbup.gif
Atsakyti
Nors tema apie amarilius, bet kad prašnekot apie krokus, tai ir aš paklausiu 4u.gif dėl pievutės:
Ar po kelerių metų krokai pievutėje neišnyks? Kaip juos iškasti reikės kai prisidaugins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 08 29, 19:41)
Nors tema apie amarilius, bet kad prašnekot apie krokus, tai ir aš paklausiu 4u.gif  dėl pievutės:
Ar po kelerių metų krokai pievutėje neišnyks? Kaip juos iškasti reikės kai prisidaugins? g.gif

tų botaninių nereikia iškasinėti. jie smulkesni negu tie visi rūšiniai. ir įsivaizduoju, kad jie tiesiog išplis kaip kokios snieguolės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 30, 07:27)
tų botaninių nereikia iškasinėti. jie smulkesni negu tie visi rūšiniai. ir įsivaizduoju, kad jie tiesiog išplis kaip kokios snieguolės  ax.gif

Aišku smile.gif bandysiu ir aš. O ant pakuotės būna parašyti, kad botaniniai g.gif ?gal ir kvailas klausimas, bet įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 08 30, 08:28)
Aišku smile.gif bandysiu ir aš. O ant pakuotės būna parašyti, kad botaniniai g.gif ?gal ir kvailas klausimas, bet įdomu blush2.gif

man eurogėlėse juos patarė ax.gif ant pakuotės parašyta SPECIE CROCUS.
Atsakyti
Dėkui už info smile.gif Jau įsivaizduoju pievutę ir 2.gif pirmus žingsnius žengiantį smile.gif
Atsakyti
Ar pas ką nors žydi amariliai? 4u.gif Pasiilgau gražuolių yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 01, 01:01)
Ar pas ką nors žydi amariliai? 4u.gif Pasiilgau gražuolių yahoo.gif

Mano tik salotas augina mirksiukas.gif

Bet yra netas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif amariliu myletojos smile.gif
matau kad buriuojates i buri-ka griebsit bigsmile.gif pasakom,pasakom-netylim biggrin.gif
as ziurejau EG uzmaciau hiacintu wub.gif ir tulpes wub.gif tik tiek kad as laisvo ploto ,t.y. pievutes nelabai turiu tokiom grozybem,tai mane labiau gudo hiacintai bigsmile.gif
kazko mano amarilis nesiruosia migti,kaip augino salotas,taip ir augina -9lapus smile.gif ,tik svogunas kad pavarges doh.gif sulyses vargsas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 09 01, 12:16)
sveikos  smile.gif  amariliu myletojos  smile.gif
matau kad buriuojates i buri-ka griebsit  bigsmile.gif  pasakom,pasakom-netylim  biggrin.gif

Sakė, jog Žalioj stotelėj pardavinėja po vieną svogūną tulpių, tai jau nebesimetam į krūvą, o perkam kas ką nori mirksiukas.gif

Jei lapai žali, tai svogūnui jie turi "maisto parnešti" ir atsigaus mirksiukas.gif Nebent ištrauk apžiūrėti- gal pūva šaknys blink.gif
Atsakyti
ir žalioj stotelėj, ir eurogėlėse po vieną parduoda.
Atsakyti